Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aynen oyle aslinda ev isleri icin yardimcimiz vardi ama belli bir zamandan sonra isi civitti guzel yapmiyordu artik uvey annemde bidaha gelmesin dedi is te benim ustumde kaldi allahtan yemek derdimiz yok restaurantan geliyor her aksam

sorayacım valla allah kolaylık versin zor ya... yemek derdin olmasa bile evin işi iki sevimli bıdık işler bitmek bilmez... bu arada kendimi güzel bulmıuyorum filan demişsin, haksızlık etme çok güzelsin.. bakkk ayıp oluo:)) sen bu resimlerdeki güzel anneye çirkin diosan, ben bi koşu gidip, kordondan ceplerimi taş doldurup kendimi sallayım bari aa. :) son okuduğum kitaptan çok etkilendim galiba böle taş doldur at kendini filan ya neyse o konumuzla alakasız:)

mehtapcım gerçekten çok hoş görünüyorsun.. güzelliğin dışında duruşta çok hoş bir zerafet var...
nınım eminim sende çok hoşsundur, kilo filan diosun ama ben öle abartılı bişi olduğunu sanmıyorum nedense:) bu arada kilo deyince hafta başında hem diyetisyenden hem kuaförden randevu aldım, elvinden iyi haberler gelio diye keyiflenmiştim biraz, beslenme kesilince benim randevularda yattı.. diyetisyenim bugun aradı kaçma boşuna, gel artık die... elveda annemin güzel yemekleri...((

kornelyacim cok tesekkur ederim ayy ne bilim belki sade bir guzelligim olabilir ama iste mesela mehtap gibi boyle cok guzel ve cekici olamiyorum iste daha lise ogrencileri gibiyim o beni sinir ediyor iste:)artik bende bir kadin gibi gorunmek istiyorum ama olmuyr:)

sende resmini eklesene canim senide gorelim

anaa kızım daha ne istion, iki çocuk ve liseli bir çıtır gibi görünmek...:)) sinir olcağna tadını çıkar yahu. tabi mehtap çok güzel ve çekici ama böle görünmek de ayrı bi güzellik.. ah bende lise hadi bilemedin üniversite zamanlarımdaki görünmek için neler neler vermem:) bu arada annem 60 yaşında onun cümlelerini kullanıomuşum gibi geldi. bana fazla evde boş boş oturmak yaramadı, yaşlandım sanki yaa... bende eklerim tabi resmimi, alt kattan elvaan elvaaan die bağıran acıkmış eşime yemek hazırlayım bi :)

sanki kac yasindasin daha yeni ilk bebegin ve sen universite zamanima donmek istiyorum diyorsun:)

sen git hazirla biz bekleriz:)

Bu arada Mehtapçım facebook ta yeni bir tartışm konusu başlattım henüz cevap geldimi bakamadım ama o konuda neler yapabiliriz fikrin varmı

kızlar facebook lafı geçince, orada prematüre bebişlerle ilgili birkaç grup var ya, onlardan hiç bizim buradaki kızların toplaştığı bi grup yok mu? sanki bir ara öyle birşeyler okudum gibi geliyor...

Canım asıl önemli olan o sade güzelliktir zaten. 30'lu yaşlardan sonra da o sadeliğini arayacaksın. Bu günlerinin tadını çıkar bence. Çok saf, temiz bir gençkız güzelliği var sende ve bununla övünmelisin.

İltifatın için teşekkür ederim kornelya sen kaç yaşındasın?

mehtapcim senin de iltifatin icin tesekkur ederim ufukda gec yatiyor yaa malesef once cok guzel 8 9 gibi yatiyordu ertesi sabah 9 dada kalkiyordu simdi cok gec yatiyor yani gec dedigim 11 12 gibi
ertesi gun 12 gibi de yatiyor mesela burda simdi saat 12 ve pasam hala yatiyor kahvaltisni hazirladim simdi kaldiracam:)

Canım gece saat kaçta ne verip uyutuyorsun? Berkay gece 11.30-12 gibi 150 cc mama yiyor sabah 6.30-7 gibi bir daha 150 cc yiyor 10.30-11 gibi de kahvaltı yapıyor. Yani öğlen 12'ye kadar birşey yemeden mi uyuyor?

bir tek bunları yükleyebildim..
istediğim resim olmadı yawww bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $Görüntü050.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $Görüntü065.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 26
Canım çok güzel bir afetmişsin sen de. Gözlüklü fotoğrafında seni yabancı bir artiste benzettim sanki ama kim olduğunu çıkaramadım. Bahsettiğin köpeğin de bu sanırım o da çok sevimli. Çok severim ben köpekleri gençkızlığımda bir terierim vardı.

Sen nasıl yaptın canım? Bize de anlatır mısın bu olayın sırrını??

canım ben hastaneden ev geldiğimizden beri Ata'yı odasında yatırıyorum..
ilk 3 ay ben onun odasında uyudum..
her akşam aynı saatte yıkadım karnını doyurdum ve kucğımda şarkı söyleyerek yada pışpışlayarak uyuttum..
akşam 8 den sonra sabaha kadarki bakımında asla konuşmadım..
ne kadar şirinlik yapsada kendimi tuttum.. :))
odası hep loş oldu..gündüz aşşağı solona götürüp orda tv sesinde uyuttum..
akşamları loş ve sessizlik ve şarkı saat 20.00 oldumu biz odasındayız....
ben hep akşamları üst kattaydım..sesini duyduğum an hemen fırladım uykusu açılmadan sırtını pışpışladım ki tekrara dalsın diye..
son bir aydırda akşam yatırdığımda 20.00 ile 21.00 arası mıkmıklanıyordu..
onunda çaresini buldum ogün giydiğim bluzumu baş ucuna koydum
kokumu alıp uyanmasın diye..
ve başardım.. darısı size..

teşekkür ederim..işte tekrar öyleee olmak istiyorum..bundan dolayı dietttttt....
kime benzettinki ??????????? bak merak ettim Mehtap düşün bul canım lütfennnn
bu arada benim ablamın ismi de Mehtap...
evet canım deli candy bizim kızımız 12 yaşına girecek...
ne oldu köpeğine ????

Bizim bunları uygulamamız imkansız herhalde:)) Berkay uyandığında yatağında eeeeee, aaaaaa, eeeeee, ggııııı, brrrrrrrrrrr, diyor sanki nerdesiniz gelin beni alın der gibi:))) sonra da kafasını kaldırıp arkaya doğru bizim geliş yönümüze bakıyor acaba kim gelecek diye:))) öyle olunca da dayanamıyoruz tabi kaldırıp oynatıyoruz falan annem de gece çocukla oynamayın uykusunu kaçırıyosunuz diyor. Disiplinli olup uygulamak gerekir bazı şeyleri çünkü bebeklerdeki alışkanlıkları yıkmak gerçekten çok zor. Gündüz kaç defa ve kaç saat uyuyor canım?

Buldum bak onun da böyle gözlüklü bir fotoğrafı vardı Jennifer Lopez. Benim ismimi babaannem takmış gece ayışığında doğduğum için Mehtap olsun demiş:) Ablanla adaşız ne güzel. Ben lisedeyken doğumgünümde hediye gelmişti köpekleri çok sevdiğim için halamın oğlu hediye etmişti. Üniversiteye başladıktan sonra köpek bunalıma girdi evde uzun zaman yalnız kalıyordu o dönemde ben de başka bir arkadaşıma verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…