Premature Bebekler Prematüre bebeğimi emziremiyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba,birşey sormak istiyorum bebeğinizin plesentasının ayrılma sebebi neymiş sordunuz mu? Ani bi hareket mi yaptınız yada tansiyon sorununuz mu vardı?? Belirtisi neydi?

Bence Sen Saglik ocagindaki hemsireyi dinleme,Sen neyi dogru biliyorsan onu yap..zira Ben öyle yapmistim.doktorum emzirebilirsin emzirmeyi dene demesine ragmen,Hep Sagip verdim ve Mama takviyesi yaptim.cok sükür kilo alimimiz 1 Kiloya yakindi.bizde 2600 dogduk ve suanda cok sükür 5 kiloya ulastik.zorlamanin anlami yok cocuklsr aglayinca zaten reddediyorlsr

Keşke biberona izin vermeseydin. Şırı ga ile beslemeleri gerekiyordu.
Facebookta emzirme akademisine üye olun yardımcı olurlar

Merhaba,birşey sormak istiyorum bebeğinizin plesentasının ayrılma sebebi neymiş sordunuz mu? Ani bi hareket mi yaptınız yada tansiyon sorununuz mu vardı?? Belirtisi neydi?
Hiç bir sorunum yoktu zaten çoğu zaman nedeni saptanamıyor dedi doktorlar. Benle aynı zamanda ikiz annesi vardı onlar da da olmuş öyle evde durup dururken

Öyle canım çocuk kıpkırmızı oluyor katılarak ağlıyor kadın bana diren diyor yani bak senin minnoş ne güzel büyümüş maşallah
Bide bizdeki meme reddi de değil aslında az önce hem biberon aldı hem meme

Peki belirtiniz neydi birdenbire kanama mı oldu
Önce sabah nişanım gelmişti sancım falan yok diye önemsemedim öğleden sonra hafif lekelenme şeklinde kanama oldu baktım sildikçe peçeteye geliyor azda kılcal damar şeklinde parça var apar topar hastaneye gittik ultrason da farkedildi

Çok şükür ki hemen gitmişsiniz hastaneye ve farkedilmiş.peki hamileliğin başında hiç kanama yaşamış mıydınız? Veya usg de kanama alanı vs görülmüş müydü

Masallah canim seninkiside en kisa zamanda toparlanacaktir allahin izniyle hic Merak etme .bol bol sev kokla saril sarmala,koklaya koklaya doyamiylrim ben

Çok şükür ki hemen gitmişsiniz hastaneye ve farkedilmiş.peki hamileliğin başında hiç kanama yaşamış mıydınız? Veya usg de kanama alanı vs görülmüş müydü

Benim hamilelgimde 2 defa kanamam oldu Ama öyle böyle degil Bildigin regl kanamasi az Kalir yaninda...bi yer kesilmis gibi kanamam oluyordu,yatak istihrati verildi.en son yine erken dogum oldu Ama kanamadan degil suyum geldi birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…