- 22 Haziran 2016
- 12.666
- 57.648
- 598
Merhaba,birşey sormak istiyorum bebeğinizin plesentasının ayrılma sebebi neymiş sordunuz mu? Ani bi hareket mi yaptınız yada tansiyon sorununuz mu vardı?? Belirtisi neydi?Merhaba bende bir prematüre annesiyim 35.hafta da eş ayrılması yüzünden 2360 doğdu kızım, maalesef ciğerlerindeki sorun spontane pnümotoraks a neden oldu ve tüp takıldı falan bide hastanede yoruldu kuzum
Çıkaralı 10 gün oldu yavaş yavaş biberon yerine memeye düştü ama çok ağlayınca sağıp veriyorum benim için önemli olan anne sütünü alması zaten onu da veren benim yine göz göze konuşarak veriyorum yine göğsüm uyarılıyor. Kafama çokta takmıyorum artık illa da meme olsun diye benim için en önemlisi bebeğim onun gelişimi iyi oldukça her yol mübah
Bence Sen Saglik ocagindaki hemsireyi dinleme,Sen neyi dogru biliyorsan onu yap..zira Ben öyle yapmistim.doktorum emzirebilirsin emzirmeyi dene demesine ragmen,Hep Sagip verdim ve Mama takviyesi yaptim.cok sükür kilo alimimiz 1 Kiloya yakindi.bizde 2600 dogduk ve suanda cok sükür 5 kiloya ulastik.zorlamanin anlami yok cocuklsr aglayinca zaten reddediyorlsrAmin canımsağlıklılar ya en önemlisi bu benim kızım da şu var eğer asabi değilse meme emiyor ama çok açsa kakasını yapamıyor yada gaz sıkıştırıyorsa kesinlikle biberon istiyor sağlık ocağındaki hemşire bana 3 gün sabret zorla diyor dün zorladım 8 saat ya yok almadı almadı eee bu çocuk kiloda kaybeder böyle zaten daha toparlanmadı 2550 daha şöyle 3500-4000 ün üstüne çıkmadan ne istiyorsa onu yapacam
Hiç bir sorunum yoktu zaten çoğu zaman nedeni saptanamıyor dedi doktorlar. Benle aynı zamanda ikiz annesi vardı onlar da da olmuş öyle evde durup dururkenMerhaba,birşey sormak istiyorum bebeğinizin plesentasının ayrılma sebebi neymiş sordunuz mu? Ani bi hareket mi yaptınız yada tansiyon sorununuz mu vardı?? Belirtisi neydi?
Öyle canım çocuk kıpkırmızı oluyor katılarak ağlıyor kadın bana diren diyorBence Sen Saglik ocagindaki hemsireyi dinleme,Sen neyi dogru biliyorsan onu yap..zira Ben öyle yapmistim.doktorum emzirebilirsin emzirmeyi dene demesine ragmen,Hep Sagip verdim ve Mama takviyesi yaptim.cok sükür kilo alimimiz 1 Kiloya yakindi.bizde 2600 dogduk ve suanda cok sükür 5 kiloya ulastik.zorlamanin anlami yok cocuklsr aglayinca zaten reddediyorlsr
Peki belirtiniz neydi birdenbire kanama mı olduHiç bir sorunum yoktu zaten çoğu zaman nedeni saptanamıyor dedi doktorlar. Benle aynı zamanda ikiz annesi vardı onlar da da olmuş öyle evde durup dururken
Önce sabah nişanım gelmişti sancım falan yok diye önemsemedim öğleden sonra hafif lekelenme şeklinde kanama oldu baktım sildikçe peçeteye geliyor azda kılcal damar şeklinde parça var apar topar hastaneye gittik ultrason da farkedildiPeki belirtiniz neydi birdenbire kanama mı oldu
Çok şükür ki hemen gitmişsiniz hastaneye ve farkedilmiş.peki hamileliğin başında hiç kanama yaşamış mıydınız? Veya usg de kanama alanı vs görülmüş müydüÖnce sabah nişanım gelmişti sancım falan yok diye önemsemedim öğleden sonra hafif lekelenme şeklinde kanama oldu baktım sildikçe peçeteye geliyor azda kılcal damar şeklinde parça var apar topar hastaneye gittik ultrason da farkedildi
Masallah canimÖyle canım çocuk kıpkırmızı oluyor katılarak ağlıyor kadın bana diren diyoryani bak senin minnoş ne güzel büyümüş maşallah
Bide bizdeki meme reddi de değil aslında az önce hem biberon aldı hem meme
Çok şükür ki hemen gitmişsiniz hastaneye ve farkedilmiş.peki hamileliğin başında hiç kanama yaşamış mıydınız? Veya usg de kanama alanı vs görülmüş müydü
Hayır hiç öyle bir durum yaşamadımÇok şükür ki hemen gitmişsiniz hastaneye ve farkedilmiş.peki hamileliğin başında hiç kanama yaşamış mıydınız? Veya usg de kanama alanı vs görülmüş müydü
İnşallah canımMasallah canimseninkiside en kisa zamanda toparlanacaktir allahin izniyle hic Merak etme .bol bol sev kokla saril sarmala,koklaya koklaya doyamiylrim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?