Hangi biberonu kullanyrsnz blmyrm ama küvezde bizde philps avent kullandık anne memesi gibi çekmeyince gelmiyor ve 1 numara başlığı ile hem beni emmişti hem de biberonu.28 haftalık 1270 gr doğdu oğlum 53 gün yoğun bakımda kaldı 1 haftadır da prematüre serviste yatıyor 2100 gr oldu emzirmeye çalışıyorum ama göğsümü bi türlü almıyo çok aç olsa bile biberonu hemen içip bitiyor benim gibi olan arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istiyorum
Benim kardeşlerimde ikiz onlarda çok erken doğdular ememiyolardı çeneleri yoruluyodu tutmuyodu. Annem süt sağma makinesi kullandı hep. Öylelikle içtiler . üzülmeyin şuan yaşıtlarıyla aynı boydalar kalıpları daha fazla hatta gelişimleri gayet iyi28 haftalık 1270 gr doğdu oğlum 53 gün yoğun bakımda kaldı 1 haftadır da prematüre serviste yatıyor 2100 gr oldu emzirmeye çalışıyorum ama göğsümü bi türlü almıyo çok aç olsa bile biberonu hemen içip bitiyor benim gibi olan arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istiyorum
Şuan bende sütümü sağıp götürüyorum çevrede öle bi baskı var ki emzir emzir tam emziriyim de emmiyo ki öle de böle de anne sütü alıyor ama anlatamıyorumBenim kızım normal doğmasına rağmen benden emmeyi reddetti, iyi bir süt çekme makinası aldım, ilk 9 ay yılmadan sağıp biberonla emzirdim, tabi arada göğsümü de verdim, 9. aydan sonra biberonu istemedi benden emmeye başkadı, şimdi 20 aylık kızım, tam bir tiryaki, 24 ay olunca sütten nasıl keseceğim kara kara düşünüyorum. Pes etmeyin, yılmayın, hiçbir gıda anne sütünün yerini dolduramaz...
Hangi biberonu kullanyrsnz blmyrm ama küvezde bizde philps avent kullandık anne memesi gibi çekmeyince gelmiyor ve 1 numara başlığı ile hem beni emmişti hem de biberonu.
Eğer biberondan bol gelirse sizi emmek için ugrasmayblr
Alelade bi biberon kullanılan ben sütümü götürüyorum süt hemşireleri hazırlayıp getiriyor dışardan biberon götürme şansım yok maalesef kiHangi biberonu kullanyrsnz blmyrm ama küvezde bizde philps avent kullandık anne memesi gibi çekmeyince gelmiyor ve 1 numara başlığı ile hem beni emmişti hem de biberonu.
Eğer biberondan bol gelirse sizi emmek için ugrasmayblr
Maşallah onlaraBenim kardeşlerimde ikiz onlarda çok erken doğdular ememiyolardı çeneleri yoruluyodu tutmuyodu. Annem süt sağma makinesi kullandı hep. Öylelikle içtiler . üzülmeyin şuan yaşıtlarıyla aynı boydalar kalıpları daha fazla hatta gelişimleri gayet iyi
Arkadasim sakin ol Benimde bebegim prematüre,ve 2500 oldugunda Ilk emmeye basladi,allahin izniyle seninliside tutacaktir.hemen pes etme israrla sabirla hergün dene.yok o Biberon yok bu biberon diyede birsey yok,bebegin Emme rekleksi gelistikce emecektir,emzik tutuyorsa bol bol emsin,rekleksi gelissin.memeyi istemiyorsa zorlama,biberonla ver,Evt Philips aventin biberonu Cok Iyi,kullanabilirsin.sonucta biberonlada emme refleksi gelisecek ve emecektir.gögüs ucunun cikmis olmasina Dikkat et,cikmadiysa sütünü bol bol sag.sormak istediklerin varsa sorabilirsin bana bir prematüre annesi olarak28 haftalık 1270 gr doğdu oğlum 53 gün yoğun bakımda kaldı 1 haftadır da prematüre serviste yatıyor 2100 gr oldu emzirmeye çalışıyorum ama göğsümü bi türlü almıyo çok aç olsa bile biberonu hemen içip bitiyor benim gibi olan arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istiyorum
Çok aç olsa bile Göğüsümün ucunu hiç çekmeden direkt olarak diliyle ittiriyo biberonunda bile ilk zamanlar yoruluyordu şuan gayet iyi çekiyo dediğiniz gibi biraz daha kilo alıp güçlenince emmeye başlar inşllhArkadasim sakin ol Benimde bebegim prematüre,ve 2500 oldugunda Ilk emmeye basladi,allahin izniyle seninliside tutacaktir.hemen pes etme israrla sabirla hergün dene.yok o Biberon yok bu biberon diyede birsey yok,bebegin Emme rekleksi gelistikce emecektir,emzik tutuyorsa bol bol emsin,rekleksi gelissin.memeyi istemiyorsa zorlama,biberonla ver,Evt Philips aventin biberonu Cok Iyi,kullanabilirsin.sonucta biberonlada emme refleksi gelisecek ve emecektir.gögüs ucunun cikmis olmasina Dikkat et,cikmadiysa sütünü bol bol sag.sormak istediklerin varsa sorabilirsin bana bir prematüre annesi olarak
Masallah olacaktir sabir gerektiriyor biraz.daha sonrada memenizi itebilir Ara Ara bizdede oluyor zorlamayin baska zaman yine deneyinÇok aç olsa bile Göğüsümün ucunu hiç çekmeden direkt olarak diliyle ittiriyo biberonunda bile ilk zamanlar yoruluyordu şuan gayet iyi çekiyo dediğiniz gibi biraz daha kilo alıp güçlenince emmeye başlar inşllh
Bize de öyle dediler basta kutusunda açılmamış götürdük her gittgmde elim dolu gittim hemsirelere aldılarAlelade bi biberon kullanılan ben sütümü götürüyorum süt hemşireleri hazırlayıp getiriyor dışardan biberon götürme şansım yok maalesef ki
Çok katılar ya ne yaparsak yapalım pek etkisi olmuyo ama yarın bi başhemşireyle görüşüyümBize de öyle dediler basta kutusunda açılmamış götürdük her gittgmde elim dolu gittim hemsirelere aldılar
Benim bebegimde ayakta daha iyi emiyor,cok sasirdim benden baska kimsede Görmemistim.sebebini Siz biliyormusunuz?dahami Iyi emiyor veya dahami az zahmetli bilemedimEger biberon kullanirsaniz medela calma yi tavsiye ederim. Tam olarak anne göğsünü taklit ediyor icindeki mekanizma sayesinde cekmeden gelmiyor. Bebeginizi emzirirken gezinmeyi deneyin ayakta gezerek emzirmek zorunda kalmıştım ben
Ben de tam sebebini bilemiyorum. Beni de şaşırtıyor bu durum.Benim bebegimde ayakta daha iyi emiyor,cok sasirdim benden baska kimsede Görmemistim.sebebini Siz biliyormusunuz?dahami Iyi emiyor veya dahami az zahmetli bilemedim
Anladm cnm SaolBen de tam sebebini bilemiyorum. Beni de şaşırtıyor bu durum.
Hic kafana takma arkadasim, bende 34.haftada dogum yaptim,bir hafta yogun bakimda kaldi bebegim.ve Ben uzunca süre Hep sagip verdim,bunuda doktoruma söyledim.saat saat ne kadar mama ve Anne sütü aldigini Hep yazdim,Kontrol Amacli.ve bunu yaklasik 1 Aydan fazla yaptim,daha sonra yvs yvs biraktim sagma isini.rabbim mucizelerimizi bize bagislasinMerhaba bende bir prematüre annesiyim 35.hafta da eş ayrılması yüzünden 2360 doğdu kızım, maalesef ciğerlerindeki sorun spontane pnümotoraks a neden oldu ve tüp takıldı falan bide hastanede yoruldu kuzum
Çıkaralı 10 gün oldu yavaş yavaş biberon yerine memeye düştü ama çok ağlayınca sağıp veriyorum benim için önemli olan anne sütünü alması zaten onu da veren benim yine göz göze konuşarak veriyorum yine göğsüm uyarılıyor. Kafama çokta takmıyorum artık illa da meme olsun diye benim için en önemlisi bebeğim onun gelişimi iyi oldukça her yol mübah
Amin canımHic kafana takma arkadasim, bende 34.haftada dogum yaptim,bir hafta yogun bakimda kaldi bebegim.ve Ben uzunca süre Hep sagip verdim,bunuda doktoruma söyledim.saat saat ne kadar mama ve Anne sütü aldigini Hep yazdim,Kontrol Amacli.ve bunu yaklasik 1 Aydan fazla yaptim,daha sonra yvs yvs biraktim sagma isini.rabbim mucizelerimizi bize bagislasinen önemlisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?