Premature Bebekler Prematüre annesi olmak

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Tabiki moral bir annenin en iyi ilacı biz iyi olursak evlatlarimiza güzel enerjiyle bakarız buyuturuz

Merhabalar yeni doğum yaptm 30 haftalk bebegim 1190 g doğdu kuvezde şimdi..sütüm gelmiyo tavsiyelerinize ihtiyacım var

Merhabalar yeni doğum yaptm 30 haftalk bebegim 1190 g doğdu kuvezde şimdi..sütüm gelmiyo tavsiyelerinize ihtiyacım var

Kaç gün oldu. Hemen kendine bir süt sağma makinesi al ve her 2 saate bir göğüsünü 10er dk sağ. Maltana diye içecek var arpa dan alkolsüz olanından. Ve emzirme çayları al kendine. Bol yeşillik. Ceviz incir. Ve bol bol su

3 gün oldu bugün..cay iciyorum maltanada aldk göğüs pompası da aldk 2 saate bir sağıyorum ama gelmiyor

3 gün oldu bugün..cay iciyorum maltanada aldk göğüs pompası da aldk 2 saate bir sağıyorum ama gelmiyor
Geçmiş olsun öncelikle, sağımdan önce sıcak su torbası ya da ısıtılmış havlu eşliğinde masaj yap. Fb da emzirme grupları var, onlara bakarak elle sağımı öğren. İlk süt makineyle çekilmemeliymiş kıvamından dolayı ve ziyan olmasın diye. En önemlisi neşeli ve moralli sağım, hayal kur..Damlalar da işe yarıyor..

Slm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 9.07.2019 da 25+6 bir kız çocuğu dünyaya getirdim 82 gün yoğun bakımda kaldık 10 gün önce eve geldik 2020 Gr la bugün konturole gittik 2200 olmuş Ya sanki besleyemiyorum gibi çok üzüldüm

Sağlıkla buyutun İnşallah Allah bir daha ayırmasın sizi ve tüm bizim gibi olan aileri sakin olun eve alışma dönemleri var bu surede kilo bile kaybedebilirler üzülmek sadece sizi yipratacak inanın beslenmesini yavaş yavaş artırın beslerken sık gaz çıkarın emziriyorsanız sık sık besleyin meleginizi

Meme emerken çok çabuk yoruluyor bu yüzden biberonla sağıp veriyorum her ikisinide kullanıyoruz yani

Merhaba, ben de aklımdan geçiriyordum nasıl oldunuz diye.. Çok sevindim. İlk zamanlar emmek yorucu az kilo almaları normal, biz de günlük 16-17 gram almıştık ilk 10 -15 gün. Sonrasında açılacak. Ancak biberona çok alıştırma, gerekirse az sık besle, şırıngayla emzirirken akıt, damlalıkla ver ya da. Red olayı olursa hep sağmak zorunda kalırsın. Banyosunu, masajını rutine alırsan, onlar da gelişimine çok katkı sağlıyor. Güle güle büyütün canım..

Sütüm de azaldı o yoğun bakım dayken sanki yetmiyor gibi sen ne sıklıkla banyo yaptırdın

Canım benim bebeğimin kilosu seninkinden düşüktü ama Dr olası erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğne vurmuştu kuveze alınmadı seninde geçer insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…