- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.215
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ağzında hortum var ordan enjekte ediliyor sanırım anne sütü bir de serum veriliyor. Yavaş yavaş serumdann çıkarılacakmış anne sütü arttırılarakÇok zordur prematüre bebeğin annesi olmak.
Hastaneden dillerin bomboş cikmak... bir kere koklayamamak.. bir kere tenine dokunamamak.. yaşamadan bilinmez .. Ama bu gunler gecicek. Öncelikle buna inanmalısın
Benimde 30 haftalık doğan bir kizim var . Simdi 19 aylık oldu. 1300 gr 39 cm doğmuştu minigim.. Hic ağlamadı sesini 21. Gün-de duydum ilk ozmn dokundum.
2 saatte 10 ml beslenmesi cok iyi . Peki nasıl besleniyor onunla ilgili açıklama yaptilar mi?
Kızım 3 saatte 3ml ile beslenmeye başlamıştı. Tabi bir hortumla midesine veriliyordu anne sütü. Emme refleksi yoktu.
Enfeksiyon ve ciğerinde ki tıkanıklık tedavisi olan seyler. Rabbim saglikla.kucagina almayı nasip etsin. Doğum yapmadan 3 saat once kadin dogum doktoru hic tanımıyorum fakültede dogum yapmıştım. Yüzüme bebeğin doğarsa yasarmi bilemem cok kucuk dedi. Bazen doktorlar coook ama cook acımasız olabiliyor.
Bana ozeldende yazabilirsin soruların olursa destek olurum elimden geldiğince..
Kuzum simdi yaşıtlarını boy kilo olarak yakalamadı hala minik. Ama masallah cok akilli bi kiz.
Sana umut olsun diye yazdım. O süreçte boyle guzel örnekler bana mutluluk veriyordu.