benim bebgim 24 haftalik 730gr dogdu 66gündür küvezde henüz cikmadi ,,, cok zor günler yasadik..bebgim 2 defe ameliyat oldu ben ve esim aglayarak allahim bebegimize yardim et onu bize bagisla die dua ederken kaynanam yanimizda eger sakat olacaksa ameliyat ettirmeyin diyodu.. yani ameliyat ettirmeyinde ölsün demek istiyodu..allahim benim acim bana yetiyo zaten o sözleri duymak ne kadar zoruma gidiyodu .. bebegim 2.derece beyin kanamasi gecirdi doktorlar bekli bi sakatlik kalabilir belli olmaz kesin bisey diyemeyiz dioalar inanin benim aklima bile gelmiyo ,, bebegimi gördügüm an dünyalar benim oluyo ama kaynanam bebgime bakip elini kaldiriyo,, bacagini oynatiyo iyi iyi yürüyecek demesi beni öldürüyo..ben almanyada yasiyorum burada sakat bebegi olan annelere bakim parasi veriolar .. sevgili kaynanm bugün hastaneye giderken arabada bana sakat bebkler icin para alio anne biliomusun demezmi beynimden vurulmusa döndüm ne diyosun sen ya benim bebgime bisey olmicak .. öyle parayi rabbim bana nasip etmesin bana dedim ... ama o an basimdan asagi kaynar sular döküldü.. yavrum benim canimin ici ben onun icin gecelerce uyumadim dualr ettim ... o bana rabbimin hediyesi ... yavrum cikinca bana öyle bisey diyen olursa cevabini alir kim olursa olsun .. sakat veya saglikli ölye bir can yaratabiliyorlarmiki kusur buluyolar kendini bilmezler ... psikolojim cok kötü yoruldum ,, bitkinim aglamaktan gücüm kalmadi artik.. sadece melegim yanimda olsun istiyorum....uzun yazdim kusura bakmayin