ya bana ne diyeceksiniz kizlar benim oglum cok sukur kilosu iyi hatta ayni ayda doganlardan bile onde gidiyor cok ton ton oldu suan 8 aylik 8 kilo 300 gram oldu
ama sagligi yerinde degil bana da surekli bu bebek hic bir sey yapmiyor oturmuyor bakmiyor ilgilenmiyor uzanmiyor bir suru sey bebegim buyuk bir ihtimalle asiri derece gorme bozuklugu var 8 aylik ama hala takip etmiyor benimle goz kontagi yok ama yinede iyi seyler dusunuyorum halbuki motor gelisimi de geriden geliyor ve epilepsisi de var ama ben hic umudumu yitirmiyorum onun olmediine ve her sabah uyandigimda onu gorebilmenin sevincini yasiyorum
ama ozellikle kaynanam ilk hastaneden geldigimizde bu ne bizim cocuk basi portakal gibi yuzu elma gibi gozleri sis bu sakata benziyor diyordu
simdi buyudukce kilo aldikca guzelligi ortaya cikti ama simdide diyorki ne yapacaksiniz simdi boyle hasta hasta
sonrada bana diyorki keske olseydi boyle olmasindan daha iyi
bide diyorki ben onu adamdan saymiyorum bakmiyor gormuyor ya diyor
yani millet dursun bunu bebegimin oz babaannesi diyor milletten ne beklersiniz ki baska
ben onun yasadigina sukur ediyorum neler cekti bebegim neler yasadi suan onun hastaligiklarini dusunmek yerine bagrima basip sevgimi vermek istiyorum ama malesef onume gelen bana acima gozuyle bakiyor
ama bilmiyorlaki acinacak halde olan ben ve bebegim degilde onlar
cunku benim bebegim ne kadar ozurlu ne kdara hasta olursa olsun o bana allahin hediyesi ve ben bebegimle sonuna kadar guru duyuyorum ve o yanimdayken gogsumu gere gere dolasacagim kim ne derse desin