valla arkadaslar bende allaha havale ediyorum ya dusunebiliyormusunuz benim bebegim kuvezdeyken baska bir sehirdeydi diyarbakirda bende siirteydim 2 saat yol gidiyorduk ve bir gun gittigimde ertesi gun tekrar ittigimde bana diyorduki ne isin var dun ordaydin ya
onun benim sevgime ihtiyaci var diyordum o ne anlar diyordu
yaa ben cok cektim inanki 4 sene kayin validemle birlikte oturdum ama bebegim kuvezden cikar cikmaz ayri bir eve gectim cunku bu bardagi tasiran son damla olmustu
ta ben hamileyken bil istemiyordu bebegimi hamile oldugumu ogrendiginde 3 gun konusmadi benimle aldir dedi agir is yap dedi hap ic dedi
allah oteki dunyada onun cezasini verecek
ve kimse unutmasin herkez hakketigi gibi deger aliyor ilerde o muhtac olunca cok pisman olacak
ya nasıl insan bunlar ya sanane ben istedim ben yaptım bebek ona ne oluyoki konuşmuyo senle vallahi ağzıma gelen çok laf var ama yutuyorum ayıp olmasın yazmayım diye tövbe tövbe geçen eşime dedim prematüre annelerle paylaşım topicimiz var böyle sorunlar yaşıyolarmış çok üzüldüm zoruma gitti dedim eyer aynı şeyleri senin annen kızkardeşin yengen vs yapsaydı kesinlikle evime bidaha giremezlerdi dedim şükürki ben çevremden bu tarz şeyler duyup yaşamadım siz bunları yaşayıp bide prematüre bebek büyütmüşsünüz halbuki anlayışlı olup size destek verecekleri yerde nasıl bi insanlıktır bu helede babanne olacak bende hergün gittim 25 gün boyunca bi kere yalnız bırakmadım gitmeyince bütün anne babalr gidecek biz gitmezsek kızım bizi bekler annemle babam gelmedi diye üzülür diye düşünürdüm hep onlar küçükte olsa anlıyolar herşeyi ben gittiyimde ağlardı ona dokunup ben geldim melek kızım dediyimde susuyodu yavrum ayy neyse ben valllahi kötü oldum yazdıkça aklıa tekrar tekrar geliyo herşey canlanıyo gözümde