valla arkadaslar bende allaha havale ediyorum ya dusunebiliyormusunuz benim bebegim kuvezdeyken baska bir sehirdeydi diyarbakirda bende siirteydim 2 saat yol gidiyorduk ve bir gun gittigimde ertesi gun tekrar ittigimde bana diyorduki ne isin var dun ordaydin ya
onun benim sevgime ihtiyaci var diyordum o ne anlar diyordu
yaa ben cok cektim inanki 4 sene kayin validemle birlikte oturdum ama bebegim kuvezden cikar cikmaz ayri bir eve gectim cunku bu bardagi tasiran son damla olmustu
ta ben hamileyken bil istemiyordu bebegimi hamile oldugumu ogrendiginde 3 gun konusmadi benimle aldir dedi agir is yap dedi hap ic dedi
allah oteki dunyada onun cezasini verecek
ve kimse unutmasin herkez hakketigi gibi deger aliyor ilerde o muhtac olunca cok pisman olacak
yaa oyle iste ne yapalim bende uzaklara kactim benden uzak allaha yakin olsunsoraya inanmıyorum ya o mahluk nasıl birşeymiş öyle.benimki çok şükür öyle değil.sadece kıyaslayan bir haldeydi.boşver o yaratığı adam yerine koyma
Gerçekten bu durumu yaşamayanlar asla anlayamazlar bizleri.....anlayışından ve desteğinden dolayı teşekkürler seher yıldızı....
slm kızlar dün kızıma mevlüt okuttum güzel geçti bikaç can sıkıcı olay hariç bide burda 6 ay olunca kız bebeklere kına yakılıyomuş görümcemle alışverişe çıkınca mevlüttten sonra akrabalarla kendi aramızda yakalım dedim eşimin dayısının eşleri ayyyyyy fısır fısır konuşuyolar bide ecrin nerdeyse 8 ay olacakya ecrin kocaman oldu neden mevlüt yapıyosunuz demiş bugün yeni söyledi kayınvalidem normalde kırkı çıkmadan yapılıyomuş sinirlerim oynadı resmen o dedim dua etsin bana söylemedi bana kim ne derse desin ama ecrin hakkında kimse en ufak bişey dahi demez diyemez dedim dedirtmem hiçkimseye
Allah kabul etsin canım. Allah gelin olduğu, çoluk çocuğa karıştığı günleri de göstersin. Etrafta söylenenler için canını sıkmamaya çalış. Onlar bizim ve yavrularımızın neler yaşadığını bilemezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?