Premature Bebekler Prematüre annelerini anlayamayanlar....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
günaydın arkadaşlar.bu arada sevgili kayınvalidem ve kaynım kızım kilo almaya başlayınca obez olmasından korktular.oysa kızım çok şükür sadece yaşıtlarını yakaladı.şimdi bile telefonda ben şunu bunu yapıyorum çocuğa yediriyorum diyor.ben daha başlamadım diyorum.oysa ben kızıma her şeyden tattırıyorum.

arkadaşım dediğin gibi sen daha tecrübelisin şimdi merak ettim kızın kaç kilo doğdu şu an nasıl boyu ve kilosu benim kızım 800 gr.doğdu şu an 5 yaşında ve 11 kilo hani diyorlar ya prematüreler belirli bir yaştan sonra birden büyüyorlar diye sen 2.sınıf öğrencisi deyince öğrenmek istedim

verin cevabınızı susturun torbaları arkadaşlar...
yazık sıkmayın canınızı...terbiyesizlik bu başka şey değil....
ne zevk alır bu millet başkalarını incitmekten anlamam ki...ayıp yaaa...günah...

aynen öyle....acınacak olan biz diiliz onlar...bebeğin ufak olduğunu göre göre aaa bu niye zayıf, niye söyle böyle yapmıyo, benimki yapıyor diyenlere... 'SANA NE KARDEŞİM' demeliyiz bence...sonra da yürüyüp gidin, kalakalsınlar arkanızdan bakarak.....:))) ayrıca boy, kilo v.s. önemli diil de, hiç sormadığım halde şunu yedir, bunu yedirme diyenlere kopuyorum ben....onlara da 'SORDUK MU KARDEŞİM' diyeceğim bundan sonra....kabalıksa kabalık, ne yapayım yani!!!???

insanın premature bebeği olunca etrafı filozoflarla doluveriyor...birde kendine faydası olsa o filozoflarınkaydirigubbakcemile3

sacmaliktan baska birsey degil kim ne derse desin kim ne dusunurse dusunsun onlar bizim evlatlarimiz yaa sagliklisida bizim sagliksizida zayifi da sismani da onlarin cocuklari boyle olsaydi ne yaparlardi atacaklarmiydi?

arkadaşlar eminim hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. ben bana akıl vermeye çalışan hiç tanımadağım bu insanlara ben çocuk doktoruyum ve sizin bu söyledikleriniz çok yanlış diyerek ağızlarını kapatıveriyorum. tanıdıklar zaten pek bir şey demiyorlar allahtan.

Bu mailide gördüm ya artık yuh demek istiyorum. kusura bakmayın sizlerin kayınvalideleri akrablarınız ama nasıl cahilce, ve duygusuz konusmalardır bunlar yaa. inanamadım. bu arada ben sizlerin bu prematüre bölümü devamlı takip ederim ama yazmaya hiç yüzüm olmazdı açıkçası. çünkü sizlerin, bebeklerinizin yaşadıklarını görünce üstüne ben ne desem boş gelecek gibi gelridi. ama bu konuyu görünce tutamadım kendimi.

aslında tek sizin sorununuz da değil bu. benim çocuklarım sağlıklı,kiloları boyları yerinde ama bana da ne iri çocuklar bunlar dev mi olacak diyorlar yolda gören kendini bilmezler akannehir .. yani iri olsa da sorun. zayıf olsa da .... susmuyor çeneleri..

büyük oğlum 9,5 yaşında vitiligosu var( cildde beyaz lekelerle seyreden bir hastalık) dikkat çekiyor yüzündekiler tabii. özellikle yazın. otobüsde, minibüsde her yerde soran sorana. çocuğa fenalık geldi. bana da öyle.. oğlumzaten yanlzıken sorunca millet sana ne diyip çıkıyormuş işin içinde..bende sana neeeee diye bağıracağım bir gün o olacak..

yani siz bu konuda hassas sınız ama emin olun halkımızın huyu bu. karışır sorar merak eder karşılaştırır , yapacak birşey yok... rahatsız diyip geçmek mi lazım acaba..

oyle canim oyle ne yapalim bende cok sasirdim bunlari duyduktan sonra ayrica cok uzuldum ama ben onun seviyesine uymak yerine sustum ve icime attim
ama oteki dunyada allah hesabini sorar ben onu allaha havale ettim
o benim canim yavrum onu bana allah verdi bu sekilde kim ona laf soylerse ayrica allaha(tobe hasa) laf etmis olur

vitiligoyu biliyorum kaynimdada var ,boyle insanlar cok cahilm ilerde onlarin basina daha beteri gelebilecegini bilmiyorlar sadece onlar degil hayatta yasayan herkezin basina gelkebilir kimin garantisi varki sapa saglam yasayip olecegini??

süper bi annesin bu düşündüklerinle özellkle onu her sabah gördüğüme demen beni çok duygulandırdı işallah evladının çok ğüsel şeylerine tanık olacaksın allahın izniyle.
tesekkur ederim komplimanin icin ama bence butun anneler benim gibi dusunuyorlar hic bir anne evladini atamazki

patavatsız ve kendini bilmezler işte onlar tabi göğsünü gere gere dolaşacaksın o senin bi parçan evladın ama bi gün sonrası için hagimizin bebeyinin garantisi varki

burdan bütün annelere sabır diliyorum ve hepberaber karar alalım kimseyi takmayacaz diye olurmu kızlaropuyorumnanaktan

soraya kaynananı görsem walla saçını yolardım..
hemde tek bir tel bırakmazdım.
kusura bakma ama........

sorayacım her bebek güzeldir her bebek cennet çiçeğidir bence kayınvaliden yaratılanı değil onu yaradanı beğenmiyor allah yakıştırıp yarattıysa ona ne söylemek düşerki her insan karşısındakine bakarken aslında aynaya bakarmış demek o kadında kendi iç dünyasını kalbini görüyor bebeğin ve sana uzun hayırlı ve kayınvalidensiz bir hayat diliyorum

soraya kaynananı görsem walla saçını yolardım..
hemde tek bir tel bırakmazdım.
kusura bakma ama........

haklı söze ne denir aslında hak ettiyi muamele o ama işte insan yapamıyo ama sorayayada yazık destek olacağına moral bozuyo eline verse keşke kayınvalideyi soraya

haklı söze ne denir aslında hak ettiyi muamele o ama işte insan yapamıyo ama sorayayada yazık destek olacağına moral bozuyo eline verse keşke kayınvalideyi soraya

mecbue konumuzla ilgili değil ama
şu bebeğinin aylık çizelgesini nasıl yaptın????
bende istiyorum da

mecbue konumuzla ilgili değil ama
şu bebeğinin aylık çizelgesini nasıl yaptın????
bende istiyorum da

vallahi bende bilmiyorum ki kkdan bi teyzemiz yaptı doğum bilgilerini verdim o yaptı saolsun başka bi topicte

ah canım ah bende bı premature annesıyım yasmayan bılemezkı sende allaha havale et canım allahından bulsun

valla arkadaslar bende allaha havale ediyorum ya dusunebiliyormusunuz benim bebegim kuvezdeyken baska bir sehirdeydi diyarbakirda bende siirteydim 2 saat yol gidiyorduk ve bir gun gittigimde ertesi gun tekrar ittigimde bana diyorduki ne isin var dun ordaydin ya
onun benim sevgime ihtiyaci var diyordum o ne anlar diyordu
yaa ben cok cektim inanki 4 sene kayin validemle birlikte oturdum ama bebegim kuvezden cikar cikmaz ayri bir eve gectim cunku bu bardagi tasiran son damla olmustu
ta ben hamileyken bil istemiyordu bebegimi hamile oldugumu ogrendiginde 3 gun konusmadi benimle aldir dedi agir is yap dedi hap ic dedi
allah oteki dunyada onun cezasini verecek
ve kimse unutmasin herkez hakketigi gibi deger aliyor ilerde o muhtac olunca cok pisman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…