Premature Bebekler Prematür bebişim taburcu oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cnm valla çok tatlı ama yorucu biraz benim bebeğimin malesef uyku sorunu var genelde uyumuyor özellikle geceleri ne yapacağımı şaşırdım muayene olduk doktora 3 gün oldu 1720 gr olmuş çok şükür üfürükde duymadı bu sefer çok şükür ptesi tekrar rop muayenesine gidicez inş bi sorun çıkmazda tek sorun uyku olsun:))

Canım o döenemlerde bebekler genelde çok uyurlar. Hatta beslemek için bile biz zorla uyandırırdık. Gazı falan mı oluyor acaba?

ya hiç sorma bizim kızda bi sorun var küvezdede öleymiş hemşireler söledi çok hareketli biraz ondan diyorlar düşünsene huda sokmuşlar kafasını bebişimin geceleyin uyanmış huddan çıkmış zorla ters dönüp ayaklarını sokmuş huda oksijen üfledikçede ayaklarına gülüyormuş kendi kendine hemşire böle yakalamış şok olmuş:)))

hiram uyku cok onemli tabiki bu yorucu donemi atlatabilmek icin ama insallah tek sorunun uyku olur o nasil olsa duzelir insallah saglikli bir bebis buyutursun opuyorum sizi

canım gozunuz aydın ...allah bagıslasınn ..benımkı hala kuvezde 55gun oluyo oksıjen problemımız var ..allahım herkese nasıp etsın ıns kucagına alkmayı allahım saglık uzun omurler versın butun bebeklere

allah bir an once kucagina saglikli bir sekilde almayi nasip etsin canim
gecmis olsun bebisine kac haftalik dogdu

cnm Allah sana bebeğini bağışlasın inş bizimkide 40 gün kaldı zor bi dönem bizde oksijen aldık inş atlatıcak bebişin ve yuvasına dönecek

kızlar bugün doktora götürdüm kızımı uyku problemi için testler yapıldı ve sonuç hiperaktif çıktı böle bi durum yaşayan varmı ilerde daha hareketli olabilirmiş sürekli kucağımda dolaştırıyorum biraz yorulursa uyurmuş

canım sanada allah yardım etsin, insallah en kısa zamanda oksijen probleminizi atlatırsınız ve kuzucuğun kollarına gelir... benimde bebeğim küvezde hala, zor dönemler allah hepimizin yardımcısı olsun...

hiram bayıldım küvezde kendi kendine eğleniomus demek bıdığın:)) büyük hiperaktifleri bizde çok yoruyruz okulda, tabi küçükler hkkında bu durumu bilmediğim için yorum yapamıyorum... ama insallah en kısa zamanda bunıun için formul bulursunuz. kolay gelsin canım allah güç versin ikinizde uykusuz...

rabbım bekleyenlere yardım etsın.....ben 86 gun sonra kavustum hıram nasılsın benımkıler gunduz ıyı gece huysuzlar cok yorukdum.......ama cok tatlılar.......bıde ne verıyosun prematıl verıyorum sutumyetmıyo ama mamnayı sevmıyolar.......kornella ozge az kaldı bence gelıceklrer

Geçmiş olsun canım hiperaktivite için herhangibir tedavi görecek mi bebeğin?

yok cnm görmeyecek normal bir durum dedi bende küçükken öleymişim genetikmiş bana çekmiş

muallimcim sütüme eoprotein katıp veriyorum çok etkili oldu maşallah 1930 gr olmuş o mama pahalı biraz ama çok önemli bizim gibi küçük çocukları olanlar için gece uykusu yok benimkininde aynen 3 saatte bir 60 cc veriyorum inş bian önce kilo alırlar yarın hepatit aşısı var inş acımaz fazla
kornelya özge inş bebişlerinizi bian önce kollarınıza alırsınız dualarımız sizinle

saol zümmincim benim bebiş taburcu oldu çok şükür

kızlar yavrumun mezarından geliyorum Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor bir acı onu orada bıraktım geldim

hıram nasılsın......bende e proteın katıyorum canım ve arada artık mama yıyoruz prematıl.......sutum baya azaldı ve uçune yetmıyo kabız oldular bakalım yarın hem dr hem goz muayenemız var ınş ıyı gecer.......kornellada ınş kavuusr bebısıne ..........benım bırı gecen hafta oldu hem hepatıt hem verem asısı bu hafta ıkısı olucakınş azcık agladı sıkıntı vermedı cok sukur

saol zümmincim benim bebiş taburcu oldu çok şükür

kızlar yavrumun mezarından geliyorum Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor bir acı onu orada bıraktım geldim

Canım çok zor bir acı gerçekten. Allah sana sabırlar versin. İnşallah diğer miniğin sağlıkla büyüyerek seni hayata bağlasın.

Maşallah kuzucuklara artık büyümüşler de aşı olurlarmış. İnşallah muayeneleri iyi geçer. Kabızlık için canım karnına hafif hafif zeytinyağıyla bağırsak yönünde masaj yapabilirsin. Bir de popolarının makat bölümüne çok az zeytinyağı sürersen iyi gelecektir.

ben günde 1 defaya mahsus içine çok az saf zeytin yağı koyuyordum..
faydasının görüyordum...
evet ya büyümüşlerde aşıya gidiyorlar..maşallah kuzulara...

iyiyim cnm saol bugün göz muayenesi olduk çok şükür iyiymiş kabızlık içinde 2 tane şurup verdi zinko ile debridat zaten makatına az bişey koydu hemen yaptı 2100 gr olmuşuz 43 cm boyumuz inş herşey iyi olur yarında aşımız var sen yaptırmışsın çok şükür

gözün aydın hiram, çok şükür göz muayenesinden de güsel haberler getirmişsin. kilonuzda çok güsel maşallah, insallah hep böyle devam eder kuzucuk.:) hadi bakalım darısı aşısının başına insallah onda da fazla sıkıntı vermeden atlatır:)

sağol el muallim insallah bekliorum ama biraz daha zamanımız var sanırım.. insallah bu haftaki aşılarınızıda sıkıntısız atlatırsınız..

kornelya canım nasılsın ???
yeni haberler varmı ???

valla canım pek iç açıcı deilim bugun... şölee güsel haberler gelio die moralim düzelmişti, dedim azcık bugun kendime zaman ayırayım die planlar yapmıştım. hastaneden beslenmesini kestik die haber geldi. bi de nedenini telefondaki doktorumuz söyleyemedi, haftasonu o ilgilenmemiş, geldiğinde bilgi alamamış.. yarına öğrenirsiiz nedenini dedi, hala diken üstünde duruom öğlenden beri... kilomuz teyzesi 1620 gram olmuş, şu beslenme filan da iice normale dönsede eve geliş zamanı yaklaşsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…