canım gozunuz aydın ...allah bagıslasınn ..benımkı hala kuvezde 55gun oluyo oksıjen problemımız var ..allahım herkese nasıp etsın ıns kucagına alkmayı allahım saglık uzun omurler versın butun bebeklere
cnm Allah sana bebeğini bağışlasın inş bizimkide 40 gün kaldı zor bi dönem bizde oksijen aldık inş atlatıcak bebişin ve yuvasına dönecek
kızlar bugün doktora götürdüm kızımı uyku problemi için testler yapıldı ve sonuç hiperaktif çıktı böle bi durum yaşayan varmı ilerde daha hareketli olabilirmiş sürekli kucağımda dolaştırıyorum biraz yorulursa uyurmuş
saol zümmincim benim bebiş taburcu oldu çok şükür
kızlar yavrumun mezarından geliyorum Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor bir acı onu orada bıraktım geldim
hıram nasılsın......bende e proteın katıyorum canım ve arada artık mama yıyoruz prematıl.......sutum baya azaldı ve uçune yetmıyo kabız oldular bakalım yarın hem dr hem goz muayenemız var ınş ıyı gecer.......kornellada ınş kavuusr bebısıne ..........benım bırı gecen hafta oldu hem hepatıt hem verem asısı bu hafta ıkısı olucakınş azcık agladı sıkıntı vermedı cok sukur
hıram nasılsın......bende e proteın katıyorum canım ve arada artık mama yıyoruz prematıl.......sutum baya azaldı ve uçune yetmıyo kabız oldular bakalım yarın hem dr hem goz muayenemız var ınş ıyı gecer.......kornellada ınş kavuusr bebısıne ..........benım bırı gecen hafta oldu hem hepatıt hem verem asısı bu hafta ıkısı olucakınş azcık agladı sıkıntı vermedı cok sukur
iyiyim cnm saol bugün göz muayenesi olduk çok şükür iyiymiş kabızlık içinde 2 tane şurup verdi zinko ile debridat zaten makatına az bişey koydu hemen yaptı 2100 gr olmuşuz 43 cm boyumuz inş herşey iyi olur yarında aşımız var sen yaptırmışsın çok şükür
kornelya canım nasılsın ???
yeni haberler varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?