• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematür bebişim taburcu oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
otribebeyi bende kullanıyorum..
çok güzel bir alet...
serumu damlat sonra otriyle hüppp çek....

hemen gidip alayım inş kullanabilirim aplikatörü bu arada kızlar bebişim kendi kendine çok gülüyor özellikle beni emerken havaya falan bakıp gülüyor hatta bazen içi gidiyor gülmekten annem çok korkuyor kime gülüyor bu diye hatta bi keresinde korkmuş yine al götür yerine diye bağırdı:))) acaba melekler falanmı güldürüyor :)

Melekler güldürüyor derler ama bu da sanırım gelişimin bir aşaması bebeklerde:)) Bir süre sonra bilinçli sana gülmeye başlayacaktır.

kızlar size yaşadığım olayı anlatmak istiyorum biliyorsunuz dün bir aydır beklediğimz kalp ekomuz vardı ona gitmek için hazırlandık çok dolu yağıyordu buz gibi havada bebişimizi giydirdik ve hastaneye götürdük çok soğuktu gerçekten şanssızlık işte neyse hastaneye geldik ve ekonun önünde beklemeye başladık sonra baktık gelen giden yok danışmaya sorduk ve bize ekolar iptal edildi dedi şok geçirdik doktor aniden şehir dışına çıkmış ve ekolar düne alınmış ama bize haber verilmedi sonra eşim işin aslını öğrenmek için sekreterin yanına gitti ve ben bebekle soğukta beklemeye başladım yarım saat oldu gelmedi bebişimi taşıyamaz oldum ağır değil ama ben gece uyumadığım için bayılcak gibi oldum ve inanırmısınız oturanlardan bir kişi yer vermedi sonra eşim geldi beraber gittik sekreterin yanına tekrar sekreter bizi kayıt etmeyi unuttuğunu ve tüm randevular dolduğu için 5 mayısa randevu vereceğini söledi üstelik herkese haber verilmiş ekolar bizi unutmuşlar ben tekrar şok oldum saçmalamayın dedim benim bebeğimin pdası var ve gerekirse anjio olucak dedim olsun dedi doktorun haberi var dedi bende madem haberi var neden bizi aramadınız hani kayıtsızdık dedim kadın hiçbişi diyemedi ben dayanamadım ağlamaya başladım bunu gören doktorlar geldi yanıma durumu öğrendiler ve zar zor haftaya cumaya sığdırdılar bizi ve biz o soğukta geri döndük biraz uzun oldu ama anlatmak istedim çünkü içim çok dolu koskoca şehirde başka eko yok malesef ...ordan çıkıp özel doktorumuzda rotavirüs aşısı vurulduk ve evimize geri geldik şimdilik bu kadar:gitme:

Geçmiş olsun canım. Yaşadıkların çok üzücü gerçekten. ınsan okurken bile sinirleri bozuluyor. Ama biz hep güçlü olmalıyız bebeklerimiz için. ınşallah sonuçları iyi çıkar kuzucuğunun da unutursun bu sıkıntıları.

evet canım böyle şeyler yaşanıyor...geçmiş olsun...
inşallah sonucu iyi çıkar...

kızlar ben otribebeden aldımda onun uçları kullanılıp atılıyormu yedek uç 3 tane içinde

slm kızlar bugün doktora gittik çok şükür deliklerimizden biri kapanmış pdamızda çok azalmış binlerce şükür kilomuz 2940 gr boyumuzda 56 cm olmuş nöroloji doktorumuzada haftaya gidicez inş

hiram çok sevindim 24. haftalık serklajlı tedirgin paranoyadan kafayı yemiş bir anne adayı olarak bebeğinin bu boya ve bu kiloya gelmesine sağlığının iyiye gitmesine o kadar sevindim ki anlatamam...

cnm benim çok saol tedirgin olma benim 19. haftamda suyum gelmişti düşün inş Rabbim yardımcın olur ve bebeğin zamanında gelir dualarımız seninle

hiraM INSALLAH butun kontrolleriniz iyi gider kalbinin deligi de kapanir yakinda bak gorursun birtanesi kapanmis bile ne guzel

gulmeye gelincede benim bebegim 3 gun sonra bir yasini dolduracak ama hla guluyor uykusunda filan kendi kendine bizdede melekler guldurutyor derler

Back