merhaba canım bende bir pramatüre annesiyim ve ankarada oturuyorum bende bu zamana kadar bürsürü sorun yaşadım bebeğim geceleri hep ağlıyordu ilk önce bebeğine ince uzun yünden bir minder yap ve onunla tut benim bebeğimi aldığımda 1800 dü altını pamuğu ılık suyla ıslatıp sil sonra kurula yıkarken çok dikkatli olmalısın çünkü benimkinin iki kere nefesi durdu artık kafasından fazla su dökmüyorum çok az döküyorum sonra dışkapı çocuk hastanesi yenidoğan bölümüne götür orda pramatürelere bir dosya açıyorlar ve çok yakın takip altına alıyorlar bir sürü inceleme yapıyorlar benimki çok aşırı kansızdı ve yavaş kilo alıyordu vitamin ilaçlarını felan hep değiştirdiler ve bebeğim çok güzel gelişmeye başladı sana önerim oraya mutlaka gitmen çok güzel yönlendiriyolar daha sonra sorun olursa cevaplarım iyiki o hastaneye götürmüşüma.s.
çok saol cnm ben ankaralıyımda orda oturmuyorum inş bian önce büyür benim bebişimin kalbinde delik var malesef ondan biraz zor kilo alabilirmiş çok üzülüyorum inş kapanır kansızlık bizdede vardı kan verildi vitamin olarakda acd kullanıyoruz birde çok gazlı bir bebek bazen ondan uyumuyor