Premature Bebekler Prematür bebişim taburcu oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok saol cnm ben ankaralıyımda orda oturmuyorum inş bian önce büyür benim bebişimin kalbinde delik var malesef ondan biraz zor kilo alabilirmiş çok üzülüyorum inş kapanır kansızlık bizdede vardı kan verildi vitamin olarakda acd kullanıyoruz birde çok gazlı bir bebek bazen ondan uyumuyor

hıram canım nasılsın........bebeışş nasıl ınş .........daha ıyı olucak annesı ..ben ınş pazartesı alıcam hepsını ınşşşşşşşş canım .........dua edelım ınş guzel gunler olucak.

ayy canım çok sevindim, ne güzel haberler geliyor böyle arka arkaya sizlerden... Allah bir daha ayrılık yaşatmasın, kuzucuklarınız dizinizin dibinde, sağlıkla büyüsünler insallah... :)

maşallah muallim çok sevindim bebiş iyide valla çok yoruluyorum çünkü gece uykumuz hiç yok gündüz mışıl mışıl uyuyor gece ağlıyor anlamadım valla:))

kızlar 940 gr doğan kızım 1600 gr olarak taburcu oldu darısı tüm bekleyen annelere Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş bundan sonra bebişim hızla büyür evde bakım için tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla büyütürsün hep kollarında olur bebişimiz

:teytey::teytey::teytey::dance::dance: heyyy fıstıklar bu gün evlerine dönüyor sanırım hoşgelmiş mis kokulular

evet kızlarımmmmmmmmmm evımızde canlarımmmmmmmmmmm cok guzel cok 86 gun sonraaaaaaaaaaaa cok sagolun

evet kızlarımmmmmmmmmm evımızde canlarımmmmmmmmmmm cok guzel cok 86 gun sonraaaaaaaaaaaa cok sagolun

gözün aydın canım tekrar:) iki haftadır haftaya güzel başlıyoruz baksana, geçen hafta hiram bu hafta sen çok güzel.. allah bir daha ayırmasın birbirinizden sizi... ee nasıl gidio fındıklarla evde??

ınş canım kıs zamanda sende yasarsın bu guzellıgı.............darısı sana canım ınşşşşşşş

elmuallim gözünaydın canım...
Allah koyalık versin sana :))))))))) üçtane ya,,,
çok tatalılar annesi...
bizim yerimize kokla tontişleri....

kornelya canım sıra sende....
inşallah enkısa zamanda senden güzel haber alırız..
nasılsın ???
haberler ne ???

ınş canım kıs zamanda sende yasarsın bu guzellıgı.............darısı sana canım ınşşşşşşş
insallah canım insallah... allahım bu ne güsellik daha doğrusu güzellikler, ay süper duruo bu üçlü... nınım haklı valla üç tane birden allah kolaylık versin, umarım enerji depolamışsındır baya:)
kornelya canım sıra sende....
inşallah enkısa zamanda senden güzel haber alırız..
nasılsın ???
haberler ne ???
sağol canım insallah valla, bugun gördük bzim kız formunu koruo, annesi beceremedi onun maşallahı var. 1500 sınırına gelio hooop aşaa 1400lere... bakalım doktorumuz iyi konuşuo, beslenmesi artıo, sadece biberonla besliolarmış sondayı bırakmışlar. 20 cc veriolarmış 3 saatte bir. göz kontrolümüzde şükür problemsiz geçmiş. bakalım biz hala beklemedeyiz.. bu arada bende sizin şu ek gıdalarınızı takip edip duruorum, aklımızın bi yerinde bulunsun insallah bigün bizde faydalanırız:)

Kornelya sondadan biberona geçtiği için bir süre kilo alamayabilir bu normal endişelenme. Biberona tam olarak alıştıktan sonra hızla kilo alacaktır artık. El-mualllim kavuştu minişlerine. Darısı en kısa zamanda senin başına inşallah. Bu arada el-muallimin halini düşünemiyorum:)) 3'ü birden ağlamaya başladığında hangisine koşacağını şaşıracak. ınşallah yanında bir yardımcı vardır. Yoksa işi çok zor.

canım ne güzel haber beslenmesinin artması...
biden aklıma geldi Ata'mı da beslerken
(eve geldiğimizde 20-30 cc arasıydı 1500 olarak geldik. hatta öğünlerinde kaç cc vermişiz diye not defteri tuttuk.ileride Ata okur artık)
30cc verecksek 35 cc koyuyorduk kalanı damla damla ağzına sıkıyordum midesi büyüsün diye..
10 günde bir 5-10cc artırmaya çalışıyorduk...
canım benim sende en kısa zamanda alcaksın..çok şükür göz de problem çıkmamış..
düzelecek annesi en kısa zamanda kollarında olacak kuzun..
canım bende topikleri takip ediyorum ek gıdalar için..
birde deftere yazıyorum yeni tarifleri..
bugün ne yapacağımı kara kara düşünmemek için...
senin kuzu gelsin biz burda elimizden geldiğince yanındayız canım...

kızllar selam valla hakılısınız cok zor ama guzel........gece hıöç uyumadım ya eysan kabız olmuş yapamıyoo ya sıkıntılı gectı gece ama ınş sımdılık hersey guzel bı arkadasım yardıma geldı bende kalıyo ıyı bakın kendınıze cok opt kornella gelecek kızın ınşş canım sıra sende

ah kolay gelsin canım, çok iyi olmuş arkadaşının yardıma gelmesi, muhakkak çok zordur ama dediğin gibi çok da güzeldir hele ki bu kadar bekledikten sonra... bu arada insallah eyşanda çabucak atlatır bu kabızlık sorununu bir daha da tekrarlamaz.. diğer miniklerinde insallah hiç sıkıntı çekmezler... Allah hepinizi korusun canım... bu arada insallah elvin hanım da nazlanmazda gelir evimize artık...

sağol canım valla burayı bulmam zaten çok iyi oldu, hem moral buluyorum hem de sizin yazdıklarınızdan hiç bi bilgim olmadığı bu konuda hep yeni bişeyler öğreniyorum.
bu arada bende doğduğundan beri gelişmeleri sürekli not ediyorum, insallah elvinde sağlıkla gelir sizin minikler gibi, sonra da büyür ve okur onları... ah bi de resimlerini alabilmeyi isterdim ama kaçak olarak bi tane dayanamayıp çektim, zaten haftada iki kez görebiliyorum bari fotografı elimde olsun diye. hem de ileride o da bakardı belki...
abimin eşininde zamanında anlatırdı hergün yeni bişey icat edicem diye uğraşmaktan yoruldum die. onunda teftişi bitse soracam değişik neler var menüde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…