kızlar 940 gr doğan kızım 1600 gr olarak taburcu oldu darısı tüm bekleyen annelere Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş bundan sonra bebişim hızla büyür evde bakım için tavsiyelerinizi bekliyorum:)
canım ben mama daha kullanmadım şükür anne sütü alıyor gerekirsede neoprotanmı dedi tam anlamadım prematürler için onu kullancakmışım işitme testi yapılcak işte banyo yaptır dedi odasına tabi şimdilik kimseyi almıyoruz ben emziriyorum sonra tekrar biberonla anne sütü veriyorum doymamış olabilirmiş şimdilik böle
kızlar hepinize selamlar ya çok yorucuymuş bu iş minişim hiç uyumadı dün öle kucak istiyor beşiğinde yatmıyor napcam bilmiyorum doktor kimse gelmesin demişti ama malesef eşimin akrabaları dün bebişimin odasından hiç çıkmadılar anlamıyorlar malesef kornelya senin bebiş nasıl canım
oy oy küçük hanım annesinin kucağından inmio demek, kolay gelsin canım valla. çok yorucu olsa da çok da tatlıdır dimi annesi. gerçekten misafirlerini uyarsan iyi olur, şakası yok malum bu işin, kırılan olursa da boşver bence. bu arada hiram adı ne minik prensesinin??
benim kızdan da bugun haber aldık 1440 gram olmuş, 2 saatte bir 10 cc alıomuş. bakalım işte büyüsün die bekliyoruz... insallah bizim kuzuda yakın zamanda gelir evimize tabi önce daha elmuallimden iyi haberler alıcas insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?