• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde 2 kürtajım oldu.Doktorumuzda bizden bunları istedi;

---HABİTUEL ABORTUS PANELİ---
KROMOZOM ANALİZİ (BAY BAYAN) - kan heparin

TROMBOFİLİ PANELİ (BAYAN)
**Faktör V Leiden Mutasyonu - Kan Edta
**Protrombin Gen Mutasyon - Kan Edta
**MTHFR GEN MUTASYON - Kan Edta

---İNFERTİLİTE PANELİ----
Y KROMOZOM MİKRODELESYON ANALİZİ (BAY) - Kan Edta

Genetiks ve burç diye biyer var sorduk.1.000tl tutuyor nerdeyse.Bizde ssk geçen bir yer araştırıyorz....

Benimde 2 kürtajım oldu.Doktorumuzda bizden bunları istedi;

---HABİTUEL ABORTUS PANELİ---
KROMOZOM ANALİZİ (BAY BAYAN) - kan heparin

TROMBOFİLİ PANELİ (BAYAN)
**Faktör V Leiden Mutasyonu - Kan Edta
**Protrombin Gen Mutasyon - Kan Edta
**MTHFR GEN MUTASYON - Kan Edta

---İNFERTİLİTE PANELİ----
Y KROMOZOM MİKRODELESYON ANALİZİ (BAY) - Kan Edta

Genetiks ve burç diye biyer var sorduk.1.000tl tutuyor nerdeyse.Bizde ssk geçen bir yer araştırıyorz....

pgt ve bu yukarıda yazılanlar farklı testler
pgt embriyodan hücre alınarak yapılıyor
yukarıda yazılanlar ise anne ve babadan kan alınarak yapılıyor

PGT fyatı embriyo başına belirleniyor.. Embriyo başına fiyat benim yaptırdığım yerde embriyo başına 104 euro... Bir de bu işlemde kullanılan bir alet var adı aklıma gelmedi onun da fiyatı 200 euro idi... Biz eylülde 8 embriyo için 1000 euro vermiştik...

benimde 2 kürtajım oldu.doktorumuzda bizden bunları istedi;

---habituel abortus paneli---
kromozom analizi (bay bayan) - kan heparin

trombofili paneli (bayan)
**faktör v leiden mutasyonu - kan edta
**protrombin gen mutasyon - kan edta
**mthfr gen mutasyon - kan edta

---infertilite paneli----
y kromozom mikrodelesyon analizi (bay) - kan edta

genetiks ve burç diye biyer var sorduk.1.000tl tutuyor nerdeyse.bizde ssk geçen bir yer araştırıyorz....

üniversite hastanelerinde bedava yapılıyor ..ben yaptırmıştım kocaelinde...

2009 nisanında yaptırmıştım 1200 dolara asıl fiyat 1500 dolar dı ama biz eskimüşteriyiz diye indirim yapmışlardı

mrblar pgtyi 1200 dolara hangi merkezde yaptırdınız benim bildigim empriyo başına fiyat veriryorlar bize en fazla 2 bin tl tutabileceklerini söylediler bu işlem tüp bebek merkezlerınde tup bebek tedavisiyle oluyor ? lütfen beni aydınlatırmısınız pgtye ihtiyacımız var bebgımi.z hasta doga bilir??

PGT fyatı embriyo başına belirleniyor.. Embriyo başına fiyat benim yaptırdığım yerde embriyo başına 104 euro... Bir de bu işlemde kullanılan bir alet var adı aklıma gelmedi onun da fiyatı 200 euro idi... Biz eylülde 8 embriyo için 1000 euro vermiştik...

mrblar sen nerde yaptırdın ve sorununuz neydi hamileligin nasıl geçti ilkinde tuttumu? lütfen msjını bekliyorum?

Back