- Konu Sahibi Cansinsenn
- #1.381
Bata 3 gün var bu arada. Bundan 3 gün önce yani bata 6 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı ama vücudum bu halde. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken yaptığın için çıkmamış olabilir canım bazen adet gecikmesinden sonra çıkanlar var. İnş vardır canımBata 3 gün var bu arada. Bundan 3 gün önce yani bata 6 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı ama vücudum bu halde.![]()
İnsallah canım ya çok istiyorumErken yaptığın için çıkmamış olabilir canım bazen adet gecikmesinden sonra çıkanlar var. İnş vardır canım![]()
Canim hayırlısıyla inşallah pozitifleri gorursun. Seni umutlandıran istemem ama göğüs ağrısı susması hassasiyeti gebelik belirtilerinin en önemlisi gibi nerede okusam bu var. Diğer belirtiler herzaman olabilecek şeyler ama göğüs hassasiyeti gebelikte önemli bi belirti inşallah vardır bebekOf ya akşam 5ten beri bir sürü topik okuyorum 7 saat oldu resmen, bazıları erken gebelik testinde çıkmadı bat üzerinden 6 gün geçtikten sonra da çıkmadı kanda çıktı falan yazmış acaba banada mi öyle olmustur bilmiyorum. Çünkü çok değişik vücudum bu ay ya. Göğüslerime dokunamiyorum 1 hafta olcak , aşırı büyüdüler ve alev gibi yanıyorlar. İshal, var genel anlamda vücudum içten yanıyor sanki. Karnımın İçi dolu dolu ağır hissediyorum idrara çıkma arttı, anlamsız bas agrilarim var. Ne biliyim bi ay bi değişik. Düşünceleriniz neler kızlar ??![]()
![]()
![]()
![]()
Kuzum hassasiyeti geçti bildigin sürekli Ağrı var iki katı oldular resmen alev gibi yanıyorlar. Sütyen takamıyorum agrisina. Yani nasıl söyleyim evelsi gün oturdum ağladım agrisina yani normal mi bu? Aka ota ağlamam da ayrı yeni bisey. Depresyondaymıyim neyim bilemedim. Kafam karıştı. Ama dedim ya 3 gün önce yatıgim test negatifCanim hayırlısıyla inşallah pozitifleri gorursun. Seni umutlandıran istemem ama göğüs ağrısı susması hassasiyeti gebelik belirtilerinin en önemlisi gibi nerede okusam bu var. Diğer belirtiler herzaman olabilecek şeyler ama göğüs hassasiyeti gebelikte önemli bi belirti inşallah vardır bebek![]()
Canim adet geçildikten sonra test yapmak daha doğru deniyor. Inşallah vardır ama yoksa da hayırlısıyla en kısa zamanda olsunKuzum hassasiyeti geçti bildigin sürekli Ağrı var iki katı oldular resmen alev gibi yanıyorlar. Sütyen takamıyorum agrisina. Yani nasıl söyleyim evelsi gün oturdum ağladım agrisina yani normal mi bu? Aka ota ağlamam da ayrı yeni bisey. Depresyondaymıyim neyim bilemedim. Kafam karıştı. Ama dedim ya 3 gün önce yatıgim test negatifoffff iyice sıkıldım ya
![]()
Malesef bende yok inşallah bir dahaki ayDream1988 ..................: 25.10.2019
S Srks .............................: 25.10.2019
A Aslihanugur .................: 26.10.2019
Guloos .........................: 27.10.2019
N nimesota .....................: 31.10.2019
Peripellas ....................: 31.10.2019
B baby0101 ....................: .../10/2019
O osmo ..........................: 01.11.2019
oblomov21 ...............: 02.11.2019
can kuzular adet tarihleriniz geçmiş umarım bebiş haberleri vardır.
Sağlık olsun canım dediğin gibi önümüzdeki ay olur inş.Malesef bende yok inşallah bir dahaki ay
Dream1988 ..................: 25.10.2019
Ay çok sevindim kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende var![]()
Amin cnm Allah razı olsun hepimize inşallahBeatrice00 E Eslem91 canım ikinizede ayrı ayrı geçmiş olsun çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.
Ay çok sevindim kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinekim hamişi mi oldun sen
![]()
İnş onu da duyacaksın canımEvett oyle olduamin insallah hamile kalincada stres bitmiyormus kan testi tekrari kese gor bebegi gor vs derken smdi Allah nasip ederse kalp atisini bekliyoruz
![]()
Maalesef canım 11.ayımız dı ve yine olmadı bu ay ara veriyorum aralıkta doktora falan gider öyle başlarızDream1988 ..................: 25.10.2019