• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adet hep düzenliymiş yine öyle olacaktır muhtemelen fitil yüzünden gecikmiş olabilirsin bu ay ve önümüzdeki aylarda da kaç günlük döngün varsa ona göre hareket et gecikmiş olduğun aya göre değil.
Yani bu gecikmeye göre değil önceki düzene göre yumurtlamamı takip edeyim öyle mi

Adetinin kaçıncı günü bu gün canım bir de adet döngün nedir
adet döngüm 30 31 günde bir oluyorum. 28 eylülde olmam lazımdı ama 2 ekimde başladı adetim bu ay.7 yada 8 gün sürrüyor son iki üç gün lekelenme tarzı genelde olur.yani dün de lekelenmem vardı bugün bitti. ama akıntım var kasıklarda ağrı yumurtlamam mı acaba. döngüm değiştiği için bende ki takvim yumurtlamamı 14 ekim ve 20 arası gösteriyor. aama eski döngüye göre ise bugün başlıyor yumurtlama haftam.

adet döngüm 30 31 günde bir oluyorum. 28 eylülde olmam lazımdı ama 2 ekimde başladı adetim bu ay.7 yada 8 gün sürrüyor son iki üç gün lekelenme tarzı genelde olur.yani dün de lekelenmem vardı bugün bitti. ama akıntım var kasıklarda ağrı yumurtlamam mı acaba. döngüm değiştiği için bende ki takvim yumurtlamamı 14 ekim ve 20 arası gösteriyor. aama eski döngüye göre ise bugün başlıyor yumurtlama haftam.
2 ekime göre hesap yapın yani aşağı yukarı adete 14 kLa yumurtlama oluyo ya o şekilde

Canım daha adetinin 8. Günündesin döngün 30 31 ise yumurtlama için erken daha yani takvimin hemen hemen doğru gösteriyo ama sen 14 ile 20 değil de 13 ile 21 arasını değerlendir erken olur geç olur şansa bırakma

Canım daha adetinin 8. Günündesin döngün 30 31 ise yumurtlama için erken daha yani takvimin hemen hemen doğru gösteriyo ama sen 14 ile 20 değil de 13 ile 21 arasını değerlendir erken olur geç olur şansa bırakma
Aynen öyle yapim teşekkür ederim canım.

Akıntımın kesilmesi Kafamı karıştırdı üzüldüm de açıkcası takvime göre 14 15 günler diye hesap yapıyodum öncesi olduysa yumurtlama ve kaçırmışsam 😔
Her şeyin hayırlısı insan elbette olsun istiyor inşallah olmuştur da ve müjdelersin bizi😍

Kızlar 8inde olmam lazımdı normalde gecikmem olur hep. Adet olacakmka gibi kasık batmalarim devam bas agrim biraz hafifledi idrarda renk değişimi olur yazmışlar hep benimki sıvı çamaşır suları oluyor ya aynı o renk 😀

Kızlar 8inde olmam lazımdı normalde gecikmem olur hep. Adet olacakmka gibi kasık batmalarim devam bas agrim biraz hafifledi idrarda renk değişimi olur yazmışlar hep benimki sıvı çamaşır suları oluyor ya aynı o renk 😀
Test yapsaydın keşke canım 2 gün geçti sanırım senin

Her şeyin hayırlısı insan elbette olsun istiyor inşallah olmuştur da ve müjdelersin bizi😍
Bide adama üst üste 4 gün yaptırmış olacam bugün ve yarın da yaparsam 😂 yumurtlama bittiyse boşa yormuş olacam bak sen gör ozaman napiyo beni 😂

Canım idrar da gerçekten belli ediyor benim idrarın koyu oluyor bu da bi hamilelik belirtisi bence

Canım idrar da gerçekten belli ediyor benim idrarın koyu oluyor bu da bi hamilelik belirtisi bence
Canım benimde gecikmem vardı ve idrarım koyuydu büssürü belirtide yaşadım ama hasta oldum . inşallah sizinki belirtilerdir gerçekten.

Dün işten geç çıktım eczaneler kapanmıştı şimdi giderken bakıcam. Ben adete 3 gün kala yaptigimda sabah ilk idrarla yapmamistim şimdi alabilirsem sabah yaparim
Bugün alırsan akşam bile yapsan çıkar canım ben ilk hamilelikte regl olmam gereken gün akşam geç saatte yapmıştım silik çıkmıştı. Ben heyecan yaptım valla al da yap 😂
Çift çizgiyi görünce ne yapacak önemli olan o😍😍😍
Akıntım yok ama Kasık ağrım var anlayamadım valla noluyo

Back