• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar arkadaşlar. Bende iki senelik evliyim. Artık bebek istiyoruz :KK54:. Geçen ay doktora gittim test falan yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Bu ay başladık bakalım neler bekliyor bizi:) bat 7-8 ekim gibi (bazen 1-2 gün oynayabiliyor.) Beni de ekleyebilirseniz sevinirim.

Rabbim isteyen, bekleyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah. Hamile olan arkadaşlarıma da sağ salim kucağına almalarını sağlıklı hayırlı birer evlat diliyorum. Tabi ki çocuklarımız için de bizler de inşallah hayırlı bir anne baba olmayı nasip eder Rabbim. :dua:
Hoşgeldin canım Rabbim bekletmesin inş. Ekliyorum seni canım

günaydın arkadaşlar, yeni üye oldum yazdığım ilk konu burası :) 5 yıllık evliyim ilk kez çocuk düşünmeye başladık kasım gibi ovülasyon testi ile gebe kalmayı planlıyorum inşallah. daha zaman var ama ben şimdiden katılıp takip etmek istedim :) folik asit kullanmaya başladım, beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum. biraz tecrübesizim bu konularda, sizden de destek bekliyorum :)
İnş hemencecik gelir bebişin sen gerekeni yapmışsın geri kalanını bebiş düşünsün 😍

Benim bat 28 Eylül 5 gün kaldı. 2 yıldır olmuyor. Artık çok da umudum kalmadı ama hadi listeye ekleyin. 2 yıldır her listeye girdim😂 ben umutsuz vakayim. Belirti de yok zaten bu ay da olmadı yani😒

Benim bat 28 Eylül 5 gün kaldı. 2 yıldır olmuyor. Artık çok da umudum kalmadı ama hadi listeye ekleyin. 2 yıldır her listeye girdim😂 ben umutsuz vakayim. Belirti de yok zaten bu ay da olmadı yani😒
Eee o zaman bu son liste olsun. Ne demek umutsuz vaka dr sana öyle bişey mi dedi çocuğun olmaz mı dedi hadi dr öyle dedi diyelim veren Allah inancını kaybetme topicimizim hamişlerinden ol hadi bakam 😍❤ eklicem seni bu liste son 😉

Eee o zaman bu son liste olsun. Ne demek umutsuz vaka dr sana öyle bişey mi dedi çocuğun olmaz mı dedi hadi dr öyle dedi diyelim veren Allah inancını kaybetme topicimizim hamişlerinden ol hadi bakam 😍❤ eklicem seni bu liste son 😉
Kaldı ki doktorların cocugun olmaz dedikleri insanlar bile hamile kalıyo Allah var gam yok umudunuzu kaybetmeyin hiç bi gün olacak

Herkese merhaba beni de yazın bugün adet günüm henüz gelmedi ama gelir bi kaç saate 🥺 Ekim’e hepimiz hamile oluruz inşallah

Merhaba ben bu ay adet olmadım ömrümde ilk defa 1 ayı boş geçirmiş oldum artık belirti falan da kalmadı gelmez daha 13 eylül de olmam gerekiyordu olmuş gibi sayıp hesabıma göre 6 ekim de adet dönemim olacak benı de ekleyebilirmisiniz 6 yasinda bi oğlum var hiç kardeşi olamayacak diye çok uzuluyorum denemelere başladık çok iyi degerlendirdim 1 ayı ama adetimdende oldum :(

Merhaba ben bu ay adet olmadım ömrümde ilk defa 1 ayı boş geçirmiş oldum artık belirti falan da kalmadı gelmez daha 13 eylül de olmam gerekiyordu olmuş gibi sayıp hesabıma göre 6 ekim de adet dönemim olacak benı de ekleyebilirmisiniz 6 yasinda bi oğlum var hiç kardeşi olamayacak diye çok uzuluyorum denemelere başladık çok iyi degerlendirdim 1 ayı ama adetimdende oldum :KK43:
Canım öncelikle bi dr.a görünmeni tavsiye ederim eğer testlerin negatifse hani ben verdiğin tarihi eklerim ama bir ay boş geçmez ya hamilesindir yada yumurtan kiste dönüşmüştür o yüzden gecikmişsindir tabi şuda var geç döllenme yumurtan adetine yakın çatlamışsa eğer geç döllenme olabilir. Karamsar olma sakın Allah bağışlasın bi oğlun var inş birde kızın olur sakın motivasyonunu düşürme. Bak ben evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım ama düşük yaptım üzerinden nerdeyse 2 yıl geçti bidaha olmadı sıkıntı ve stres troidlerimi tetikledi sen sen ol sakın ha Allaha olan inancını yitirme veren Allah olur zamanı gelince dua et bol bol ❤❤

Canım bu kadar moralini bozma bana dr.um demişti ki Allaha inancın varsa bekle ve sabret bu düşünce ve moral bozukluğuyla olan da durmaz dedi o yüzden keyfine bak o geliceği zamanı biliyor üzme kendini ❤
Sağol canım..Inanıyorum çok şükür biliyorum evet gelmesi gereken zaman gelecek..Regl oncesi 3 gun cok kotu oluyorum cok sukur suan daha iyiyim psikolojik açıdan. Hormonlar ele geciriyor resmen.

Canım öncelikle bi dr.a görünmeni tavsiye ederim eğer testlerin negatifse hani ben verdiğin tarihi eklerim ama bir ay boş geçmez ya hamilesindir yada yumurtan kiste dönüşmüştür o yüzden gecikmişsindir tabi şuda var geç döllenme yumurtan adetine yakın çatlamışsa eğer geç döllenme olabilir. Karamsar olma sakın Allah bağışlasın bi oğlun var inş birde kızın olur sakın motivasyonunu düşürme. Bak ben evliliğimin 5. Ayında hamile kaldım ama düşük yaptım üzerinden nerdeyse 2 yıl geçti bidaha olmadı sıkıntı ve stres troidlerimi tetikledi sen sen ol sakın ha Allaha olan inancını yitirme veren Allah olur zamanı gelince dua et bol bol ❤❤
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim kimseyi evlatsız koymasın ağır bi sınav çok iyi bilirim bende oğlumu 5 yıl bekledim inş bir kardeşi olur çok istiyor zaten o çok istediği için bu yola girdim ya da bulaştım diyim çünkü bizim gibiler için gerçekten stresli bir durum öyle hadi demeyle kalinmiyor maalesef bende tiroit hastasıyım ama adetimi hiç etkilemedi geçen hafta 2 tane test yaptım negatif çıktı inan biliyordum tek çizgi değil canımı sıkan o umudun verdiği heyecanin kursağında kalması eşe karşı mahcupluk üzücü 6 ekime kadar beklemeyi düşünüyorum folikuler kistten şüpheleniyorum önümüzdeki ay söküp gelmezse sonum Dr tabi

Sağol canım..Inanıyorum çok şükür biliyorum evet gelmesi gereken zaman gelecek..Regl oncesi 3 gun cok kotu oluyorum cok sukur suan daha iyiyim psikolojik açıdan. Hormonlar ele geciriyor resmen.
O zaman napıyoruz biz hormonları ele geçiriyoruz kimmiş ki onlar 😉😘 mutlu ol en etkili ilaç o

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim kimseyi evlatsız koymasın ağır bi sınav çok iyi bilirim bende oğlumu 5 yıl bekledim inş bir kardeşi olur çok istiyor zaten o çok istediği için bu yola girdim ya da bulaştım diyim çünkü bizim gibiler için gerçekten stresli bir durum öyle hadi demeyle kalinmiyor maalesef bende tiroit hastasıyım ama adetimi hiç etkilemedi geçen hafta 2 tane test yaptım negatif çıktı inan biliyordum tek çizgi değil canımı sıkan o umudun verdiği heyecanin kursağında kalması eşe karşı mahcupluk üzücü 6 ekime kadar beklemeyi düşünüyorum folikuler kistten şüpheleniyorum önümüzdeki ay söküp gelmezse sonum Dr tabi
İnş gerek kalmaz dr a falan orta yerde bi yerde dur canım herşey insanlar için umut etme demiyorum ama tam ortada durursan adet olursan çok üzülmezsin adet olmaz hamiş kalırsan süpriz olur. Ne zaman ki insan çok istediği şeyi düşünmekten vazgeçiyo ozaman bi süpriz oluveriyo gerçek hayatta hep bunu yaşadım. Çocuk meselesinde henüz bende aklımdan çıkartamadığım için süprizle karşılaşamadım ama Allah çok büyük yinede kendimi şanslı hissediyorum dr kısırsın çocuğun olmaz demedi mesela 😊

evet inşallah istediğimiz zamanda bekletmeden gelir :) başka dikkat etmem gereken şeyler varsa sizden de yardım bekliyorum
Bence en önemlisi stresten uzak dur hepsi bu zaten diğerlerini yapmaya başlamışsın bebek için ilişki yaşama tavsiyem 😊 adet olunca canın sıkılmasın günlük yaşantına devam 😊 sonra gelir o bebiş 😍

Back