Kızlar hic umudunuzu kaybetmeyin Rabbim ol deyince oluyo bunu yaşadım ve gördüm , uzun olacak ama kendine bi umut arayanlar için yazıcam , maddi durumumuz borçlardan dolayı kötü özel hastaneye gidicek durumum yoktu bende haziranda ege üniversitesine gittim bi bayan doktor ve nerdeyse 10 15 tane stajer vajinal ultrasonda bakdılar doktor ögrencilerine bakın bu kistlere bu işte polikistik yumurta diyordu ve kendimi orda o kadar kötü hissettim ki sanki deney tahtası gibi ordaki bi stajere simir aldırdı o kadar canım acıdı kan geldi üstümü giyerken sessiz sessiz agladım , ve hemsire simir testi 3 4 ay sonra cıkar dedi bende o kadar bekleyemem cocuk tedavisi görcem dedim ve hemsire o zaman parasını öde 1 ayda cıksın dedi kabul ettim , 1 ay gecti ve gayet rahat bi sekilde hastaneye gittim simir temiz cıkıp tedaviye baslıycagımı sanıyodum , megerki rahmimde bi sorun varmıs doktor acımasızca RAHMİNDE KANSER VİRUSÜ VAR BİYOPSİ OLCAKSIN dedi dünyalar basıma yıkıldı , kötü huylu da olabilir iyi huyku da dedi , hastaneyle evin arası 3 saat nerdeyse 3 saat boyunca süzüldü gözler yasımdan günler haram oldu bana , neyse bi hoca tuttuk bi an önce olmak için biyopsi oldum rahmimden parca aldılar , ve korku dolu bekleyişim basladı acaba gercekden kanser miyim ölecek miyim rahmimi alırlar mı ... neyse 1 1 bucuk ay sonra sonucumu aldım cok sükür ki iyi huylu bi virüsmüş , cocuk tedavisine devam edebilirsin dediler o sırada bi hocayla tanısdık o da beni infertilite bölümüne götürdü ve o gün adetimin ikinci günüydü bakdılar hemen aşılama yapalım dediler bu ayı boş gecmeyelim klomenle deneyelim dediler , benim de işime geldi çünkü iğneye harcıycak bi param yoktu , her neyse 5 gün kullandım ama yumurtam büyümedi 10 mm oldu doktor 5 gün sonra gel ama bu ay ümit yok büyümez dedi bende umudumu kaybetmedim , bal cörek otu tarcın yapıp kasık kasık yedim ve incir , gittigimde doktor umutsuz bi sekilde ultrasyona bakdı ve 20 mm yumurtamı gördü , ve ben o zorla büyüttügüm o bitanecik yumurtayla hamile kaldım ve esimde de morfoloji sorunu vardı , kizlar daha yazmadigim detaylar var cok uzun oldu , umidinizi kaybetmeyin ben hep MERYEM suresi okudum hep umut ettim ama minik yavrum tutunamadi kaybettim onu , dun gece ruyamda gordum onu sarildim kokladim kucucuk karagozlu bi oglan cocuguydu , yine deniycem yine inancimi kaybetmiycem cunku biliyorum ki bu da bi sinav ..... hepinizi cok iyi anliyorum ve dualarimdasin uzun oldu kusura bakmayin