• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti
Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
💑👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦

GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...

Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi 😎

Gelbemucizem Gelbemucizem ..................: 17.09.2019
@gizsiz ..........................: 21.09.2019
@beren20 ......................: 26.09.2019
@bsrkbl .........................: 26.09.2019
@Mrs terazi ......................: 27.09.2019
@BayanPinpirik ..............: 29.09.2019
@bsrgmsy ......................: 01.10.2019
@15yusra11 ...................: 02.10.2019
@murakami2501 ............: 02.10.2019
@Deryakadir ...................: 04.10.2019
@glerknglerkn ................: 04.10.2019
@Algernonya .................: 20.10.2019

@Floraa12 ......................:

@SeymaKenan ................:
@Zerdem2016 ................:
@nazli95 .........................:

@aselgam ......................:
@Benimdemelegimolsa ...:
Cansinsenn Cansinsenn ..........................: ../../2019
@Eslem91 ......................: 17.10.2019

@Ogrtmnanne ................: HAMİŞ :anneadayı:
Arkadaslar adetim 3 gun gecti idrar testi yaptim pozitif kan testi yapirim sonuç 344.07 yazıyor. .
Gebelik var diyebilir miyim 😀

Merhaba kızlar bende 1 senelik evliyim ve bir senedir uğraştık olmadı bir kere jinokoloğa gittim simir testi aldı kan testlerine yaptı kültür aldı temiz çıktı bir daha gidecem doktora ama infertelite bölümünemi gideyiyim gene jinekoloğamı gideyim bi cevap verin

Kızlar merhaba bu tam benim topigim olmuş inşallah 2020'ye hamile girmek istiyorum, gecen seneden beri yilbasi dilegim bu...Allah nasip eder insallah..Suan 26 eylul'e kadar beklemedeyim. Umarım olmuştur. Yoksa da ekim, kasim, aralıkta olur inşallah. Cevremde soran herkese de istiyorum artık demiştim, hemen olacak sanmistim..suan çok pişmanım strese sokuyor beni insanların bakışları şuan hala olmadimi dercesine geliyor..Bu sabah baya ağladım gene sene bitiyor bende hala tik yok diye..Adet tarihime 3 gün kaldı o kadar sinirli ve stresliyim ki anlatamam dokunsan ağlayacak gibiyim..Sürekli ağlıyorum zaten kendi kendime..Regl olacağım gibi geliyor çünkü bu duygusallık ve bitkinlik hisleriyle..Her yaşadığım hislerle aynı çünkü..Ben 3.5 senelik evliyim keşke diyorum daha önce başlasaydım denemelere de insanlara aaa supriz oldi deseydim. Işe bile gitmek istemiyorum çok moralim bozuk...

Merhaba kızlar bende 1 senelik evliyim ve bir senedir uğraştık olmadı bir kere jinokoloğa gittim simir testi aldı kan testlerine yaptı kültür aldı temiz çıktı bir daha gidecem doktora ama infertelite bölümünemi gideyiyim gene jinekoloğamı gideyim bi cevap verin
Önce kadın doguma git canım, onlar seni gerekirse inferliteye yönlendirirler..Sanırım bir takım asamalari denedikten sonra inferliteye yönlendiriyorlar.Asilama gibi..Inferlite demek direk tup bebek demek zaten.

Kızlar merhaba bu tam benim topigim olmuş inşallah 2020'ye hamile girmek istiyorum, gecen seneden beri yilbasi dilegim bu...Allah nasip eder insallah..Suan 26 eylul'e kadar beklemedeyim. Umarım olmuştur. Yoksa da ekim, kasim, aralıkta olur inşallah. Cevremde soran herkese de istiyorum artık demiştim, hemen olacak sanmistim..suan çok pişmanım strese sokuyor beni insanların bakışları şuan hala olmadimi dercesine geliyor..Bu sabah baya ağladım gene sene bitiyor bende hala tik yok diye..Adet tarihime 3 gün kaldı o kadar sinirli ve stresliyim ki anlatamam dokunsan ağlayacak gibiyim..Sürekli ağlıyorum zaten kendi kendime..Regl olacağım gibi geliyor çünkü bu duygusallık ve bitkinlik hisleriyle..Her yaşadığım hislerle aynı çünkü..Ben 3.5 senelik evliyim keşke diyorum daha önce başlasaydım denemelere de insanlara aaa supriz oldi deseydim. Işe bile gitmek istemiyorum çok moralim bozuk...
Canım bu kadar moralini bozma bana dr.um demişti ki Allaha inancın varsa bekle ve sabret bu düşünce ve moral bozukluğuyla olan da durmaz dedi o yüzden keyfine bak o geliceği zamanı biliyor üzme kendini ❤

Önce kadın doguma git canım, onlar seni gerekirse inferliteye yönlendirirler..Sanırım bir takım asamalari denedikten sonra inferliteye yönlendiriyorlar.Asilama gibi..Inferlite demek direk tup bebek demek zaten.
Sağol canım teşekkür ederim

Bende bu ay tedaviye başlayacaktım hasta olunca tedavi ye başlamak için hastaneye gittim ama malesef sol uterusta 5.5 santimlik kist çıktı, doktor kan testleri ve renkli ultrason istedi. Bende çok ağladım ama şuan ultrason gününü beklemekten başka çarem kalmadı Allah büyüktür ne niyetle gittim nasıl döndüm

Bende bu ay tedaviye başlayacaktım hasta olunca tedavi ye başlamak için hastaneye gittim ama malesef sol uterusta 5.5 santimlik kist çıktı, doktor kan testleri ve renkli ultrason istedi. Bende çok ağladım ama şuan ultrason gününü beklemekten başka çarem kalmadı Allah büyüktür ne niyetle gittim nasıl döndüm
Seninde dediğin gibi Allah büyüktür hiç üzme kendini ağlamak çözüm değil moralini yüksek tut

Deniyorum canim ama artık sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum 😞
Yok öyle bişey canım sen Allahın adına karar veremezsin meryem anamız evlenmeden evlat sahibi oldu Allahın hikmeti sen iste yeterki Allah verecek elbet zamanı gelince sakın kararsız olma sadece tevekkül et ve dua et

Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
💑👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦

GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...

Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi 😎

Gelbemucizem Gelbemucizem ..................: 17.09.2019
@gizsiz ..........................: 21.09.2019
@beren20 ......................: 26.09.2019
@bsrkbl .........................: 26.09.2019
@Mrs terazi ......................: 27.09.2019
@BayanPinpirik ..............: 29.09.2019
@bsrgmsy ......................: 01.10.2019
@15yusra11 ...................: 02.10.2019
@murakami2501 ............: 02.10.2019
@Deryakadir ...................: 04.10.2019
@glerknglerkn ................: 04.10.2019
M mihrimahayse ...............: 04.10.2019
@Eslem91 ......................: 17.10.2019
@Algernonya .................: 20.10.2019

@Floraa12 ......................:

@SeymaKenan ................:
@Zerdem2016 ................:
@nazli95 .........................:

@aselgam ......................:
@Benimdemelegimolsa ...:
Cansinsenn Cansinsenn ..........................: ../../2019

@Ogrtmnanne ................: HAMİŞ :anneadayı:
Beni de ekler misiniz bat 11 Ekim.. Ballı macun kullanıyorum inşallah faydasını görürüm

Back