- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
Niye kasım canımkasım da uğrarım buralara![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kasım canımkasım da uğrarım buralara![]()
Amin inşallahHayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inş
Canım sen test yapmıştın negatifti dimi bi tane daha yapsanaBen hala olmadım bugun 3.gün hiç gecıkmezdı hep gunu gunune olurdum
Yaptım yine negatif 1 saat gectıkten sonra 2.cızgı sılık ama 1 saat sonrada gecersız zatenCanım sen test yapmıştın negatifti dimi bi tane daha yapsana
Canım yarın yine yap bakalım belki geç döllenme olmuştur o yüzdendirYaptım yine negatif 1 saat gectıkten sonra 2.cızgı sılık ama 1 saat sonrada gecersız zaten
Umutlarım tükendi artıkCanım yarın yine yap bakalım belki geç döllenme olmuştur o yüzdendir
Sıkma canını vardır bi hayır bu ay olmazsa bidaha ki ay olur Rabbim herşeyin en iyisini bilir ❤Umutlarım tükendi artıkçıkmıyor
Öyle hayırlısı tabi ama işte insaının ister istemez canı sıkılıyorSıkma canını vardır bi hayır bu ay olmazsa bidaha ki ay olur Rabbim herşeyin en iyisini bilir ❤
Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inş canımÖyle hayırlısı tabi ama işte insaının ister istemez canı sıkılıyor
Bende hala tık yokEee bu topic böyle yürümez kikapatıcam sonunda dükkanı nerdesiniz kızlar test yapan yok mu, belirtisi olan yok mu
Gelecek senin minnak ondanBende hala tık yok![]()
Benim umutlar çöp bugun geldi kırmızılarGelecek senin minnak ondan![]()
Üzme tatlı canını yol uzak biraz önümüzdeki ay gelir minnoşBenim umutlar çöp bugun geldi kırmızılar![]()
Tabiki ağlamamalısınAşılama sonucum kızlaaarr "HAMİLEYİMMM"demeyi herkes gibi bende isterdim lakin vişneli kadınlara burdan selam gönderme günümdeyim. Neyseki en azından sancısız gelen kırmızıları gördüm ağlamalımıyım bence hayırrr
![]()
Hahahha sıradaki taktik ne olsun kaptanTabiki ağlamamalısıngülmek güzelleşmek varken ağlamakta neymiş. Daha sıkı çalışıp önümüzdeki ay kazanırız bu maçı
![]()