- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Utanırım söyleyememHahahha sıradaki taktik ne olsun kaptan
O utanıp söyleyemediğin şeyi çok denedik olmadı be gülümUtanırım söyleyemem
Sen bidaha dene olacak ekim e o minnak gelecekO utanıp söyleyemediğin şeyi çok denedik olmadı be gülüm
İnşallah canımKızlar bat tarihini ekletmek bat tarihini yenilemek isteyen varsa ekleyebilirimben inanıyorum topic imiz uğurlu önümüzdeki ay hamişlerimiz çoğalacak inş.
Merhabalar benimde bat 1 ekim. Ekleyebilirseniz sevinirim inşallah uğurlu gelirKızlar bat tarihini ekletmek bat tarihini yenilemek isteyen varsa ekleyebilirimben inanıyorum topic imiz uğurlu önümüzdeki ay hamişlerimiz çoğalacak inş.
Merhba canım hoşgeldin topic uğur getirsin inş ilk aydan hamile kal ekliyorum hemenMerhabalar benimde bat 1 ekim. Ekleyebilirseniz sevinirim inşallah uğurlu gelir ❤
canm bqkıldı tüm değerlerim ploraktinde normal çıktıProlaktinin yuksek demek onu dusurmen gerekiyor ilacla hemen dusuyormus. Cunku bende bebek istiyorum dedigimde doktor gogus uclarina bakmisti birde kan tahlilinde prolaktin olculmustu.
benim bat 4 ekim inşallah bu ay olacakKızlar bat tarihini ekletmek bat tarihini yenilemek isteyen varsa ekleyebilirimben inanıyorum topic imiz uğurlu önümüzdeki ay hamişlerimiz çoğalacak inş.
İnş kuzum ekliyorum listeye ❤benim bat 4 ekim inşallah bu ay olacak
inşallah canım benle aynisin | |
Kuzu ben tüp bebeğe başladım yeni bat 17 ekim
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerle gel inşKuzu ben tüp bebeğe başladım yeni bat 17 ekim
İnşâllah kuzumHayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerle gel inş❤
canım ben daha hasta olmadım
İnş. Canım test yapmadın mı dahacanım ben daha hasta olmadımİnşallah ta olmam AMİN AMİN AMİN
Yaptım cnm negatifİnş. Canım test yapmadın mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?