- 13 Temmuz 2020
- 1.675
- 1.901
- 83
Zaten yumurtlamayı gördüysen sonra silik olduktan sonra yapmana gerek yok ovulasyon testiniÇok şükür düzenli adetimElimde ovulasyon kalmadı bugün takip edemedim . Yumurtlamadan sonraki 11. Günüm erken gebelik testi yapsam mi acaba bat 7 gün var
Ayy baya koyuluk varBuda daha yeni bir iki gün öncesi
Ovulasyonu tekrar yapma nedenim akıntım ve kasik agrilarimin olmasıydı koyulasma tekrar görünürde 2. Kez yumurtlama durumu geldi aklıma . Ama tamam yarın alayım erken gebelik testiZaten yumurtlamayı gördüysen sonra silik olduktan sonra yapmana gerek yok ovulasyon testini
Sabredemezsen yap ne olacak merak ediyo insan ama erken gebelik yap yapacaksan
Normal gebelik testini tam adet gününde veya 2 gün önce yapabilirsin garanti olması için tabi bir de herkes aynı olmuyo kimisinde de geç çıkıyo idrarda
Sanki koyulaşıyor gibi yarın sabah yap istersen erken gebelik testi ya da sabredebilirsen çarşamba günü yaparsınBuda daha yeni bir iki gün öncesi
Ben mi 6 gün sonraAyy baya koyuluk vargebelik dıyorlar genelde koyuluk olunca gebelik testi ne zaman yaptınız yumurtlamadan kac gün sonra yani
Haber et bize inşşşş vardırOvulasyonu tekrar yapma nedenim akıntım ve kasik agrilarimin olmasıydı koyulasma tekrar görünürde 2. Kez yumurtlama durumu geldi aklıma . Ama tamam yarın alayım erken gebelik testi
Dimi banada öyle geldi yarın alayım ben ama ilk idrar olması lazım ertesi gün yaparım insallah hüsran olmaz . Valla kızlar olmamasına uzulmicem 1 haftadir su agrilari yaşıyorum ya boşuna yaşamış olmak sinir edecek beni.Sanki koyulaşıyor gibi yarın sabah yap istersen erken gebelik testi ya da sabredebilirsen çarşamba günü yaparsın
12.günden once bende bi yerde bi bayan 7.gun gebelık testım pozıtıftı yzısının üzerine kalktım yaptım 7.günBen mi 6 gün sonrao kadar sabırsız ben iste sanki hormonlar ışık hızıyla ilerliyor
Amiiiinnnn insallahHaber et bize inşşşş vardır♥bende senden cesaret bulurum yaparım
Yumurtlama dönemim benimde baya sancılı geçti ve aşırı akıntım oldu hatta ovulasyon testlere gore venım yumurtlamam 4gün fln sürdü ki akıntım ve kasık agrılarım destekledi çatlamam cok sonra olduDimi banada öyle geldi yarın alayım ben ama ilk idrar olması lazım ertesi gün yaparım insallah hüsran olmaz . Valla kızlar olmamasına uzulmicem 1 haftadir su agrilari yaşıyorum ya boşuna yaşamış olmak sinir edecek beni.
İnşallah pozitif görürsün hadi hayırlısıDimi banada öyle geldi yarın alayım ben ama ilk idrar olması lazım ertesi gün yaparım insallah hüsran olmaz . Valla kızlar olmamasına uzulmicem 1 haftadir su agrilari yaşıyorum ya boşuna yaşamış olmak sinir edecek beni.
Milletin hormonlar iyi yukseliyor demekki12.günden once bende bi yerde bi bayan 7.gun gebelık testım pozıtıftı yzısının üzerine kalktım yaptım 7.güntabisiii negatifti
Benin 3 gün içinde oldu bitti ama catlama günü bende aşırı ama çok aşırı agri yaşadım. Ben kızken çok adet sancısı çeken biriydim halada üşüttüğümde bu agriyi cekiyorum açıkcası hiç tahammülüm kalmamış bu ağrıya .Yumurtlama dönemim benimde baya sancılı geçti ve aşırı akıntım oldu hatta ovulasyon testlere gore venım yumurtlamam 4gün fln sürdü ki akıntım ve kasık agrılarım destekledi çatlamam cok sonra oldu
Sizin var mi ovulasyon fotosuAyy baya koyuluk vargebelik dıyorlar genelde koyuluk olunca gebelik testi ne zaman yaptınız yumurtlamadan kac gün sonra yani
Bu yazıyı da çok okudum birçok kişide böyle olmuş o yüzden öncek 2. Yumurtlama olabilir diye düşündümOvulasyon testi yanıltıyor boşuna harcamayın gebelik için. Herkeste tutan bişey değil. Benimde kopkoyu çıktı T Cden ama ertesi gün adet olmuştum boşuna umut veriyor hayal kırıklığı yaşamayın
Hazırmısın testlerimi görmeye aşırı kafa karıştırıcı çünküSizin var mi ovulasyon fotosu
Seninki ikinci yumurtlama çünkü 7 -10 gün arasında oluyor canımBu yazıyı da çok okudum birçok kişide böyle olmuş o yüzden öncek 2. Yumurtlama olabilir diye düşündüm
3-4 gündür ovulasyon test yapmıyorum zaten 1 tane kalmıştı onu şimdi yapmak istemedim eger gebelik pozitif cıkarsa denicem bakalım koyu mu cıkacakHazırmısın testlerimi görmeye aşırı kafa karıştırıcı çünkü
Amaaannnn bu neHazırmısın testlerimi görmeye aşırı kafa karıştırıcı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?