Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çatlamadan 2 gün sonra başlayan kasik agrim var akıntımda var ve bel agrim çok . Bugün dedim ki kendi kendime bu kadar agri çekip hamile kalmaz ise yuh yanı agrilari çektiğim ile kalıcam
Benim bel agrım var sadece onuda ona yormak istemiyorum sonradan üzülyrm

Benim bel agrım var sadece onuda ona yormak istemiyorum sonradan üzülyrm
Benim bu şikayetlerim her zaman adete 1 hafta kala olurdu ve ben derdim ki evet adetim yaklaşıyor . Şimdi çok erken yaşıyorum ve gerçekten zorladı beni bel agrisi kasik agrisi

Hiç umudunuzu kaybetmeyin. Bendr bir kaç gündür adet olcakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Rabbim gönlünüze göre versin. İnşallah meleğiniz sizinledir

Bende de hiçbir belirti yok. Bat 13 Ağustos. 7-8 gündür regli olacakmış gibi ağrılarım var. Dün test yaptım sonuç tabi ki negatif bu aydan da bir sonuç gelmeyecek belli

Bende de hiçbir belirti yok. Bat 13 Ağustos. 7-8 gündür regli olacakmış gibi ağrılarım var. Dün test yaptım sonuç tabi ki negatif bu aydan da bir sonuç gelmeyecek belli
Henüz erken test çıkması pek mümkün değil bu aydan hemen umudunuzu kaybetmeyin

pko nedir ? Adetim evet düzenli 28 günde bir oluyorum
Polikistik over hastalığına kısaca pko diyoruz adetler çoğunlukla düzensiz oluyo yumurtlama düzensiz oluyo vs. Düzenliyse aderin o zaman ikinci koyulaşması gebelik te olabiliyor yakınsa adet günün

Polikistik over hastalığına kısaca pko diyoruz adetler çoğunlukla düzensiz oluyo yumurtlama düzensiz oluyo vs. Düzenliyse aderin o zaman ikinci koyulaşması gebelik te olabiliyor yakınsa adet günün
Çok şükür düzenli adetim Elimde ovulasyon kalmadı bugün takip edemedim . Yumurtlamadan sonraki 11. Günüm erken gebelik testi yapsam mi acaba bat 7 gün var

Kasık ve bel agrım var ama adet belirtimde genelde boyle ayırt edemıyorum yani sizde durum ne ?
Benim göğüslerim çok agriyor ama bu bende her zaman olsuyor ona itibar etmiyorum bu yüzden . Ama çatlamadan 2 gün sonra kasik agrilarim başladı akıntım oldu ve belim aşırı agriyor . Ovulasyon testinde de tekrar koyulaşma başladı . Diyorum ya bu kadar agri cekip hamile kalmaz isem cidden çektiğim agrilar yanıma kar kalacak .

Çok şükür düzenli adetim Elimde ovulasyon kalmadı bugün takip edemedim . Yumurtlamadan sonraki 11. Günüm erken gebelik testi yapsam mi acaba bat 7 gün var
Valla bende aldım erken gebelik 1-2 gün daha sabredeyım dıyorum ama yarın gaza gelıp yapadabılırım belli olmaz bebim işim

Valla bende aldım erken gebelik 1-2 gün daha sabredeyım dıyorum ama yarın gaza gelıp yapadabılırım belli olmaz bebim işim
Bende aynı kafa hele ben elimdeki erken gebelik testini 1 hafta önce yaptım sanki bedavaya alıyorum şimdide düşün dur var mi yok mu diye

Testlerinizin resımleri varmı bende bu ay ılk defa ovulasyon yaptım testlere gore 2. Kez yumurtlama oldu işk yumurtlama hemen adetten 3 gun sonra ve o yumurlamay gore 12. Gun test yaptım negatifti bende ıkıncı yumurtlamayı ciddeye aldım ona gore yarıb 10.gün olucak işte korkumdan erkenden yapamıyorum yoksaaaaaa 50 kez yapmıstım

Biz sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz yumurtlamam adet bitiminden 1 gün sonra başladı ve suanda tekrar ovulasyon testim koyulaşmaya başladı yumurtluyorum sanırım dedim ama ciddiye alıp değerlendirmedim açıkçası evet var atayım

Bu adet bitiminden sonra

Eklentiler

• F341E8B6-80F8-49D3-8985-F0A71D5AB453.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 65
Buda daha yeni bir iki gün öncesi

Eklentiler

• 6B2B48A6-9D04-4244-A9D9-06EC65C0694D.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…