Benim bel agrım var sadece onuda ona yormak istemiyorum sonradan üzülyrmBenim çatlamadan 2 gün sonra başlayan kasik agrim var akıntımda var ve bel agrim çok . Bugün dedim ki kendi kendime bu kadar agri çekip hamile kalmaz ise yuh yanı agrilari çektiğim ile kalıcam
Benim bu şikayetlerim her zaman adete 1 hafta kala olurdu ve ben derdim ki evet adetim yaklaşıyor . Şimdi çok erken yaşıyorum ve gerçekten zorladı beni bel agrisi kasik agrisiBenim bel agrım var sadece onuda ona yormak istemiyorum sonradan üzülyrm
Benimde aynı ya31 Temmuz pik 1 Ağustos catlama hangisinden itibaren saymam lazım
Hiç umudunuzu kaybetmeyin. Bendr bir kaç gündür adet olcakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Rabbim gönlünüze göre versin. İnşallah meleğiniz sizinledirUmarım bol şans dualarım sizinle. Benim de bat yarın ama regl olacağım sanırım çok mutsuzum.. bu ay çok heveslenmiştim kardeşime doğum günü hediyesi yeğen eşime de evlilik yıldönümü hediyesi bebek verecektim
İnşallah sizin de öyledir güzel haberlerinizi bekliyorum. Test yapan olursa haber versin birbirineHiç umudunuzu kaybetmeyin. Bendr bir kaç gündür adet olcakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Rabbim gönlünüze göre versin. İnşallah meleğiniz sizinledir
Henüz erken test çıkması pek mümkün değil bu aydan hemen umudunuzu kaybetmeyinBende de hiçbir belirti yok. Bat 13 Ağustos. 7-8 gündür regli olacakmış gibi ağrılarım var. Dün test yaptım sonuç tabi ki negatifbu aydan da bir sonuç gelmeyecek belli
Var mi belirti sizdeBenimde aynı yapik 31 çatlama 1 bat 15.08
Polikistik over hastalığına kısaca pko diyoruz adetler çoğunlukla düzensiz oluyo yumurtlama düzensiz oluyo vs. Düzenliyse aderin o zaman ikinci koyulaşması gebelik te olabiliyor yakınsa adet gününpko nedir ? Adetim evet düzenli 28 günde bir oluyorum
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınTestin fotolarinida ekledim birinin rengiyle oynadim çizgiyi daha net görmek icin digeride orjinal foto
Kasık ve bel agrım var ama adet belirtimde genelde boyle ayırt edemıyorum yaniVar mi belirti sizde
Çok şükür düzenli adetimPolikistik over hastalığına kısaca pko diyoruz adetler çoğunlukla düzensiz oluyo yumurtlama düzensiz oluyo vs. Düzenliyse aderin o zaman ikinci koyulaşması gebelik te olabiliyor yakınsa adet günün
Bikaç aydır doktora gitmedim şuan bilmiyorum test sonuçlarım nasıl diyeFsh kaç? Benimde biraz yüksek ama dokrorum engel olmaz dedi
Benim göğüslerim çok agriyor ama bu bende her zaman olsuyor ona itibar etmiyorum bu yüzden . Ama çatlamadan 2 gün sonra kasik agrilarim başladı akıntım oldu ve belim aşırı agriyor . Ovulasyon testinde de tekrar koyulaşma başladı . Diyorum ya bu kadar agri cekip hamile kalmaz isem cidden çektiğim agrilar yanıma kar kalacak .Kasık ve bel agrım var ama adet belirtimde genelde boyle ayırt edemıyorum yanisizde durum ne ?
Valla bende aldım erken gebelik 1-2 gün daha sabredeyım dıyorum ama yarın gaza gelıp yapadabılırım belli olmaz bebim işimÇok şükür düzenli adetimElimde ovulasyon kalmadı bugün takip edemedim . Yumurtlamadan sonraki 11. Günüm erken gebelik testi yapsam mi acaba bat 7 gün var
Bende aynı kafaValla bende aldım erken gebelik 1-2 gün daha sabredeyım dıyorum ama yarın gaza gelıp yapadabılırım belli olmaz bebim işim
Testlerinizin resımleri varmı bende bu ay ılk defa ovulasyon yaptım testlere gore 2. Kez yumurtlama oldu işk yumurtlama hemen adetten 3 gun sonra ve o yumurlamay gore 12. Gun test yaptım negatifti bende ıkıncı yumurtlamayı ciddeye aldım ona gore yarıb 10.gün olucak işte korkumdan erkenden yapamıyorum yoksaaaaaa 50 kez yapmıstımBenim göğüslerim çok agriyor ama bu bende her zaman olsuyor ona itibar etmiyorum bu yüzden . Ama çatlamadan 2 gün sonra kasik agrilarim başladı akıntım oldu ve belim aşırı agriyor . Ovulasyon testinde de tekrar koyulaşma başladı . Diyorum ya bu kadar agri cekip hamile kalmaz isem cidden çektiğim agrilar yanıma kar kalacak .
Biz sizinle aynı şeyleri yaşıyoruzTestlerinizin resımleri varmı bende bu ay ılk defa ovulasyon yaptım testlere gore 2. Kez yumurtlama oldu işk yumurtlama hemen adetten 3 gun sonra ve o yumurlamay gore 12. Gun test yaptım negatifti bende ıkıncı yumurtlamayı ciddeye aldım ona gore yarıb 10.gün olucak işte korkumdan erkenden yapamıyorum yoksaaaaaa 50 kez yapmıstım
Bu adet bitiminden sonraTestlerinizin resımleri varmı bende bu ay ılk defa ovulasyon yaptım testlere gore 2. Kez yumurtlama oldu işk yumurtlama hemen adetten 3 gun sonra ve o yumurlamay gore 12. Gun test yaptım negatifti bende ıkıncı yumurtlamayı ciddeye aldım ona gore yarıb 10.gün olucak işte korkumdan erkenden yapamıyorum yoksaaaaaa 50 kez yapmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?