• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çatlamadan 2 gün sonra başlayan kasik agrim var akıntımda var ve bel agrim çok . Bugün dedim ki kendi kendime bu kadar agri çekip hamile kalmaz ise yuh yanı agrilari çektiğim ile kalıcam
Benim öyle oldu canım. O kdr ağrı çektim çok umutlanmıştım bu ay ama iki gündür regl ağrısı çekiyorum. İnşallah sende böyle olmaz

Bende henuz regli olmadi bugunude sayarsak 3 gun gecikti adete 4 gun kala ve adet gunu test yaptim negatif hala olmadim test yapmaya korkuyorum 3 gundur bir uyku hali 15 gundur bel kasik agrim hic azalmadi goguslerimdede cok az bir hassaslik var test yapmaya korkuyorum negatif cikicak diye

Rüyamda test yapıp çift çizgi gördüm kalk dedim yap nasilsa yoksa kafan rahatlar stresin gider. İlk 5 dakikada böyle çıktı 🙈
Hayırlı olsun çift çizgi çıkmış tekrarlarsın inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın😊

Merhaba,
2 senedir bekleyen, sebepsiz infertilitesi olan ben; geçen ay Klomen kullandım 2 yumurta oluştu ama olmadı. Bu ay Femara kullandım tek yumurta oluştu.
13. günde 16 mm olmuştu. Ovulasyon ile takip ediyorum. 4-5 güne yumurtlama görürsün dedi doktor.
Bat 26 Ağustos. Dualarınızı bekliyorum. Sağlıkla gelir inşallah :dua:

Her ay adet görmeye tahammülüm azalıyor artık. :KK14:

İnşallah dualarımız kabul olur hayırlısı olsun hepimiz için 🤲

Sayın kk üyeleri size bi sorum olacak şimdi devamlı kan ilacı kullanıyorum demir eksikliği vardı 2 Ayda bir kan testi yaptırıyorum özele gittiğim için bi tahlile 70 lira alıyor devlet hastanesinde sıra bulunmuyor bende kan testi yaptırmak için sağlık ocağına gittim bugün hazır gitmişken beta testi dr yaptırayım erken olsada belki çıkar dedim daha önceleri yaptırdığım testler 0.21 0.30 çıkmıştı bugün regl a 6 gün var test 2.61 cıkmış yükselme ihtimali var mı acaba veya regl döneminde yükseliyor mu bu değer?? Başınızı agrittigim için şimdiden özür dilerim sevgiler ❣😊🙏

Bende henuz regli olmadi bugunude sayarsak 3 gun gecikti adete 4 gun kala ve adet gunu test yaptim negatif hala olmadim test yapmaya korkuyorum 3 gundur bir uyku hali 15 gundur bel kasik agrim hic azalmadi goguslerimdede cok az bir hassaslik var test yapmaya korkuyorum negatif cikicak diye
Bence kan verin

kizceler hayirli aksamlar bende yeni katildim araniza batim 16 agustos varmi bana yakin olan durumlar nelerrrrr

kizceler hayirli aksamlar bende yeni katildim araniza batim 16 agustos varmi bana yakin olan durumlar nelerrrrr
Hayırlı akşamlar hoşgeldin canım benimde 16 ağustos durum beklemede canım beta 2.61

Hayırlı akşamlar hoşgeldin canım benimde 16 ağustos durum beklemede canım beta 2.61
ayy yukselir insallah canim ben hic baktirmadim bugun test aldim biraz once acaba aksama yapsammi diyorum iliskiden sonra tutup tutmadigini hemen gosteriyormus illa sabah idrari olmasi sart mi ki

ayy yukselir insallah canim ben hic baktirmadim bugun test aldim biraz once acaba aksama yapsammi diyorum iliskiden sonra tutup tutmadigini hemen gosteriyormus illa sabah idrari olmasi sart mi ki
Bilmiyorum erken gebelik testlerinde çıkar diyorlar inşallah yükselir canım

Selam bendede pko var ve ben malesrf kendı kendıme adet olamıyorum en son doktor duphaston ılacını vermıstı onuda bırakınca hazırandan berı adet olmuyorum 😞 sızın adet duzenlı oluyomu pko varken ??

Kızlar bende birşey sormak istiyorum bende pco var doktor bana hem ınofolic hem prowomen verdi ikisinin içindede folik asit var ikisi fazla değilmi sizce

Selam şeker varmı sende bendedr pko varda şeker yok doktora ınofolıc combı yı sormustum onu geneldr şekeri olana verıyoruz demstı 🤷🏻‍♀️ Bende yarın prowomen baslıcam ınsallah hayırlısı olur bıde adet duzenlı oluyomusun

Benim bat 20 agustos ama lekelenmelerim oldu o yuzden pek unutlu degilim ama sol kasigim ve bacagim perişan gibi ağriyor

Back