• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaaannnn bu ne 😅 cidden kafa karıştırıcı benim 3 günde oldu bitti olay 3 gün sonra merak edip tekrar bakmıştım T çizgisi hiç çıkmamıştı. Senin baya karışık olmuş nasıl anladin
catlama
Yumurtlama
Valla rahat 10-15 ovulasyon tecrubeli arkadaslara sordum sagolsunlar sonunda bu kanıya vardık bide akıntılarımı takıp ettim gercekten hep testlerle uyumlu oldu bayalım artık gerisi Rabbime kaldı ♥️

Valla rahat 10-15 ovulasyon tecrubeli arkadaslara sordum sagolsunlar sonunda bu kanıya vardık bide akıntılarımı takıp ettim gercekten hep testlerle uyumlu oldu bayalım artık gerisi Rabbime kaldı ♥
Ben buralardan okuduklarımda biraz bilgi sahibi oldum şükür çokta kafamı karıştırmadı benimkiler evet verici Rabbim insallah nasip eder tekrar 😊🤲🏻 Sizin ilk mi olacak benim insallah ikinci olacak 1 oğlum var 4 yaşında

Henüz erken test çıkması pek mümkün değil bu aydan hemen umudunuzu kaybetmeyin 🤗
Bilemiyorum. Her ay aynı olunca bu aydan da ümit edemiyorum. Bu ay ağrılarım sancılarım daha fazla oldu sanırım onlarda olumsuz düşünmeye itiyor

Ben buralardan okuduklarımda biraz bilgi sahibi oldum şükür çokta kafamı karıştırmadı benimkiler evet verici Rabbim insallah nasip eder tekrar 😊🤲🏻 Sizin ilk mi olacak benim insallah ikinci olacak 1 oğlum var 4 yaşında
Benimde inş olursa ikinci canım 8 yasında oglum var ama bugun adet olacak gibi karnıma agrılar girdi ben günlük birde ateşimi ölçüyorum ve ateşimdede düşme var bu adet olucagım anlamına gelıyor gecen ayda takıp ettim adete yakın 2 gün bariz düşüş oldu sonra adet oldum yani adetim eli kulagında 😞 yuksek cıksaydı testi yapıcaktım ama şuan malesef anlamaız testi yapmam

Hayatımda yapmayacağım işi yapıp, doktora danışmadan arı-polen-bal karışımı içtim. İlk bir hafta problem yoktu ama sonra kollarım ve ellerimin üstü bir alerji döktü anlatamam.

Bu tip normalde tüketmediğimiz gıdaları biraz kontrollü tüketmemiz lazım sanırım :)

Rüyamda test yapıp çift çizgi gördüm kalk dedim yap nasilsa yoksa kafan rahatlar stresin gider. İlk 5 dakikada böyle çıktı 🙈

Eklentiler

• IMG_20200810_113903.jpg
    IMG_20200810_113903.jpg
    222,6 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20200810_113207.jpg
    IMG_20200810_113207.jpg
    199 KB · Görüntüleme: 99
Hepinize toplu cevap vereyim çok teşekkür ederim inş devam eder koyulaşmaya.
Takvim 12si diyor Bat benim yumurtlama hesabımla bugündü. Lutuel faz 14 geçince oluyormuşum notlarıma baktım. Yumurtlama itibariyle 17 çatlama itibariyle 15. Gün. Belirti aramadım. Göğüslerim çok şişti duramıyodum bide dün gece ateş bastı durduk yere ev serin ben cayır cayır yaniyodum okadar

Hepinize toplu cevap vereyim çok teşekkür ederim inş devam eder koyulaşmaya.
Takvim 12si diyor Bat benim yumurtlama hesabımla bugündü. Lutuel faz 14 geçince oluyormuşum notlarıma baktım. Yumurtlama itibariyle 17 çatlama itibariyle 15. Gün. Belirti aramadım. Göğüslerim çok şişti duramıyodum bide dün gece ateş bastı durduk yere ev serin ben cayır cayır yaniyodum okadar
İnşaallah sağlıkla ilerler gebeliginiz darısı bizim başımıza inşaallah

Rüyamda test yapıp çift çizgi gördüm kalk dedim yap nasilsa yoksa kafan rahatlar stresin gider. İlk 5 dakikada böyle çıktı 🙈
Merhaba sakın yanlış anlamayın ama ben bu testlerde çizgi göremiyorum 😔 yani yalnızca sizinki değil genelde test örneklerine bakıyorum ve böyle silik gördüm denilenlerde ben hiç göremiyorum kendimde bu şekilde sonuçlarda hemen negatif diye düşünüyorum açıkçası. Kan testi yaptırırsanız sonucu paylaşır mısınız? Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün ve bat geçti mi belirtirseniz sevinirim. İnşallah gözünüz doğru görüyordur ben fotoğraftan görememişimdir sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..

Ovulasyonu tekrar yapma nedenim akıntım ve kasik agrilarimin olmasıydı koyulasma tekrar görünürde 2. Kez yumurtlama durumu geldi aklıma . Ama tamam yarın alayım erken gebelik testi
MErhaba ,

Benim de bat 16 Ağustos. Tahmini yumurtlama 1 ağustos. Dün kaşık ağrısı yaşadım, göğüslerim Hassaslaştı ama o her Ay olduğu için dikkate almıyorum. Çok uyku Hali var 2 gün sonra erken test yapmayı planlıyorum.

Merhaba,
2 senedir bekleyen, sebepsiz infertilitesi olan ben; geçen ay Klomen kullandım 2 yumurta oluştu ama olmadı. Bu ay Femara kullandım tek yumurta oluştu.
13. günde 16 mm olmuştu. Ovulasyon ile takip ediyorum. 4-5 güne yumurtlama görürsün dedi doktor.
Bat 26 Ağustos. Dualarınızı bekliyorum. Sağlıkla gelir inşallah :dua:

Her ay adet görmeye tahammülüm azalıyor artık. :KK14:

Back