Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fsh kaç? Benimde biraz yüksek ama dokrorum engel olmaz dediAmin inşallah isteyen herkes kavuşur..
İlk ayda olmuştu ama benim tiroid de yüksekti ilaca da başlamıştım tabi düşükten sonra 5 ay gittim klomen ve femera ama olmadı sonra ara verdim işte bakalım adetler yine bozuldu
Ha bugün ha yarın canım hadi korkma yap bi test kafan rahatlasın stres daha kötü etki ediyor vücudunaBugün adet olmazsam doktorum test yapmamı önermişti ama elim bir türlü teste gitmiyor. Yine nehatif görmek beni korkutuyor. Çok kötü bir durumdayım
Yumurtlama kaçıncı gündesin? 10 sa çıkma ihtimali varKızlar bat 8 gün kaldı erken gebelik testi yapsam çıkar mi sizce
Benimde bat 16 ağustos, bende heyecanla bekliyorum. Ama varsa bile daha çıkmaz ki. Mecbur bekleyeceğiz.Kızlar bat 8 gün kaldı erken gebelik testi yapsam çıkar mi sizce
İnstagram da bir gebenin günlüğü var ben ordan alıyorumKızlar şu çubuk ovülasyon testlerini nereden alıyorsunuz?
Yarın direk kan vercem lütfen dua edin pozitifi göreyimHa bugün ha yarın canım hadi korkma yap bi test kafan rahatlasın stres daha kötü etki ediyor vücuduna
Umarım bol şans dualarım sizinle. Benim de bat yarın ama regl olacağım sanırım çok mutsuzum.. bu ay çok heveslenmiştim kardeşime doğum günü hediyesi yeğen eşime de evlilik yıldönümü hediyesi bebek verecektimYarın direk kan vercem lütfen dua edin pozitifi göreyim
Sağolasın canımİnstagram da bir gebenin günlüğü var ben ordan alıyorum
31 Temmuz pik 1 Ağustos catlama hangisinden itibaren saymam lazımYumurtlama kaçıncı gündesin? 10 sa çıkma ihtimali var
Benimde 17 bat insallah çift çizgiyi görürüzBenimde bat 16 ağustos, bende heyecanla bekliyorum. Ama varsa bile daha çıkmaz ki. Mecbur bekleyeceğiz.
31 inden itibaren sayıyorsun 10 olmuş senin inşallah vardır31 Temmuz pik 1 Ağustos catlama hangisinden itibaren saymam lazım
Benim çatlamadan 2 gün sonra başlayan kasik agrim var akıntımda var ve bel agrim çok . Bugün dedim ki kendi kendime bu kadar agri çekip hamile kalmaz ise yuh yanı agrilari çektiğim ile kalıcamBenim bu ayda belirtim yok bu ayda olmıcak belli
Ay insallah Yarın yapsam mi acaba bilemedim31 inden itibaren sayıyorsun 10 olmuş senin inşallah vardır