• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar, testlerim.siliklesti, kirmizilari bekliyorum, geldigi an umutlari eylüle tasiyacagim :(

Amin inşallah isteyen herkes kavuşur..
İlk ayda olmuştu ama benim tiroid de yüksekti ilaca da başlamıştım tabi düşükten sonra 5 ay gittim klomen ve femera ama olmadı sonra ara verdim işte bakalım adetler yine bozuldu
Fsh kaç? Benimde biraz yüksek ama dokrorum engel olmaz dedi

Bugün adet olmazsam doktorum test yapmamı önermişti ama elim bir türlü teste gitmiyor. Yine nehatif görmek beni korkutuyor. Çok kötü bir durumdayım 😐

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim de kahverengi akıntılar gelmeye başladı, adetim de yarın başlar. Eşim de yurtdışında olduğu için kim bilir ne zaman kavuşur da denemelere devam ederiz🤔 hepinize iyi şanslar dilerim, şıp diye çift çizgileriniz çıkıversin inşallah 🙏🏻

Benim bu ayda belirtim yok bu ayda olmıcak belli
Benim çatlamadan 2 gün sonra başlayan kasik agrim var akıntımda var ve bel agrim çok . Bugün dedim ki kendi kendime bu kadar agri çekip hamile kalmaz ise yuh yanı agrilari çektiğim ile kalıcam

Back