• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapmayı çok istiyorum ama ede değilim bir haftadır ve test alamıyorum burda. Bat yarın bu ay bir garip hissediyorum bakalım inşallah bebeğim benimledir

Benim bu ayda olmadi sabah test yaptim regli gunumdu negatif cikti ve hafif bi lekelenme basladi hastalaniyorum pazartesi doktora gidip klomen baslamasini istiycem kismet bidahaki aya

Hamile olabilirmisiniz
Bilmiyorum ki bat 8 gün var kasiklarim agriyor ve beyaz akıntım var .gogus agrim var ama o sürekli olduğu icin onu ayırt edemiyorum. Adete yakın tekrar yumurtlayalar da olabiliyormuş diye okudum kafam
Karıştı

Bilmiyorum ki bat 8 gün var kasiklarim agriyor ve beyaz akıntım var .gogus agrim var ama o sürekli olduğu icin onu ayırt edemiyorum. Adete yakın tekrar yumurtlayalar da olabiliyormuş diye okudum kafam
Karıştı
Ben ayda bi kere yumurtlanır diye biliyorum bende daha 2 aylık evliyim bu 3. Ayım

Ben ayda bi kere yumurtlanır diye biliyorum bende daha 2 aylık evliyim bu 3. Ayım
Okuduklarım arasında evet 2. Kez yumurtlayanlar oluyor yazmışlar . Ben 5 yıllık evliyim şükür bir oğlum var ikinciyi düşünüyorum 🤲🏻 Rabbim önce olmayanların kucağını doldursun .
benim biraz telaşım da bir suredir adet sonrası bitmeyen lekelerim çocuğu engeller korkusu içindeyim bu ayda olmazsa kontrole gidicem

Aynen var bende de pcos. Femara ile kaçıncı ayınızda gebelik oluşmuştu. İnşallah en kısa zamanda yeniden gebe kalıp meleğinize kavuşursunuz
Amin inşallah isteyen herkes kavuşur..
İlk ayda olmuştu ama benim tiroid de yüksekti ilaca da başlamıştım tabi düşükten sonra 5 ay gittim klomen ve femera ama olmadı sonra ara verdim işte bakalım adetler yine bozuldu

Ben klomen kullandım malesef hiç etkisi olması üstüne kist ve endometriyum inceliği yaptı bende. Doktorumu değiştirdim o da direk femara başladı. İki yumurtam oluşmuş ama birisine çok kaliteli dedi doktorum. Şuan beklemedeyim. İnşallah adet olmam yarın adet günüm. Eğer adet oluraam büyük ihtimal bu ay femara + çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum
Evet klomen bana da yaramadı femara daha iyi bir de bu inofolic pko tedavisinde iyiymiş kaliteli yapıyomuş yumurtayı

Kizlar ne düsünüyom bilmiyom.. bugün ignenin 10. Günü .. dün Öglen yaptigim test bukadar olmamisdi.
Suan aradan 6/7 dk gecdi test böyle. Ilk 5 dk icinde cok cok cok silik cikti ama sonradan böyle oldu. Ignemi acaba hala Eki Görüntüle 2672467
Erken yapma canım 14. Günü bekle çatlatma iğnesi olunca boşa harcamayın testleri

Normalde Silikti yumurtlama günümden sonra denemiştim şimdi tekrar koyulaşmaya başladı sanırım tekrar yumurtlamaya başlıyorum
Pko varsa normal koyulaşıp silinmesi ama normalse adet düzeni yumurtlamadan sonra tekrar koyulaşınca gebelik te olabiliyormuş

Kizlaar benim 12siyle 14u arasi adet olmam gerekiyo normalde ben 3 gun once yani bugun idrarla test yaptim dayanamadim 😅 silik 2. Çizgi gordum sanki ya cok heycanliyimmm

Kizlaar benim 12siyle 14u arasi adet olmam gerekiyo normalde ben 3 gun once yani bugun idrarla test yaptim dayanamadim 😅 silik 2. Çizgi gordum sanki ya cok heycanliyimmm
Testin fotolarinida ekledim birinin rengiyle oynadim çizgiyi daha net görmek icin digeride orjinal foto

Eklentiler

• 20200809_091723.jpg
    20200809_091723.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 20200809_090334.jpg
    20200809_090334.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar merhaba benim adetime 9 gün kala çok az kanama daha doğrusu peceteye sildikce kan geldi 2 gün sürdü bugün kesildi . Adetime 1 hafta var böyle bir durum yaşayan var mı . Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz bu neydi anlamadım

Inşallah Allah hepinizin kucağını doldursun kizlar. Benim bebegim 3 aylık size tavsiyem çok sık iliskiye girmeyin. Biz 1 hafta iliskiye girmemiştik ben yegenim hasta olunca apar topar memlekete gitmiştim. Geldiğimde iliskiye girdigimizde afedersiniz spermler o kadar yogundu ki kalkıp yikamama rağmen klozete fln hiçbirşey çıkmadı. Ve tek iliskide bu sekilde hamile kaldım. Takvime göre düşük yumurtlama şansım vardı o gün.

Back