- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Hamile olabilirmisinizNormalde Silikti yumurtlama günümden sonra denemiştim şimdi tekrar koyulaşmaya başladı sanırım tekrar yumurtlamaya başlıyorum
Bilmiyorum ki bat 8 gün var kasiklarim agriyor ve beyaz akıntım var .gogus agrim var ama o sürekli olduğu icin onu ayırt edemiyorum. Adete yakın tekrar yumurtlayalar da olabiliyormuş diye okudum kafamHamile olabilirmisiniz
Ben ayda bi kere yumurtlanır diye biliyorum bende daha 2 aylık evliyim bu 3. AyımBilmiyorum ki bat 8 gün var kasiklarim agriyor ve beyaz akıntım var .gogus agrim var ama o sürekli olduğu icin onu ayırt edemiyorum. Adete yakın tekrar yumurtlayalar da olabiliyormuş diye okudum kafam
Karıştı
Okuduklarım arasında evet 2. Kez yumurtlayanlar oluyor yazmışlar . Ben 5 yıllık evliyim şükür bir oğlum var ikinciyi düşünüyorumBen ayda bi kere yumurtlanır diye biliyorum bende daha 2 aylık evliyim bu 3. Ayım
Amin inşallah isteyen herkes kavuşur..Aynen var bende de pcos. Femara ile kaçıncı ayınızda gebelik oluşmuştu. İnşallah en kısa zamanda yeniden gebe kalıp meleğinize kavuşursunuz
Evet klomen bana da yaramadı femara daha iyi bir de bu inofolic pko tedavisinde iyiymiş kaliteli yapıyomuş yumurtayıBen klomen kullandım malesef hiç etkisi olması üstüne kist ve endometriyum inceliği yaptı bende. Doktorumu değiştirdim o da direk femara başladı. İki yumurtam oluşmuş ama birisine çok kaliteli dedi doktorum. Şuan beklemedeyim. İnşallah adet olmam yarın adet günüm. Eğer adet oluraam büyük ihtimal bu ay femara + çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum
Erken yapma canım 14. Günü bekle çatlatma iğnesi olunca boşa harcamayın testleriKizlar ne düsünüyom bilmiyom.. bugün ignenin 10. Günü .. dün Öglen yaptigim test bukadar olmamisdi.
Suan aradan 6/7 dk gecdi test böyle. Ilk 5 dk icinde cok cok cok silik cikti ama sonradan böyle oldu. Ignemi acaba hala Eki Görüntüle 2672467
Aslanpençesi kürü yapsana çok iyi geliyor öneririmYA doktor bana dostinex yzdı yine prolaktin 35 hiç içesim gelmiyor ya o ilaç geriyor beni
Pko varsa normal koyulaşıp silinmesi ama normalse adet düzeni yumurtlamadan sonra tekrar koyulaşınca gebelik te olabiliyormuşNormalde Silikti yumurtlama günümden sonra denemiştim şimdi tekrar koyulaşmaya başladı sanırım tekrar yumurtlamaya başlıyorum
Testin fotolarinida ekledim birinin rengiyle oynadim çizgiyi daha net görmek icin digeride orjinal fotoKizlaar benim 12siyle 14u arasi adet olmam gerekiyo normalde ben 3 gun once yani bugun idrarla test yaptim dayanamadimsilik 2. Çizgi gordum sanki ya cok heycanliyimmm
Hayırlı olsun canımmKizlaar benim 12siyle 14u arasi adet olmam gerekiyo normalde ben 3 gun once yani bugun idrarla test yaptim dayanamadimsilik 2. Çizgi gordum sanki ya cok heycanliyimmm
Hayırlı olsun canım evet çizgi var hadi inşaallah darısı bizim de başımızaTestin fotolarinida ekledim birinin rengiyle oynadim çizgiyi daha net görmek icin digeride orjinal foto
Ayy tesekkur ederim insallah vardir boyle cizgi gorup sonra kaybolanlarda oluyomus gunumu bekleyeceğim artikHayırlı olsun canımm
Insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Bende bekleyecegim günümun gecmesini sabredicezHayırlı olsun canım evet çizgi var hadi inşaallah darısı bizim de başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?