Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İmşaşlah

İnşallah hayırlısı ... soğan kürü pkos a iyi saraçoğlu kürü ve deneyenler de var çok okudum ama tabi kişiden kişiye de değişiyor olabilir
Benim doktorum bölgenin en iyi profösörü. Ki kendimde biraz bu işlerin içinde olduğum için biliyorum. Kesinlikle PCOS olan kadınların soğan kürü yapmaması gerektiğini söyler doktorum. Ayrıca bende yaptım zamanında bir etkisini görmedim açıkcası

Sende de pko var mı aslanpençesi denedim o kür iyi geliyor hormonlara bende tiroid de var ve bazen prolaktin yüksekliği oluyo ben de femera ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ama kalbi durdu düşük yaptım

Bir de inofolic kullanıyorum 1 ayı geçti o da pko için iyiymiş

Ya benim 68 le hamilesin dedi doktor 181 e çok iyi artış dedi neye göre öyle söyleyip moral bozuyorlar anlamıyorum . Hayırlı olsun sen moralini bozma canım sağlıkla gelsin bebiş inşallah
Sağol canım zaten ikinci verdiğim testte 1.568 çıktı doktorumu da değiştirdim çok şükür bir sıkıntı yok

Amin inşallah canım

Sağol canım değerim yükselmiş zaten şuan 1.568 olmuş haftaya gel ultrasonla bakalım dedi çok şükür bir sıkıntı kalmadı

Merhaba arkadaşlar ben de temmuz dan transfer oldum bat 27 Ağustos ekler misiniz

Sende de pko var mı aslanpençesi denedim o kür iyi geliyor hormonlara bende tiroid de var ve bazen prolaktin yüksekliği oluyo ben de femera ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ama kalbi durdu düşük yaptım
Aynen var bende de pcos. Femara ile kaçıncı ayınızda gebelik oluşmuştu. İnşallah en kısa zamanda yeniden gebe kalıp meleğinize kavuşursunuz

Bir de inofolic kullanıyorum 1 ayı geçti o da pko için iyiymiş
Ben klomen kullandım malesef hiç etkisi olması üstüne kist ve endometriyum inceliği yaptı bende. Doktorumu değiştirdim o da direk femara başladı. İki yumurtam oluşmuş ama birisine çok kaliteli dedi doktorum. Şuan beklemedeyim. İnşallah adet olmam yarın adet günüm. Eğer adet oluraam büyük ihtimal bu ay femara + çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum

Kizlar ne düsünüyom bilmiyom.. bugün ignenin 10. Günü .. dün Öglen yaptigim test bukadar olmamisdi.
Suan aradan 6/7 dk gecdi test böyle. Ilk 5 dk icinde cok cok cok silik cikti ama sonradan böyle oldu. Ignemi acaba hala

YA doktor bana dostinex yzdı yine prolaktin 35 hiç içesim gelmiyor ya o ilaç geriyor beni

Benim bat
Canım akşam yapmıcaksın ki onu ogleden sonra 1-4 arası en iyi saat diyolar hicbir sıvı tüketmeden yapacaksın günde 1 kere sadeve.
canım biraz tez canlıyım galiba ovulasyon uygulamadaki tarihti o gunde 4-5 test yaptım sabahkilerde pik gorunmedi akşamkinde gorundu bendr bir yanlışlık vardır diye ertesi gun aynı saatlerde test yaptım hepsi pikti bu sabah tekrar yaptım hala koyu ama dunki kadar koyu degil piki bakalım gun içinde ne olacak. dedigin gibide en az 2 saat sıvı tuketmiyorum test yapmadan once

Kızlar bakar misiniz tekrar yumurtluyorum sanırım dimi düne göre bugün koyulaşmış

Eklentiler

• 3CF271D4-F24B-4BB5-B810-932E327050CA.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 55
İnşallah meleğiniz sizinledir ancak ben 14. Günü beklemenizi tavsiye ederim

Sağol canım değerim yükselmiş zaten şuan 1.568 olmuş haftaya gel ultrasonla bakalım dedi çok şükür bir sıkıntı kalmadı
Çok şükür. Sıkıntısız günler geçirirsin inşallah. Bize de dua et. Bebişimiz olsun. Hamilelerin duası kabul olur

Ya kızlar az önce akintimin içinde kan geldi ama normal gibi değil miktarı kilcal damar kanar ya o tarz bişey moralim bozuldu bu ne şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…