- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
Hayırlısı olsun hakkımızda kuzumBelirti aramıyorum bi yazıdan dolayı sadece bugün göğüslerim mahvetti ağrıdan acidan duramadim. Ovulasyon testi ile gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hakkımızda kuzumBelirti aramıyorum bi yazıdan dolayı sadece bugün göğüslerim mahvetti ağrıdan acidan duramadim. Ovulasyon testi ile gördüm
Bekle biraz. Hafif kramplar yapıyormuş çok sancı yapmazmışYa benim adetim geliyor gibi çok açık pembe birkac damla. Şimdide kafama takılan ya yerleşme kanaması ise? Sancı yapar mı yerleşme kanaması adetim 3 gün gecikti ama ☹
Peki inşallah bakalımBekle biraz. Hafif kramplar yapıyormuş çok sancı yapmazmış
Doğrudur yani bencede baya işe yarıyorEvet göğüs hassasiyeti azaldı bende de.
Sonuç?Sıkıldıkça test yapıp negatif çıkanlar diye topic açmayı düşünüyorum. Yine dayanamadım gece gece yaptım
Negatif . Zaten pozitif olsa delircem. Adetim gelmedi hala ondan yaptım . Hiç gecikmezdi aman ne bileyim işte dayanamıyorum yapıyorumSonuç?
Evet gercekten öyle görünüyor ama pek emin degilim ignemi diye düsünüyorum ama dün negatif di cok kafam karisdi bekliyorum hayirlisi yarin/pazar belli olur eger cizgi kaybolmazsa belirginlesirse..Pozitif gibi canım goruyorum cizgiyi tebrıkler
Evet kesinlikle yarin tekrar yapcam insallah siliklesmez veya kaybolmaz insallah belli olur yarin biraz daha koyulasir yarin. Hem erken gebelik hem normal gebelik testi yapacam yarin pazar günü en gec belli olur insallah kaybolmaz gine cizgi cünkü dün negatifdiÇizgi gayet net belli oluyo canım hayırlı olsun tebrik ederim bide yarın erken gebelik testi dene canım inşallah kop koyu çizgiyi görürsün çok heyecanlı
Evet insallah dogru cikar icim kipir kipir ama biyandan da korkuyorum belki dünkü test bozuktu ondan negatif Gösterdi. Yada belki ignenin etkisi. Insallah koyulasir allahim lütfenGörünüyor inşallah doğru çıkar. Bence kan ver hemen yada yarin tekrar yap koyulaşır hergecen gün artar hormon. İnşallah güzel sürpriz olur
Bende von daha silik olduuuSıkıldıkça test yapıp negatif çıkanlar diye topic açmayı düşünüyorum. Yine dayanamadım gece gece yaptım
İlaç kullanınca düzene giriyo sonradan yine bozuldu benim 6 ay ilaç yedim olmadı bıraktım dinlendiriyorum vücudumu soğan kürü yaptım yine adet olmadımNormalde benim de belli değil 42-50 gün arasında oluuorum bende. Ama bu ay ilaçtan dolayı düzene girermiş doktorum öyle söyledi
Eğer PCOS luysanız soğam kürü tam ters etki yapıyor malesefİlaç kullanınca düzene giriyo sonradan yine bozuldu benim 6 ay ilaç yedim olmadı bıraktım dinlendiriyorum vücudumu soğan kürü yaptım yine adet olmadım
Evet düzensizleşiyor ama en azından bu ay tam zamanında olca. Tabi. İnşallah olmam,İlaç kullanınca düzene giriyo sonradan yine bozuldu benim 6 ay ilaç yedim olmadı bıraktım dinlendiriyorum vücudumu soğan kürü yaptım yine adet olmadım
Hadi hayırlısı canım inşallahKi ben bugün esimle anlastim izinden sonra bu sene bi kere asilamayi deneyip bi süre cocuk denemelerinden tatil yapacaktik ara verecektik. Insallah allah nasib eder de bunlara hic gerek kalmaz.. bilmiyorum ne düsünsem cünkü dün bu testin aynisi negatif idi.. hala tabiki emin birsey degil ama.. bi umut..
Eki Görüntüle 2672328
İnşallah hayırlısı ... soğan kürü pkos a iyi saraçoğlu kürü ve deneyenler de var çok okudum ama tabi kişiden kişiye de değişiyor olabilirEvet düzensizleşiyor ama en azından bu ay tam zamanında olca. Tabi. İnşallah olmam,
Çok mantıklı bir topik olabilirSıkıldıkça test yapıp negatif çıkanlar diye topic açmayı düşünüyorum. Yine dayanamadım gece gece yaptım
benimde var 5 6 gun bugun test yaptim meraktan ama cizgi cikmadiBat günüme daha var sizin durum nasıl