• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim adetim geliyor gibi çok açık pembe birkac damla. Şimdide kafama takılan ya yerleşme kanaması ise? Sancı yapar mı yerleşme kanaması adetim 3 gün gecikti ama ☹️

Kızlar merhaba ya benim ilişkiden 9 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu sadece 1 gün sürdü hic hayatımda yaşamamıştım 1 hafta fln sonrada adet oldum bitti ama hala kasık ve bEl ağrısı çekiyorum hamilelikle ilgisi var mı acaba ?

Pozitif gibi canım goruyorum cizgiyi 😍 tebrıkler
Evet gercekten öyle görünüyor ama pek emin degilim ignemi diye düsünüyorum ama dün negatif di cok kafam karisdi bekliyorum hayirlisi yarin/pazar belli olur eger cizgi kaybolmazsa belirginlesirse..

Çizgi gayet net belli oluyo canım hayırlı olsun tebrik ederim 😍 bide yarın erken gebelik testi dene canım inşallah kop koyu çizgiyi görürsün çok heyecanlı
Evet kesinlikle yarin tekrar yapcam insallah siliklesmez veya kaybolmaz insallah belli olur yarin biraz daha koyulasir yarin. Hem erken gebelik hem normal gebelik testi yapacam yarin pazar günü en gec belli olur insallah kaybolmaz gine cizgi cünkü dün negatifdi

Görünüyor inşallah doğru çıkar. Bence kan ver hemen yada yarin tekrar yap koyulaşır hergecen gün artar hormon. İnşallah güzel sürpriz olur
Evet insallah dogru cikar icim kipir kipir ama biyandan da korkuyorum belki dünkü test bozuktu ondan negatif Gösterdi. Yada belki ignenin etkisi. Insallah koyulasir allahim lütfen

Normalde benim de belli değil 42-50 gün arasında oluuorum bende. Ama bu ay ilaçtan dolayı düzene girermiş doktorum öyle söyledi
İlaç kullanınca düzene giriyo sonradan yine bozuldu benim 6 ay ilaç yedim olmadı bıraktım dinlendiriyorum vücudumu soğan kürü yaptım yine adet olmadım

Ki ben bugün esimle anlastim izinden sonra bu sene bi kere asilamayi deneyip bi süre cocuk denemelerinden tatil yapacaktik ara verecektik. Insallah allah nasib eder de bunlara hic gerek kalmaz.. bilmiyorum ne düsünsem cünkü dün bu testin aynisi negatif idi.. hala tabiki emin birsey degil ama.. bi umut..
Eki Görüntüle 2672328
Hadi hayırlısı canım inşallah 🤲

İmşaşlah
Evet düzensizleşiyor ama en azından bu ay tam zamanında olca. Tabi. İnşallah olmam, 😐
İnşallah hayırlısı ... soğan kürü pkos a iyi saraçoğlu kürü ve deneyenler de var çok okudum ama tabi kişiden kişiye de değişiyor olabilir

Back