Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında topiğim var ama nedense buraya da yazmak istiyorum jnci bat 30 Ağustos canım beni de ekler misin tabloya 2. denemem olucak inşallah bu ay olur

Fsh Lh prolaktin tsh t3 t4 antimullerian hormon e2
Kızlar bu testler nasıl yapılıyor ? Hiç bilmiyorum
Dahiliye yada endokrinoloji bölümüne git kan ile yapılıyor. Kadın doğum da yapıyor canım.

Tamamdır canım bugün adetimin ilk günü yarın mı gidiyim sence yoksa 3.gün mü ?
2.ve 3. Gün ideal canım kadın doğuma git bence eğer hormon çok yüksek çıkarsa o seni endokrin e yönlendiriyor benim öyle olmuştu. Prolaktin yüksekti ilaç kullanıyorum şimdi. Ayrıca inofolic combi kullan doktora da sor. Hamile kalmayı kolaylaştıriyor ben de başladim inşallah

Bi doktor buldum kadın doğum için
Ona gitmek istiyordum yıllık izindeymiş yazdım benden bu tetkikleri yaptırmamı istedi yani ben testleri alıp foto doktora göndercem izinden sonra da yüzyüze

Bi doktor buldum kadın doğum için
Ona gitmek istiyordum yıllık izindeymiş yazdım benden bu tetkikleri yaptırmamı istedi yani ben testleri alıp foto doktora göndercem izinden sonra da yüzyüze
E nabız kullan sistem üzerinden takibini kolay yapar hem sen de görürsün sonuçları hastaneye gitmeden direk ona atarsın yada o girer

Eşim için spermiogram istedi kadın doğum doktoru onu anlar mi ?
Yoksa üroloji mi görmeli .
Dediğim kadın doğum aynı zamanda tüp bebek alanında uzman anlar dimi ?

Eşim için spermiogram istedi kadın doğum doktoru onu anlar mi ?
Yoksa üroloji mi görmeli .
Dediğim kadın doğum aynı zamanda tüp bebek alanında uzman anlar dimi ?
Yok üroloji daha iyi yorumlar. Üroloji ye gitmesi şart zaten ama sonuçlari yine yorumlar onlar zaten biliyor değerler belli.

Yok üroloji daha iyi yorumlar. Üroloji ye gitmesi şart zaten ama sonuçlari yine yorumlar onlar zaten biliyor değerler belli.
Her kadın doğum uzmanı eşleri de ürolojiye yönlendirme yapıyor ona göre tedavi
Tamam canım çok güzel anlattın teşekkür ederim
Rica ederim. Dilerim kısa sürede güzel haberlerin olsun inşallah hepimize değerlerin sonuçlanınca yaz mutlaka

Her kadın doğum uzmanı eşleri de ürolojiye yönlendirme yapıyor ona göre tedavi

Rica ederim. Dilerim kısa sürede güzel haberlerin olsun inşallah hepimize değerlerin sonuçlanınca yaz mutlaka
Tabi tabi yazcammm Umarım iyi çıkar

Benim ilk hamileliğimde göğüslerimde hiç ağrı ve şişme olmamıştı. Akıntım yoktu. Hatta kuru idi. Tek farkı adet öncesi büyük tuvalete zor çıktım. Ama kabız da olmadım.
Ay ben şu an bu durumdayım neredeyse. Gerçi akıntım var ara ara sol yumurtalığım oralarında ağrı hissediyorum bir kaç gündür. Ama ümitlenmek istemiyorum. Hassasiyet vs hiç bir şey yok. Bel boşluğumun orasında ara ara ağrı da oluyor ama biraz yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. Sebebi bu da olabilir. Ümitlenmek istemiyorum

İnşallah hamilesindir tatlım Nekadar var adetine?

Testimi aldım eve geldim peçeteyle bi temizleneyim dedim bi de ne göreyim pembiş leke yazın beni De BAT 1 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…