- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 32
Ay çok sağol canımKan testleri bunlar. Antimullerian hormon dedikleri amh yumurta rezervini gösteriyor ve bu test diğerlerinden daha geç çıkıyor.
Ay hadi inş olur benim umutlar Eylüle kaldıAslında topiğim var ama nedense buraya da yazmak istiyorumjnci bat 30 Ağustos canım beni de ekler misin tabloya 2. denemem olucak inşallah bu ay olur
Şişli ecomarda çektirmiştim ben 3 ay önce memnun kalmıştımSelamlar, İstanbul'da rahim filmi çektirmek için önerisi olan var mıdır: )
Dahiliye yada endokrinoloji bölümüne git kan ile yapılıyor. Kadın doğum da yapıyor canım.Fsh Lh prolaktin tsh t3 t4 antimullerian hormon e2
Kızlar bu testler nasıl yapılıyor ? Hiç bilmiyorum
Tamamdır canım bugün adetimin ilk günü yarın mı gidiyim sence yoksa 3.gün mü ?Dahiliye yada endokrinoloji bölümüne git kan ile yapılıyor. Kadın doğum da yapıyor canım.
Umarım boş geçer batımızBattaşım
Hayırlısı olsun canım Allah büyük ne zaman dilerse o zaman olsun ben razıyımAy hadi inş olur benim umutlar Eylüle kaldı
2.ve 3. Gün ideal canım kadın doğuma git bence eğer hormon çok yüksek çıkarsa o seni endokrin e yönlendiriyor benim öyle olmuştu. Prolaktin yüksekti ilaç kullanıyorum şimdi. Ayrıca inofolic combi kullan doktora da sor. Hamile kalmayı kolaylaştıriyor ben de başladim inşallahTamamdır canım bugün adetimin ilk günü yarın mı gidiyim sence yoksa 3.gün mü ?
Bi doktor buldum kadın doğum için2.ve 3. Gün ideal canım kadın doğuma git bence eğer hormon çok yüksek çıkarsa o seni endokrin e yönlendiriyor benim öyle olmuştu. Prolaktin yüksekti ilaç kullanıyorum şimdi. Ayrıca inofolic combi kullan doktora da sor. Hamile kalmayı kolaylaştıriyor ben de başladim inşallah
E nabız kullan sistem üzerinden takibini kolay yapar hem sen de görürsün sonuçları hastaneye gitmeden direk ona atarsın yada o girerBi doktor buldum kadın doğum için
Ona gitmek istiyordum yıllık izindeymiş yazdım benden bu tetkikleri yaptırmamı istedi yani ben testleri alıp foto doktora göndercem izinden sonra da yüzyüze
Yok üroloji daha iyi yorumlar. Üroloji ye gitmesi şart zaten ama sonuçlari yine yorumlar onlar zaten biliyor değerler belli.Eşim için spermiogram istedi kadın doğum doktoru onu anlar mi ?
Yoksa üroloji mi görmeli .
Dediğim kadın doğum aynı zamanda tüp bebek alanında uzman anlar dimi ?
Tamam canım çok güzel anlattın teşekkür ederimYok üroloji daha iyi yorumlar. Üroloji ye gitmesi şart zaten ama sonuçlari yine yorumlar onlar zaten biliyor değerler belli.
Her kadın doğum uzmanı eşleri de ürolojiye yönlendirme yapıyor ona göre tedaviYok üroloji daha iyi yorumlar. Üroloji ye gitmesi şart zaten ama sonuçlari yine yorumlar onlar zaten biliyor değerler belli.
Rica ederim. Dilerim kısa sürede güzel haberlerin olsun inşallah hepimizeTamam canım çok güzel anlattın teşekkür ederim
Tabi tabi yazcammmHer kadın doğum uzmanı eşleri de ürolojiye yönlendirme yapıyor ona göre tedavi
Rica ederim. Dilerim kısa sürede güzel haberlerin olsun inşallah hepimizedeğerlerin sonuçlanınca yaz mutlaka
Ay ben şu an bu durumdayım neredeyse. Gerçi akıntım var ara ara sol yumurtalığım oralarında ağrı hissediyorum bir kaç gündür. Ama ümitlenmek istemiyorum. Hassasiyet vs hiç bir şey yok. Bel boşluğumun orasında ara ara ağrı da oluyor ama biraz yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. Sebebi bu da olabilir. Ümitlenmek istemiyorumBenim ilk hamileliğimde göğüslerimde hiç ağrı ve şişme olmamıştı. Akıntım yoktu. Hatta kuru idi. Tek farkı adet öncesi büyük tuvalete zor çıktım. Ama kabız da olmadım.
İnşallah hamilesindir tatlımAy ben şu an bu durumdayım neredeyse. Gerçi akıntım var ara ara sol yumurtalığım oralarında ağrı hissediyorum bir kaç gündür. Ama ümitlenmek istemiyorum. Hassasiyet vs hiç bir şey yok. Bel boşluğumun orasında ara ara ağrı da oluyor ama biraz yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. Sebebi bu da olabilir. Ümitlenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?