Ah yaaTestimi aldım eve geldim peçeteyle bi temizleneyim dedim bi de ne göreyim pembiş leke yazın beni De BAT 1 Eylül ☹
Nasıl oluyormus öyle hemen sayılmamak burda millet 51 I görünce hamileyim diyor 589 da nasıl öyle diyor doktor anlamadımMerhaba buralarda yeniyim kızlar dün hamile olduğumu öğrendim evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı gittim kan testi verdim beta Hcg 589.5 çıktı doktor henüz hamile sayılmazsınız dedi aklımda deli sorular ne yapmalıyım?
En hayırlısı neyse o olsunAh yaaOlsun kader o testi sana aldırdı öyle düşün. İnşallah bu ay hamilesin
Hayırlı olsun kuzucuğum sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Doktorlara kesinlikle anlam veremiyorum ben , adet gecikmen kaç gün?Merhaba buralarda yeniyim kızlar dün hamile olduğumu öğrendim evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı gittim kan testi verdim beta Hcg 589.5 çıktı doktor henüz hamile sayılmazsınız dedi aklımda deli sorular ne yapmalıyım?
Yeni bir topik açalım mı bat Eylül olanlar olarak yoksa burdan devam mı edelimm?Testimi aldım eve geldim peçeteyle bi temizleneyim dedim bi de ne göreyim pembiş leke yazın beni De BAT 1 Eylül ☹
Hamilesin canım niye öyle dedi ki resmen pozitif yaniMerhaba buralarda yeniyim kızlar dün hamile olduğumu öğrendim evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı gittim kan testi verdim beta Hcg 589.5 çıktı doktor henüz hamile sayılmazsınız dedi aklımda deli sorular ne yapmalıyım?
Sen aç istersen topiği canım beni de ekle hatta 2 eylül benimdeTestimi aldım eve geldim peçeteyle bi temizleneyim dedim bi de ne göreyim pembiş leke yazın beni De BAT 1 Eylül ☹
5 gün var canım. Bat 9 Ağustos. Bir de afedersiniz tuvaletimi yapmak için kendimi sıktığımda bile batma oluyor kasığımda. İnşallah canım çok istiyorum.İnşallah hamilesindir tatlımNekadar var adetine?
Bende anlamadım canım öyle diyince bütün hevesim umudum gitti nasıl moralim bozulduNasıl oluyormus öyle hemen sayılmamak burda millet 51 I görünce hamileyim diyor 589 da nasıl öyle diyor doktor anlamadım
5 gün var canım. Bat 9 Ağustos. Bir de afedersiniz tuvaletimi yapmak için kendimi sıktığımda bile batma oluyor kasığımda. İnşallah canım çok istiyorum.
Sağol canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah geçikmem 3 gün oldu hemen test yaptım ve hemen anında ikinci çizgi net bir şekilde çıktıHayırlı olsun kuzucuğum sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Doktorlara kesinlikle anlam veremiyorum ben , adet gecikmen kaç gün?
Benim de ilk hamileliğimde böyle olmuştuSağol canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah geçikmem 3 gün oldu hemen test yaptım ve hemen anında ikinci çizgi net bir şekilde çıktı
Öylede canım bu doktorlara akıl sır erdiremiyorum kiHamilesin canım niye öyle dedi ki resmen pozitif yani
Hamilelikte doktorun tavrı çok önemli, güven vermesi gerekiyor,değiştir gitsin doktorunu canım.Bende anlamadım canım öyle diyince bütün hevesim umudum gitti nasıl moralim bozuldu
Doğrudur yarın tekrar kan vericem bakalım bu kez ne diyecekler merakla bekliyorumBenim de ilk hamileliğimde böyle olmuştu
Öyle yapacağım canım zaten adam akıllı ilgilenmiyor bileHamilelikte doktorun tavrı çok önemli, güven vermesi gerekiyor,değiştir gitsin doktorunu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?