Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba buralarda yeniyim kızlar dün hamile olduğumu öğrendim evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı gittim kan testi verdim beta Hcg 589.5 çıktı doktor henüz hamile sayılmazsınız dedi aklımda deli sorular ne yapmalıyım?

Nasıl oluyormus öyle hemen sayılmamak burda millet 51 I görünce hamileyim diyor 589 da nasıl öyle diyor doktor anlamadım

Hayırlı olsun kuzucuğum sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Doktorlara kesinlikle anlam veremiyorum ben , adet gecikmen kaç gün?

Hamilesin canım niye öyle dedi ki resmen pozitif yani

Nasıl oluyormus öyle hemen sayılmamak burda millet 51 I görünce hamileyim diyor 589 da nasıl öyle diyor doktor anlamadım
Bende anlamadım canım öyle diyince bütün hevesim umudum gitti nasıl moralim bozuldu

Hayırlı olsun kuzucuğum sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Doktorlara kesinlikle anlam veremiyorum ben , adet gecikmen kaç gün?
Sağol canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah geçikmem 3 gün oldu hemen test yaptım ve hemen anında ikinci çizgi net bir şekilde çıktı

Test yaptım bu sabah negatif çıktı bata 3 gün var heran regli olcakmış gibi wc ye koşuyorum bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…