• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dün bir şey okudum rahim adete yakın kalınlaşıyormuş ama gebelik varsa rakım yukarıda kalıyormuş bayanlar kendilerini el ile kontrol ediyorlarmış ve bu şekilde birçok kişi hamile olup olmadığını anlamışlar . Birkaç ebe arkadaşıma sordum bunu evet çok eski bir yöntem ve doğru sonuç verir dedi . Siz hiç duydunuz mu

Kızlar ben dün bir şey okudum rahim adete yakın kalınlaşıyormuş ama gebelik varsa rakım yukarıda kalıyormuş bayanlar kendilerini el ile kontrol ediyorlarmış ve bu şekilde birçok kişi hamile olup olmadığını anlamışlar . Birkaç ebe arkadaşıma sordum bunu evet çok eski bir yöntem ve doğru sonuç verir dedi . Siz hiç duydunuz mu
Bende duydum bunu ama hic denemedim anlayamam sanırım o farkı diye

Okuduklarımın arasında egerki gebelik var ise yumuşak dokular ele geliyormuş ama rahim kalınlaştıysa burun kemiği kadar sertlik hissediliyor Muş

Evet
Evet ben de duydum köylerde bu şekilde anlaşılıyormus. Bilmiyorum deneyen vardır mutlaka ama nasıl anlaşılır tam anlamadım

Evet dogru sonuc veriyor bende bu sekilde anliyorum adet olucami.

Kızlar nasıl ya orası hep yumuşak değil mi de ? Ben anlayamadım

Back