Canm adet günü yaklaştığında rahim asagi dusermis bu yüzden sertleşirmiş ama adet olmadığımızda böyle bir sertlik olmazmışKızlar nasıl ya orası hep yumuşak değil mi de ? Ben anlayamadım
Hamile olabilirsin canımMerhaba kizlar benim bat 5 Ağustos .19 temmuzda yumurtlamada pik gördüm. Eğer tuttuysa kusma belirtileri için erken mi sizce? İki gündür kusuyorum göğüs hassasiyetim var kasik ağrısı ani ve gelip geçen şeklinde normalde olurdu. Birde ani terleme üşüme oluyor dışarda hava sıcakken buz gibi oluyorum. Ve çok fazla akıntım var beyaz şekilde ve kokusuz benzer durumda olan var mi
Yaaaani adetten önceki ilişkiler daha farklı oluyor o zaman eşlerimiz bunu farkediyolar mıdır?Canm adet günü yaklaştığında rahim asagi dusermis bu yüzden sertleşirmiş ama adet olmadığımızda böyle bir sertlik olmazmış
Ben Betatom Emar'da çektirdim ama 1 yıl olmuştur heralde. Anestezi yok, yeni teknikle. Çok kısa sürüyor, ağrısı var ama dayanılabiliyor.Selamlar, İstanbul'da rahim filmi çektirmek için önerisi olan var mıdır: )
Doktora gidicem canım hormon testi falan yaptırcam hiç muayene olmadım ben belki bi sıkıntı var ama adetlerim falan düzenli yani eşimde muayene olacak bir sürü tetkik istediOlsun kuzum moralini bozma. Insallah bi dahaki aya. Bir de ovulasyon testi denesen acaba?
Valla bende anlamadım affedersin oraya parmak sokunca uzun bi yol yaniKızlar nasıl ya orası hep yumuşak değil mi de ? Ben anlayamadım
Canım sen kime Hocam diyorsun niye Hocam diyorsunÇok teşekkür ederim hocam
Eger hamile iseniz parmagin ucuna hicbirsey gelmiyor bosluk oluyorValla bende anlamadım affedersin oraya parmak sokunca uzun bi yol yaniprmagımın ucuna bısey mi degmesi gerek bilemedim
1 sene boyunca devamlı gittim. Yumurta takibi yapıldı klomen, çatlatma iğnesi, rahim filmi, spermiogram, hormon testi. Çok şükür her şey temiz. Sadece ileri derece olmayan bir polikistk over durumum var. Adetim bazen günü gününe bazen 1 hafta gecikmeyle gelir ama yumurtlamam çatlamam her zaman oluyor çok şükür. Bugün başka bir doktora gittim. Bana çok uzun süre tedavi görmüşsün bırak artık hiçbir şey kullanma 6 ay boyunca sadece folik asit dedi ve inofolic combi yazdı. 6 ay da olmazsa gel aşılamayı konuşalım dedi. Çünkü zaten 2 yıllık evliyim ve 19 aydır gebe kalamıyorum allahtan yaş avantajım var daha 23. Bu yaşta çocuk istiyorum diyince doktorlar kızıyor gülüyor önyargıyla bakıyor ama öyle değil işte... İnofolic combiden çok umutluyum bakalım çok araştırdım bununla gebe kalan çok kişi varTedavi görüyor musun canım doktora gittin mi yani
En iyisi aslinda hem kafandan soru isaretlerini atarsin. Hem de sureci hizlandirmis olursunDoktora gidicem canım hormon testi falan yaptırcam hiç muayene olmadım ben belki bi sıkıntı var ama adetlerim falan düzenli yani eşimde muayene olacak bir sürü tetkik istedihiç adını bilmediğim şeyler
İnofolic combi çok iyi birkaç aya kalırsın ilk ayda bile olabilir ben de 20 gün kullandım daha bakalım inşallah.1 sene boyunca devamlı gittim. Yumurta takibi yapıldı klomen, çatlatma iğnesi, rahim filmi, spermiogram, hormon testi. Çok şükür her şey temiz. Sadece ileri derece olmayan bir polikistk over durumum var. Adetim bazen günü gününe bazen 1 hafta gecikmeyle gelir ama yumurtlamam çatlamam her zaman oluyor çok şükür. Bugün başka bir doktora gittim. Bana çok uzun süre tedavi görmüşsün bırak artık hiçbir şey kullanma 6 ay boyunca sadece folik asit dedi ve inofolic combi yazdı. 6 ay da olmazsa gel aşılamayı konuşalım dedi. Çünkü zaten 2 yıllık evliyim ve 19 aydır gebe kalamıyorum allahtan yaş avantajım var daha 23. Bu yaşta çocuk istiyorum diyince doktorlar kızıyor gülüyor önyargıyla bakıyor ama öyle değil işte... İnofolic combiden çok umutluyum bakalım çok araştırdım bununla gebe kalan çok kişi varallah hrpimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Evet canım kullanılan ilaçlar rahim inceltir ve hamilelik oluşmaz rahim dinlenmesi yapmalısın. Bir müddet ki rahim eski halini alsın1 sene boyunca devamlı gittim. Yumurta takibi yapıldı klomen, çatlatma iğnesi, rahim filmi, spermiogram, hormon testi. Çok şükür her şey temiz. Sadece ileri derece olmayan bir polikistk over durumum var. Adetim bazen günü gününe bazen 1 hafta gecikmeyle gelir ama yumurtlamam çatlamam her zaman oluyor çok şükür. Bugün başka bir doktora gittim. Bana çok uzun süre tedavi görmüşsün bırak artık hiçbir şey kullanma 6 ay boyunca sadece folik asit dedi ve inofolic combi yazdı. 6 ay da olmazsa gel aşılamayı konuşalım dedi. Çünkü zaten 2 yıllık evliyim ve 19 aydır gebe kalamıyorum allahtan yaş avantajım var daha 23. Bu yaşta çocuk istiyorum diyince doktorlar kızıyor gülüyor önyargıyla bakıyor ama öyle değil işte... İnofolic combiden çok umutluyum bakalım çok araştırdım bununla gebe kalan çok kişi varallah hrpimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Aynen canım bakalım inş sonuçlarım iyi çıkarEn iyisi aslinda hem kafandan soru isaretlerini atarsin. Hem de sureci hizlandirmis olursun
Kan testleri bunlar. Antimullerian hormon dedikleri amh yumurta rezervini gösteriyor ve bu test diğerlerinden daha geç çıkıyor.Fsh Lh prolaktin tsh t3 t4 antimullerian hormon e2
Kızlar bu testler nasıl yapılıyor ? Hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?