• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar benim bat 5 Ağustos .19 temmuzda yumurtlamada pik gördüm. Eğer tuttuysa kusma belirtileri için erken mi sizce? İki gündür kusuyorum göğüs hassasiyetim var kasik ağrısı ani ve gelip geçen şeklinde normalde olurdu. Birde ani terleme üşüme oluyor dışarda hava sıcakken buz gibi oluyorum. Ve çok fazla akıntım var beyaz şekilde ve kokusuz benzer durumda olan var mi
Hamile olabilirsin canım 😍

Canm adet günü yaklaştığında rahim asagi dusermis bu yüzden sertleşirmiş ama adet olmadığımızda böyle bir sertlik olmazmış
Yaaaani adetten önceki ilişkiler daha farklı oluyor o zaman eşlerimiz bunu farkediyolar mıdır?

Olsun kuzum moralini bozma. Insallah bi dahaki aya. Bir de ovulasyon testi denesen acaba?
Doktora gidicem canım hormon testi falan yaptırcam hiç muayene olmadım ben belki bi sıkıntı var ama adetlerim falan düzenli yani eşimde muayene olacak bir sürü tetkik istedi 🙄 hiç adını bilmediğim şeyler

Kızlar yarın aşılamaya başlamak için doktora gidicem. Bugün adetimin 3. günü ama adetim dün kesildi. 2 gün sürdü ve kahverengi sulu kanamam oldu 2 gün boyunca. Asla bir ped dolduracak kadar gelmedi. Acaba doktora gidince kan testi yaptirsam mi öncesinde? Kanama olduğu gün idrar testi negatifti.

Tedavi görüyor musun canım doktora gittin mi yani
1 sene boyunca devamlı gittim. Yumurta takibi yapıldı klomen, çatlatma iğnesi, rahim filmi, spermiogram, hormon testi. Çok şükür her şey temiz. Sadece ileri derece olmayan bir polikistk over durumum var. Adetim bazen günü gününe bazen 1 hafta gecikmeyle gelir ama yumurtlamam çatlamam her zaman oluyor çok şükür. Bugün başka bir doktora gittim. Bana çok uzun süre tedavi görmüşsün bırak artık hiçbir şey kullanma 6 ay boyunca sadece folik asit dedi ve inofolic combi yazdı. 6 ay da olmazsa gel aşılamayı konuşalım dedi. Çünkü zaten 2 yıllık evliyim ve 19 aydır gebe kalamıyorum allahtan yaş avantajım var daha 23. Bu yaşta çocuk istiyorum diyince doktorlar kızıyor gülüyor önyargıyla bakıyor ama öyle değil işte... İnofolic combiden çok umutluyum bakalım çok araştırdım bununla gebe kalan çok kişi var 🙏 allah hrpimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın

Doktora gidicem canım hormon testi falan yaptırcam hiç muayene olmadım ben belki bi sıkıntı var ama adetlerim falan düzenli yani eşimde muayene olacak bir sürü tetkik istedi 🙄 hiç adını bilmediğim şeyler
En iyisi aslinda hem kafandan soru isaretlerini atarsin. Hem de sureci hizlandirmis olursun 😊

1 sene boyunca devamlı gittim. Yumurta takibi yapıldı klomen, çatlatma iğnesi, rahim filmi, spermiogram, hormon testi. Çok şükür her şey temiz. Sadece ileri derece olmayan bir polikistk over durumum var. Adetim bazen günü gününe bazen 1 hafta gecikmeyle gelir ama yumurtlamam çatlamam her zaman oluyor çok şükür. Bugün başka bir doktora gittim. Bana çok uzun süre tedavi görmüşsün bırak artık hiçbir şey kullanma 6 ay boyunca sadece folik asit dedi ve inofolic combi yazdı. 6 ay da olmazsa gel aşılamayı konuşalım dedi. Çünkü zaten 2 yıllık evliyim ve 19 aydır gebe kalamıyorum allahtan yaş avantajım var daha 23. Bu yaşta çocuk istiyorum diyince doktorlar kızıyor gülüyor önyargıyla bakıyor ama öyle değil işte... İnofolic combiden çok umutluyum bakalım çok araştırdım bununla gebe kalan çok kişi var 🙏 allah hrpimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
İnofolic combi çok iyi birkaç aya kalırsın ilk ayda bile olabilir ben de 20 gün kullandım daha bakalım inşallah.

Evet canım kullanılan ilaçlar rahim inceltir ve hamilelik oluşmaz rahim dinlenmesi yapmalısın. Bir müddet ki rahim eski halini alsın 🌼

Fsh Lh prolaktin tsh t3 t4 antimullerian hormon e2
Kızlar bu testler nasıl yapılıyor ? Hiç bilmiyorum

Fsh Lh prolaktin tsh t3 t4 antimullerian hormon e2
Kızlar bu testler nasıl yapılıyor ? Hiç bilmiyorum
Kan testleri bunlar. Antimullerian hormon dedikleri amh yumurta rezervini gösteriyor ve bu test diğerlerinden daha geç çıkıyor.

Back