Teşekkür ettim11. 12. Gün yaparsan yüzde 80 doğru sonuç alırsın.
Bende duydum bunu ama hic denemedim anlayamam sanırım o farkı diyeKızlar ben dün bir şey okudum rahim adete yakın kalınlaşıyormuş ama gebelik varsa rakım yukarıda kalıyormuş bayanlar kendilerini el ile kontrol ediyorlarmış ve bu şekilde birçok kişi hamile olup olmadığını anlamışlar . Birkaç ebe arkadaşıma sordum bunu evet çok eski bir yöntem ve doğru sonuç verir dedi . Siz hiç duydunuz mu
Hamile kalmaya çalışanlara tavsiye ediliyorHamileler de icebiliyo mu acaba
Arkadaşım da söylemişti. Orası parmağınla yokladığında kapalıysa hamilesin demiştiBende duydum bunu ama hic denemedim anlayamam sanırım o farkı diye
Evet bende bu şekilde okudumArkadaşım da söylemişti. Orası parmağınla yokladığında kapalıysa hamilesin demişti
Evet ben de duydum köylerde bu şekilde anlaşılıyormus. Bilmiyorum deneyen vardır mutlaka ama nasıl anlaşılır tam anlamadımKızlar ben dün bir şey okudum rahim adete yakın kalınlaşıyormuş ama gebelik varsa rakım yukarıda kalıyormuş bayanlar kendilerini el ile kontrol ediyorlarmış ve bu şekilde birçok kişi hamile olup olmadığını anlamışlar . Birkaç ebe arkadaşıma sordum bunu evet çok eski bir yöntem ve doğru sonuç verir dedi . Siz hiç duydunuz mu
Evet dogru sonuc veriyor bende bu sekilde anliyorum adet olucami.Kızlar ben dün bir şey okudum rahim adete yakın kalınlaşıyormuş ama gebelik varsa rakım yukarıda kalıyormuş bayanlar kendilerini el ile kontrol ediyorlarmış ve bu şekilde birçok kişi hamile olup olmadığını anlamışlar . Birkaç ebe arkadaşıma sordum bunu evet çok eski bir yöntem ve doğru sonuç verir dedi . Siz hiç duydunuz mu
Çıkışa kadar bekleyeceğim olmazsam akşam yapacağım ama olcam gibi hissediyorum yaOlabilir ben de çalışırken stresten gecikme çok yaşadım hatta baş ağrısı eşliğinde. İyice bekle o zaman insan üzülüyor sonra
Parmaginizi yıkayıp uzanir vaziyette vajinaniza sokmaniz lazım egerki yumuşak parçalar geliyorsa elinize hamilesiniz ama sertse adet olacaksınız . Adete 2 gün falan belli oluyormus diye okudumArkadaslar kontrol nasıl yapılıyor
5 ay canımCanimmm hayırlısı olsun sen ne zamandır bekliyorsun.
Tedavi görüyor musun canım doktora gittin mi yaniAn itibariyle elendim, oldu 19 ay
Öyle çıkmıştı ama zaten adet oldum0,1 daha büyük yani 1 e daha yakında sonuçların bu şekilde mi çıktı canım?
Ekliyorum canım Hoşgeldin inş hemen olurMerhabalar benimde bat 14 agustos. Bu ay ilk denememiz bakalim kacinci denemede olacak :) herkese saglikli bebisler diliyorum :)
12-14 arası bazılarının 10. Günde bile çıkıyorKızlar yumurtlama gününden sonra kaçıncı gün erken gebelik testi yapsak sonuç alırız .
Beni de ekler misiniz bat 15 ağustosTamam canımmm ekliyorum bat kesinleşince tarihini yazarımm umarım sana da şans getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?