Demlenirlen 2-3 tane atıyorum ben. Çok hoş bir aroma veriyor, çayın tadını da bozmuyor. Diş eti iltihabından ve boğaz iltihabından da koruyorKaranfil tane olarak bardağımıza mı atiyoruz yoksa demlenirken mi?
Hadi inşallah hamilesindirMerhaba güzel hanımlar
listeye beni de eklerseniz sevinirim BAT 10 ağustos.
1 haziranda 8 haftalık bebeğim düştü. kürtaj olmadım, zaten hastaneye koştuğumda karnımda bir şey kalmamıştı,doktorum hapla düşüğü tamamlattı. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Düşükten itibaren 40 gün sonra regl olabildim, sonra da korunmadım. Yalnız benim düşükle sonuçlanan hamileliğimden itibaren bugüne kadar göğüslerimin şişliği hiç inmedi. Ağrı da yok ama şişlik bir türlü inmedi , özellikle uçları. Sebebini bilen varsa aydınlatabilir mi?
ilk gebeliğimde göğüslerim şişmişti ve dokunamayacak şekilde ağrıyordu. normalde adet dönemimDe ağrır evet ama bu bambaşkaydı. Kolum bile değse ağrıdan duramıyordum. Diğer bir belirtim de meme uçlarımda minik minik kabarıklıklar olmasıydı. En büyük belirti ise beklediğim adet tarihinden 2 gün önce pembe kahverengi 2 damla vardı çamaşırımda. Ben de erken adet olmama şaşırdım ve günlük hayatıma devam ettim. Fakat bu kahverengi leke tam 6 gün devam etti ve kanamaya dönemeyince kan testi yaptırarak öğrenmiş oldum.
Gelelim bu aya. belirtilerimi görünce heveslenmemek için her şeyi başka bir sebebe yormaya çalışıyorum ki hayalkırıklığı yaşamayayım. 2 gündür çamaşırımın ağını dolduracak kadar Beyaz akıntı geliyor ( fakat uuzn yürüyüşler yapıyorum yürüyüş sırasında geliyor) bunu Mantar olmuştur belki diye yoruyorum. Dün sabah uyandıktan sadece bir kaç saat sonra hemen yorgunluk çökmesini de sıcaklara bağlıyorum, meme etrafındaki minik kabarcıkları ve meme ucundaki koyulaşmayı da adet yaklaşmasına bağlıyorum. Dün geceki korkunç mide bulantımı da yediklerime yorayım. Yok canım hamile değilimdir
yumurtlama olduğunu nasıl anladın acaba erkenBenim cikti ama bence adet bitimi yumurtlama oldu hemen. O yuzden erken cikti diye dusunuyorum ama
Hadi inşallah hamilesindir
İnşallah canımrabbim inşallah tüm isteyenlere hayırlısı ise nasip etsin canım. Sana da inşallah
HAla da olmadım bu ara iş Erin’de çok stresliyim ondanda kaynaklı mı acaba diyorumBence yap hsg sonrasi kalan çok oluyor canım inşallah
Anlamadim ki canim sadece tahmin benimkisi. Normal zamanda olsaydi henuz testte cikmazdi diye dusundugumden acikcasi bir de adet bitimi akintim baya yogun olmustu. Ondan dolayi dedimyumurtlama olduğunu nasıl anladın acaba erken((
şimdi anladım canım çok tebrik ederim bu arada :) Darısı başımıza insallahAnlamadim ki canim sadece tahmin benimkisi. Normal zamanda olsaydi henuz testte cikmazdi diye dusundugumden acikcasi bir de adet bitimi akintim baya yogun olmustu. Ondan dolayi dedim
Hamileler de icebiliyo mu acabaDemlenirlen 2-3 tane atıyorum ben. Çok hoş bir aroma veriyor, çayın tadını da bozmuyor. Diş eti iltihabından ve boğaz iltihabından da koruyor
Tesekkur ederim kuzum sagolasinşimdi anladım canım çok tebrik ederim bu arada :) Darısı başımıza insallah
Canimmm hayırlısı olsun sen ne zamandır bekliyorsun.Kızlar Maleseffffff Adet oldummmm
Olabilir ben de çalışırken stresten gecikme çok yaşadım hatta baş ağrısı eşliğinde. İyice bekle o zaman insan üzülüyor sonraHAla da olmadım bu ara iş Erin’de çok stresliyim ondanda kaynaklı mı acaba diyorum
Geçmiş olsun canım inşallah yeniden hamilesin, ama eğer hamile değilsen, bir önceki gebeliğinizden dolayı prolaktin hormonu yüksek kalmıştır. Onu düşürmeden de zor hamile kalınıyor diyorlar. Adet olursan adetliyken prolaktin hormonun baktır bence.Merhaba güzel hanımlar
listeye beni de eklerseniz sevinirim BAT 10 ağustos.
1 haziranda 8 haftalık bebeğim düştü. kürtaj olmadım, zaten hastaneye koştuğumda karnımda bir şey kalmamıştı,doktorum hapla düşüğü tamamlattı. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Düşükten itibaren 40 gün sonra regl olabildim, sonra da korunmadım. Yalnız benim düşükle sonuçlanan hamileliğimden itibaren bugüne kadar göğüslerimin şişliği hiç inmedi. Ağrı da yok ama şişlik bir türlü inmedi , özellikle uçları. Sebebini bilen varsa aydınlatabilir mi?
ilk gebeliğimde göğüslerim şişmişti ve dokunamayacak şekilde ağrıyordu. normalde adet dönemimDe ağrır evet ama bu bambaşkaydı. Kolum bile değse ağrıdan duramıyordum. Diğer bir belirtim de meme uçlarımda minik minik kabarıklıklar olmasıydı. En büyük belirti ise beklediğim adet tarihinden 2 gün önce pembe kahverengi 2 damla vardı çamaşırımda. Ben de erken adet olmama şaşırdım ve günlük hayatıma devam ettim. Fakat bu kahverengi leke tam 6 gün devam etti ve kanamaya dönemeyince kan testi yaptırarak öğrenmiş oldum.
Gelelim bu aya. belirtilerimi görünce heveslenmemek için her şeyi başka bir sebebe yormaya çalışıyorum ki hayalkırıklığı yaşamayayım. 2 gündür çamaşırımın ağını dolduracak kadar Beyaz akıntı geliyor ( fakat uuzn yürüyüşler yapıyorum yürüyüş sırasında geliyor) bunu Mantar olmuştur belki diye yoruyorum. Dün sabah uyandıktan sadece bir kaç saat sonra hemen yorgunluk çökmesini de sıcaklara bağlıyorum, meme etrafındaki minik kabarcıkları ve meme ucundaki koyulaşmayı da adet yaklaşmasına bağlıyorum. Dün geceki korkunç mide bulantımı da yediklerime yorayım. Yok canım hamile değilimdir
Canım tavsiyen için çok teşekkürler. Düşüğü ugandada yapınca apar topar istanbula geldim. 2 farklı doktora gittim kimse bana bu testi yaptır demedi hayret bir şey. Keşke bilseydim. Sadece sağlık ocağında hcg yaptırdım o da sıfırlanmıştı zaten. Bu ay yaptırayım, tekrar teşekkürlerGeçmiş olsun canım inşallah yeniden hamilesin, ama eğer hamile değilsen, bir önceki gebeliğinizden dolayı prolaktin hormonu yüksek kalmıştır. Onu düşürmeden de zor hamile kalınıyor diyorlar. Adet olursan adetliyken prolaktin hormonun baktır bence.
Kızlar yumurtlama gününden sonra kaçıncı gün erken gebelik testi yapsak sonuç alırız .
Yazdığın şeylere göre ya yeniden hamilesin yada prolaktinin çok yüksek cnm. İnşallah hamilesin.Canım tavsiyen için çok teşekkürler. Düşüğü ugandada yapınca apar topar istanbula geldim. 2 farklı doktora gittim kimse bana bu testi yaptır demedi hayret bir şey. Keşke bilseydim. Sadece sağlık ocağında hcg yaptırdım o da sıfırlanmıştı zaten. Bu ay yaptırayım, tekrar teşekkürler
11. 12. Gün yaparsan yüzde 80 doğru sonuç alırsın.Kızlar yumurtlama gününden sonra kaçıncı gün erken gebelik testi yapsak sonuç alırız .
Tabii bu durum hormonun yükselmesine göre de değişiyor,Kızlar yumurtlama gününden sonra kaçıncı gün erken gebelik testi yapsak sonuç alırız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?