Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah hamilesindir

Geçmiş olsun canım inşallah yeniden hamilesin, ama eğer hamile değilsen, bir önceki gebeliğinizden dolayı prolaktin hormonu yüksek kalmıştır. Onu düşürmeden de zor hamile kalınıyor diyorlar. Adet olursan adetliyken prolaktin hormonun baktır bence.

Canım tavsiyen için çok teşekkürler. Düşüğü ugandada yapınca apar topar istanbula geldim. 2 farklı doktora gittim kimse bana bu testi yaptır demedi hayret bir şey. Keşke bilseydim. Sadece sağlık ocağında hcg yaptırdım o da sıfırlanmıştı zaten. Bu ay yaptırayım, tekrar teşekkürler

Kızlar yumurtlama gününden sonra kaçıncı gün erken gebelik testi yapsak sonuç alırız .

Yazdığın şeylere göre ya yeniden hamilesin yada prolaktinin çok yüksek cnm. İnşallah hamilesin.

Adetime 4 gun kala ucuz testlerden yaptim ve sonuc negatif bu ayda olmadi sanirim adet olunca doktora gidicem randevu aldim klomen baslatmasini istiycem belki bir umit faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…