Daha çok güleceğiz tabi, çok klişe olacak ama dünyanın sonu değil, doğru zaman geldiğinde hepsi unutulacakYa mesaja gülsem mi üzülsem mi bilemedim☹
İnş bizde elbet birgün + göreceğiz I I
Ay hadi yaaaKızlar Maleseffffff Adet oldummmm
Canım ya Allah hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun.Kızlar Maleseffffff Adet oldummmm
Üzülmeyin en hayuYapmayacağım bu sefer dedim ama dayanamadım yine yaptım test... Sonuç negatif yine hüsran 1 gün de gecikti artık negatifse pozitife dönmez zatenne hissedeceğimi bile bilmiyorum artık çok üzgünüm çok....
Kızlar Maleseffffff Adet oldummmm
Klomen öncesi alttan muayene ile rahim duvarı kalınlığına bakılıyor ve kist var mı diye inceleniyor. Çünkü klomen kistlerin de büyümesine neden oluyor. O nedenle doktor kontrolü olmadan klomen kullanmak çok riskli.O zaman yumurtalar daha belirgin olduğu için alttan bakıyor klomen veriyor bitince çatlatma iğnesi veriyo yani bende öyle oldu 2 seferdir
Eminim canım yerleşme kanaması adet gününden önce oluyor ben tam günümde oldumEminmisin canim belki yerlesme kanamasidir
Ekledim canım hoşgeldinkızlar bugün çatlama günüm, eşimle iş gibi çocuk çalışmasını yaptık ve 1 saat yattım
Ve bugün doğum günümçatlamamın bugün olması güzel bi tesadüf. Eğer olursa bebeğim annesine doğum gününde sarılmış olacak inşallah yarabbim yüzümü güldür artık
jnci Benide eklemisin bat 16 ağustos.
Hamile kalan bir arkadaş da yazmıştı burda hamileliği kolaylaştırıyormusHer gün çayına 1-2 tane atsan olur. Bi süresi yok tadını beğeniceksin bence.
Bence yap hsg sonrasi kalan çok oluyor canım inşallahKızlar merhaba Adetim 1 gün gecikti ama karnıma ağrılar giriyo dizlerim ağrıyo belim ağrıyo aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum bu ay hsg de çektirdim adet oldum diye sürekli tuvalete gidiyorum ama bişi yok yarın da olmazsam test yapsam mı
Evet canım.Hamile kalan bir arkadaş da yazmıştı burda hamileliği kolaylaştırıyormus
Kızlar Maleseffffff Adet oldummmm
Benim kardeşimin bat 1 hafta geçtikten sonra sabah miğde bulantısı olmuştu. Bence hemen gidip kan ver. Ya hamilesin ya yumurtalıkların iltihaplanmış.Merhaba kizlar benim bat 5 Ağustos .19 temmuzda yumurtlamada pik gördüm. Eğer tuttuysa kusma belirtileri için erken mi sizce? İki gündür kusuyorum göğüs hassasiyetim var kasik ağrısı ani ve gelip geçen şeklinde normalde olurdu. Birde ani terleme üşüme oluyor dışarda hava sıcakken buz gibi oluyorum. Ve çok fazla akıntım var beyaz şekilde ve kokusuz benzer durumda olan var mi
Kan ver canım bata 1 kalmış eğer varsa kana geçmiştir.Merhaba kizlar benim bat 5 Ağustos .19 temmuzda yumurtlamada pik gördüm. Eğer tuttuysa kusma belirtileri için erken mi sizce? İki gündür kusuyorum göğüs hassasiyetim var kasik ağrısı ani ve gelip geçen şeklinde normalde olurdu. Birde ani terleme üşüme oluyor dışarda hava sıcakken buz gibi oluyorum. Ve çok fazla akıntım var beyaz şekilde ve kokusuz benzer durumda olan var mi
Karanfil tane olarak bardağımıza mı atiyoruz yoksa demlenirken mi?Evet canım.
Benim cikti ama bence adet bitimi yumurtlama oldu hemen. O yuzden erken cikti diye dusunuyorum amaEvet şimdi baktım 7 ağustosne zaman yaptın testi
Aaanormal testte çıkıyormu
Olsun kuzum moralini bozma. Insallah bi dahaki aya. Bir de ovulasyon testi denesen acaba?Kızlar Maleseffffff Adet oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?