Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya mesaja gülsem mi üzülsem mi bilemedim
İnş bizde elbet birgün + göreceğiz I I
Daha çok güleceğiz tabi, çok klişe olacak ama dünyanın sonu değil, doğru zaman geldiğinde hepsi unutulacak pozitifte göreceğiz boklu bezlerde

Üzülmeyin en hayu
Kızlar Maleseffffff Adet oldummmm
Hayırlısı olsunnn önümüzdeki maçlara bakalım sıkma canını

BAT 20 Ağustos ... umarım bu ay artık güzel bir haber alırım çok umutsuzum artık ...

O zaman yumurtalar daha belirgin olduğu için alttan bakıyor klomen veriyor bitince çatlatma iğnesi veriyo yani bende öyle oldu 2 seferdir
Klomen öncesi alttan muayene ile rahim duvarı kalınlığına bakılıyor ve kist var mı diye inceleniyor. Çünkü klomen kistlerin de büyümesine neden oluyor. O nedenle doktor kontrolü olmadan klomen kullanmak çok riskli.

Ekledim canım hoşgeldin

Bence yap hsg sonrasi kalan çok oluyor canım inşallah

Merhaba kizlar benim bat 5 Ağustos .19 temmuzda yumurtlamada pik gördüm. Eğer tuttuysa kusma belirtileri için erken mi sizce? İki gündür kusuyorum göğüs hassasiyetim var kasik ağrısı ani ve gelip geçen şeklinde normalde olurdu. Birde ani terleme üşüme oluyor dışarda hava sıcakken buz gibi oluyorum. Ve çok fazla akıntım var beyaz şekilde ve kokusuz benzer durumda olan var mi

Benim kardeşimin bat 1 hafta geçtikten sonra sabah miğde bulantısı olmuştu. Bence hemen gidip kan ver. Ya hamilesin ya yumurtalıkların iltihaplanmış.

Um Kan ver canım bata 1 kalmış eğer varsa kana geçmiştir.

Merhaba güzel hanımlar

listeye beni de eklerseniz sevinirim BAT 10 ağustos.

1 haziranda 8 haftalık bebeğim düştü. kürtaj olmadım, zaten hastaneye koştuğumda karnımda bir şey kalmamıştı,doktorum hapla düşüğü tamamlattı. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Düşükten itibaren 40 gün sonra regl olabildim, sonra da korunmadım. Yalnız benim düşükle sonuçlanan hamileliğimden itibaren bugüne kadar göğüslerimin şişliği hiç inmedi. Ağrı da yok ama şişlik bir türlü inmedi , özellikle uçları. Sebebini bilen varsa aydınlatabilir mi?
ilk gebeliğimde göğüslerim şişmişti ve dokunamayacak şekilde ağrıyordu. normalde adet dönemimDe ağrır evet ama bu bambaşkaydı. Kolum bile değse ağrıdan duramıyordum. Diğer bir belirtim de meme uçlarımda minik minik kabarıklıklar olmasıydı. En büyük belirti ise beklediğim adet tarihinden 2 gün önce pembe kahverengi 2 damla vardı çamaşırımda. Ben de erken adet olmama şaşırdım ve günlük hayatıma devam ettim. Fakat bu kahverengi leke tam 6 gün devam etti ve kanamaya dönemeyince kan testi yaptırarak öğrenmiş oldum.
Gelelim bu aya. belirtilerimi görünce heveslenmemek için her şeyi başka bir sebebe yormaya çalışıyorum ki hayalkırıklığı yaşamayayım. 2 gündür çamaşırımın ağını dolduracak kadar Beyaz akıntı geliyor ( fakat uuzn yürüyüşler yapıyorum yürüyüş sırasında geliyor) bunu Mantar olmuştur belki diye yoruyorum. Dün sabah uyandıktan sadece bir kaç saat sonra hemen yorgunluk çökmesini de sıcaklara bağlıyorum, meme etrafındaki minik kabarcıkları ve meme ucundaki koyulaşmayı da adet yaklaşmasına bağlıyorum. Dün geceki korkunç mide bulantımı da yediklerime yorayım. Yok canım hamile değilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…