- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
0,1 daha büyük yani 1 e daha yakında sonuçların bu şekilde mi çıktı canım?Lütfen bunu cevaplayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0,1 daha büyük yani 1 e daha yakında sonuçların bu şekilde mi çıktı canım?Lütfen bunu cevaplayın
O zaten ben de 3. Ay başladıAhhhhh yaaa keşke bendede olsa ama göğüs hassasiyetim falan da yok ☹
İnşallah hepimiz en kısa zamanda yaşarız bu duyguyu, olacak diye her ay beklemek ve hayal kırıklığına uğramak gerçekten çok zor.İnşallah hayırlısıyla olur
Akıntı biraz var aşırı değil, göğüs hassasiyeti de var ama adet zamanı oldugu gibi ek olarak midem sızıyor gibi oluyor yemek yesemdeKızlar Çok şükür ki hamilesiniz
Belirtileriniz nelerdi yazabilir misiniz?
Mesela adet yaklaştığında kurumuydunuz akıntı var mıydı kıvamı nasıldı? Göğüs hassasiyeti yaşadınız mı? Vs vs
--Kelebekmisali--
@Monoceto
@basak_83
@sinemimsi35
Inşallah canım güzel düşün güzel olsunGerçekten oldukça zor olucak bir de yarın iş yerinde beni zor bir gün bekliyor arkadaşımla baya sorunluyuz bu ara umarım sonuç pozitif olurda diğer kalan şeyleri unuturum
Ilk tedavi kLomen mı pekiSelam kizlar bende adetimi bekliyorum klomene baslicam adetlerim duzensizdir ne zaman gelecegini tam kestiremiyorum catlatma ignesinden bahsetmedi doktorum adetin besinci gunu gunde bir tane kullanmam gerekmis yumurta yetersizligi var gecen adetin 12. Gunu 11 mm imis
Evet her regl başlangıcında eyvah yine doktora gitcez endişesi ya da sen adet sancısı çekerken birilerinin gebelik kutlamalarına katılmak ister istemez üzüyorİnşallah hepimiz en kısa zamanda yaşarız bu duyguyu, olacak diye her ay beklemek ve hayal kırıklığına uğramak gerçekten çok zor.
O zaman yumurtalar daha belirgin olduğu için alttan bakıyor klomen veriyor bitince çatlatma iğnesi veriyo yani bende öyle oldu 2 seferdirBenim kafama takılan bisi var doktor adetin 2 veya 3 günü gel dedi tedaviye baslayacaz ilki ilaç dedi de yumurta geliştirici bu hap mı iğne 2.ci aşamami oluyor
Aynen ilk klomen ama anlamadigim su adetin besinci gunu basla bes gun ve adetin 13. Gunu gel dedi sence birazda gec degilmi kontrole?? Heyecandan adetim hemen gelsede baslasam diyorumIlk tedavi kLomen mı peki
Aynen ilk klomen ama anlamadigim su adetin besinci gunu basla bes gun ve adetin 13. Gunu gel dedi sence birazda gec degilmi kontrole?? Heyecandan adetim hemen gelsede baslasam diyorum
[/Qbilmiyroum ki ben hiç anlamıyorum yaa kafam çok karışıyor sen rahim filmi cektirdin mi peki
Canim sende yenisin bu islerden ben gibi belli aylardir denedik bu ay ilk tedaviye baslicam yumurta yetersizligim varmis oyle dedi doktor baskada bisey demedi benim aklimdada var rahim filmi onuda klomendaki sonra ay yaptirmayi dusunuyorum tabii doktorum ne dicek sende ne var ne yok[QUOTE="toowarmtoocool, ya ben hiç bilmiyorum ya anlamıyorum da rahim filmi çektirdin mi peki
Bana doktor hiç tedaviye başlamadan rahim filmi cekelim dedi tüplerinde bi sıkıntı var mı rahmin de falan diye herşey tertemiz cıktı çok şükür hicbir problem yok dedi eşimde test falan yaptırdı olumsuz hiçbirşey demedi bir çok yazi yorum okudum filmden sonra hamile kalan çok kişi varmış inşallah onlardan biride ben olurum artık olmazsa da hayırlısı nasip diyecez ve tedaviye başlarımCanim sende yenisin bu islerden ben gibi belli aylardir denedik bu ay ilk tedaviye baslicam yumurta yetersizligim varmis oyle dedi doktor baskada bisey demedi benim aklimdada var rahim filmi onuda klomendaki sonra ay yaptirmayi dusunuyorum tabii doktorum ne dicek sende ne var ne yok
Bıgün senin için zor bir gün, ama ben 20 aydır bu duyguyu yaşadım biliyorum çok üzgünsün.Yapmayacağım bu sefer dedim ama dayanamadım yine yaptım test... Sonuç negatif yine hüsran 1 gün de gecikti artık negatifse pozitife dönmez zaten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum artık çok üzgünüm çok....
Canim ikinizde de sorun yoksa gerisi Allaha kalmis beklemede kalin calismalara devam edin insallah butun herkeze nasip etsin Allah. Benim esim kontrole gitmeye utaniyor ne zamandir anlatiyorum konu acilinca hoop tartisma basliyor bakalip sozde bu ay benle gelecek ama sozde sperm testi yaptiracaz onadaBana doktor hiç tedaviye başlamadan rahim filmi cekelim dedi tüplerinde bi sıkıntı var mı rahmin de falan diye herşey tertemiz cıktı çok şükür hicbir problem yok dedi eşimde test falan yaptırdı olumsuz hiçbirşey demedi bir çok yazi yorum okudum filmden sonra hamile kalan çok kişi varmış inşallah onlardan biride ben olurum artık olmazsa da hayırlısı nasip diyecez ve tedaviye başlarım
Aslında utanılacak bi durum değil benim eşim ben söylemeden kendisi teklif etti ve bi sıkıntı varsa şimdiden tedavi olmak için diye o zamanlar daha yeni evliydik biz özelde yaPtirmistikCanim ikinizde de sorun yoksa gerisi Allaha kalmis beklemede kalin calismalara devam edin insallah butun herkeze nasip etsin Allah. Benim esim kontrole gitmeye utaniyor ne zamandir anlatiyorum konu acilinca hoop tartisma basliyor bakalip sozde bu ay benle gelecek ama sozde sperm testi yaptiracaz onada