- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Hepimiz bu acıyı tattik o yüzden seni o kadar iyi anlayabiliyoruz ki şimdi ne desem seni teselli etmezYapmayacağım bu sefer dedim ama dayanamadım yine yaptım test... Sonuç negatif yine hüsran 1 gün de gecikti artık negatifse pozitife dönmez zatenne hissedeceğimi bile bilmiyorum artık çok üzgünüm çok....
Adet yaklastikca akintim artti yumurtlama donemindeki gibi bir akinti ve asiri kasik agrilarim oldu benim gogsumde herhangi bir agri olmadi amaKızlar Çok şükür ki hamilesiniz
Belirtileriniz nelerdi yazabilir misiniz?
Mesela adet yaklaştığında kurumuydunuz akıntı var mıydı kıvamı nasıldı? Göğüs hassasiyeti yaşadınız mı? Vs vs
@xxHasretimsinxx
Monoceto
Burberry3
S sinemimsi35
Canım benim hamilemisinjnci Belirtilerimi siraladim canim.
18 temmuz adetimin son gunu, uygulamanin hesabina gore yumurtlama tarihi 24 temmuz (bence erken yumurtlamis olabilirim)
19 temmuz adet bitiminden 1 gun sonra: seffaf yogun akinti
20 temmuz: yine yogun akinti ve ara ara sol kasik agrisi
21 temmuz: orta siddette karin agrisi
22 temmuz: daha siddetli ara ara adet olacakmis gibi karin agrisi az akinti
23 temmuz: daha uzun suren adet sancisi gibi katin agrisi ve sag kasikta sizlama
24 temmuz: karinda az sislik ve gaz
25 temmuz: sol kasiktan bacaga vuran agri ve karnin alt tarafinda ara ara sizlama
26 temmuz: belirti yok
27 temmuz: sut gibi beyaz az miktar akinti
28 temmuz: sol kasikta batma, karin agrisi, baca vuran bel agrisi, hafif sari akinti 1 kere
30 temmuz: sut gibi kivamsiz akinti ve sarimsi su gibi akinti yogun
31 temmuz: su gibi beyaz yogun akinti devam. belimin altinda bacagima dogru agri
3 agustos: bir sag bir sol kasikta agri, az miktar yine akinti ama su gibi degil koyu
Canim benim gun gun girdigim belirtiler bunlar. Bunlarin haricinde ben kahveyi asiri severim ama 5-6 gundur ictikten sonra bi bulanti hissediyorumbir de sol goguste hassasiyet vardi sizliyordu 1 haftadir. benim notlarim bu. Umarim yardimi olur
Yaa kesin degil kan testi yaptirmadim daha ama :)) oyleyim heralde canimCanım benim hamilemisin
Çok sevindim
Bizim listede senin ismin var oraya da ismini yazdır bence
Sadehayat06 da hamile bu ay oda müjdeyi verdi bize
Bizim topikte baktım senin bat 8 ağustosYaa kesin degil kan testi yaptirmadim daha ama :)) oyleyim heralde canim☺ kanda gormeden yada daha koyu cizgi bi emin olamiyorum. :)) yaa ona da cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah ☺
İnşallah vardır canım benimYaa kesin degil kan testi yaptirmadim daha ama :)) oyleyim heralde canim☺ kanda gormeden yada daha koyu cizgi bi emin olamiyorum. :)) yaa ona da cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah ☺
7 agustos canim bat. Yok ovula yaptim normal testBizim topikte baktım senin bat 8 ağustos
Erken gebelik testi mi yaptın
Amin amin canim benim insallah cumlemizeİnşallah vardır canım benim
Sağlıkla kucağına alırsın
Evet şimdi baktım 7 ağustos7 agustos canim bat. Yok ovula yaptim normal test
Kızlar Çok şükür ki hamilesiniz
Belirtileriniz nelerdi yazabilir misiniz?
Mesela adet yaklaştığında kurumuydunuz akıntı var mıydı kıvamı nasıldı? Göğüs hassasiyeti yaşadınız mı? Vs vs
@xxHasretimsinxx
Monoceto
Burberry3
S sinemimsi35
İlk aşama yumurta geliştirici ilaç. Eğer yumurtaların kendiliğindem çatlıyorsa iğne vermiyor. Çatlamayacak durumdaysa veriyor. Ben bu ay femara kullandım çatlatma iğnesi olmadım ama kendiliğinden çatlaması beklendi. Birliktelik için de gün verdi. Şuan beklemedeyimBenim kafama takılan bisi var doktor adetin 2 veya 3 günü gel dedi tedaviye baslayacaz ilki ilaç dedi de yumurta geliştirici bu hap mı iğne 2.ci aşamami oluyor
Teşekkür ederim bilgi içinİlk aşama yumurta geliştirici ilaç. Eğer yumurtaların kendiliğindem çatlıyorsa iğne vermiyor. Çatlamayacak durumdaysa veriyor. Ben bu ay femara kullandım çatlatma iğnesi olmadım ama kendiliğinden çatlaması beklendi. Birliktelik için de gün verdi. Şuan beklemedeyim
Beraber çalıştığım bir hemşire hanım var o da daha test yapmadan insanların kirpiklerine bakıp sen hamilesin diyor ve gerçek çıkıyorAdet günüme kadar zerre belirtim yoktu. Adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyordu. Tek fark bir dönem aşırı bel ağrım oldu. İki üç gün kadar . Hatta koşar gibi yürüyen biriyimdir bir gün yürüyüşümu bel ağrısından tamamlayamadim o kadar agrimisti... iyi mi kötü mü bu bilmiyorum :))
Adet günüm geçtikten sonra göğüslerim hassaslasti ve felaket şişti. Böyle miydi bu işler kızlar. Yedi yıl oldu neredeyse unutmuşum... Bomba oldu cicikler doğuma kadar patlamaz umarım
Akıntım yoğun kıvamlı ve sarı yeşil. Bu da iyi mi kötü mü bilmiyorum. Henüz kalp atışı vs duyma zamanı gelmediği için doktora gidip ayrıntılı görüşmedim..
Ay bunların dışında çok ilginç birşey diyeceğim... Makyaj yapan biri değilim yani rimel falan kullanmıyorum. İlk hamileliğimden önce bir yerde "kirpiklerin karışması" diye bir belirti duymustum. İlk çocuğum supriz bebekti. Bir gün aynaya bakıp amma karışmış kirpiklerim, sanki hamilelik belirtisi olarak söylenen gibi demiştim. Ve hamile çıktım :)) bu defa da aynı şeyi yaşadım normalde makyaj yapmasam da çok dikkatliyimdir. Hatta rimeli de ciddi anlamda kirpiklerime zarar veriyor diye özellikle kullanmıyorum. Eşim hatta senin kirpikler çok karışmış bence hamilesin demiştiböyle de bir saçma belirtiden bahsetmiş olayım her iki hamilelikte de iki gün kadar süren kirpik karışması yaşadım
Hayırlısı olsun canım. Bir daha ki ay inşallah çok güzel haberlerini alırız. Şuan duygularını çok iyi anlıyorum ama inanıyorum ki bu günlerde geçecek ve biz bebelerimiz yanımızda şimdi buraya yazdıklarımızı okuyor olacağız. Demekki bu ay da sabretmemiz gerekiyorKızlar Maleseffffff Adet oldummmm
Ya mesaja gülsem mi üzülsem mi bilemedimjnci kuzum ben regl oldum bugün Zaten umudumda yoktu desem güzel yalan söylemiş olurum Regl bitişinden itibaren ilişki sayısından çok test yaptım heralde Hiçbir yere gitmiyorum ama yeni bat 30 Ağustos Bu ayda taşınacağız ama bakalım, belki yeni ev yeni heyecanlar getirir Umut fakirin ekmeği anacım Eki Görüntüle 2670777
Hayırlısı olsun canım. Bir daha ki ay inşallah çok güzel haberlerini alırız. Şuan duygularını çok iyi anlıyorum ama inanıyorum ki bu günlerde geçecek ve biz bebelerimiz yanımızda şimdi buraya yazdıklarımızı okuyor olacağız. Demekki bu ay da sabretmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?