Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an 83 kişiyiz kızlar hepimiz evlat istiyoruz Rabbim istediklerimizde sınamasın bizi
En güzel ve tez vakitte ağlatmadan aratmadan sağlıklı evlatlar versin
sevincini yaşamayı nasip etsin
Bat yarınsa belirtilerin var mı canım

Canim mesela akintiyi diyecek olursam dun yoktu neredeyse ama bugun yine cok yogun olmasa da var. Dur ben bugun bi ara aldigim notlari gun gun gecireyim buraya :)

Benimde çatlama günümden beri göğüslerim şiş ve çok hassas normalde bata 1 hafta kala olurdu

Benim de bugün 7. Günü inanılmaz merak ediyorum. Belirtim hiç yok ilk gebeliğimde de belirtiler 2. Ayda ortaya çıkmıştı ben de. Bakalım hayırlısı
Kizlar ben dayanamadim bugun yine test yaptim dunden az daha koyu galiba oldu isikta cekemedim ama gorursunuz umarim
Isiga bile gerek kalmamis canim anne oluyorsun bebisin ben burdayim demis gozun aydin senin adina cok mutlu oldum sorunsuz guzel bir hamilelik gecirirsin insallah saglikla kucagina alirsin melegini

Isiga bile gerek kalmamis canim anne oluyorsun bebisin ben burdayim demis gozun aydin senin adina cok mutlu oldum sorunsuz guzel bir hamilelik gecirirsin insallah saglikla kucagina alirsin melegini
Amin canim cok tesekkur ederim. Cumlemize nasip olsun hayirlisi ile insallah

Bak simdi bende meraklandim benim bat 5 gun var yapsam cikarmiydi acabaaayok yok ben kendime soz verdim tutucam kendimiyapmamak icin zor duruyorum
Tut bence de ben merakima engel olamiyorum ama en iyisi beklemek bence de ☺ ayy insallah senin de vardir valla kim hamileyim dese ben heyecanlaniyorum

Şu an 83 kişiyiz kızlar hepimiz evlat istiyoruz Rabbim istediklerimizde sınamasın bizi
En güzel ve tez vakitte ağlatmadan aratmadan sağlıklı evlatlar versin
sevincini yaşamayı nasip etsin
Aminn canim insallah. Bu duygunun hasretini ceken kim varsa hepsine rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…