İnşaAllllhhhhHoşbuldumm çok tatlı bir topik olmuş burası. İnşallah bu konuyla açtığımız son topik olur. Sonra bebek bakım topikleri açarız artık
Bat yarınsa belirtilerin var mı canımŞu an 83 kişiyiz kızlar hepimiz evlat istiyoruz Rabbim istediklerimizde sınamasın bizi
En güzel ve tez vakitte ağlatmadan aratmadan sağlıklı evlatlar versin
sevincini yaşamayı nasip etsin
Adet olcam canım ben hiç bir belirtim yok zaten sadece adet olacağım gibi karnım ağrıyor Bat ayın 1 ydı sanıyordum meğer 4 ymüşBat yarınsa belirtilerin var mı canım
Canım listede 28 Ağustos bat günü olan biri var ama yanında gebe işareti de var o nasıl oluyor anlamadımAy çok iyi
Teşekkür ederim cevap için
Inşallah olmazsın yaaAdet olcam canım ben hiç bir belirtim yok zaten sadece adet olacağım gibi karnım ağrıyor Bat ayın 1 ydı sanıyordum meğer 4 ymüş
Canim mesela akintiyi diyecek olursam dun yoktu neredeyse ama bugun yine cok yogun olmasa da var. Dur ben bugun bi ara aldigim notlari gun gun gecireyim buraya :)Kızlar Çok şükür ki hamilesiniz
Belirtileriniz nelerdi yazabilir misiniz?
Mesela adet yaklaştığında kurumuydunuz akıntı var mıydı kıvamı nasıldı? Göğüs hassasiyeti yaşadınız mı? Vs vs
--Kelebekmisali--
Monoceto
Burberry3
S sinemimsi35
Çayın içine kuru karanfil at demek istemiştim. Enfeksiyon, mantar, grip vs hepsinden koruyor. Antiseptik çünkü.Neden canın ben tomurcuksuZ çay içemem zaten ama neye iyi geldiğinide bilmek isterim
Kesinlikle denicem çok saolHer gün çayına 1-2 tane atsan olur. Bi süresi yok tadını beğeniceksin bence.
Benim de bugün 7. Günü inanılmaz merak ediyorum. Belirtim hiç yok ilk gebeliğimde de belirtiler 2. Ayda ortaya çıkmıştı ben de. Bakalım hayırlısı
Isiga bile gerek kalmamis canim anne oluyorsun bebisin ben burdayim demis gozun aydin senin adina cok mutlu oldum sorunsuz guzel bir hamilelik gecirirsin insallah saglikla kucagina alirsin meleginiKizlar ben dayanamadim bugun yine test yaptimdunden az daha koyu galiba oldu isikta cekemedim ama gorursunuz umarim
Bak simdi bende meraklandim benim bat 5 gun var yapsam cikarmiydi acabaaaBat 7 agustostu 4 gun var. Catlamayi bilmiyorum ama uygulamaya gore dogruysa yumurtlama 24 temmuz
Amin canim cok tesekkur ederim. Cumlemize nasip olsun hayirlisi ile insallahIsiga bile gerek kalmamis canim anne oluyorsun bebisin ben burdayim demis gozun aydin senin adina cok mutlu oldum sorunsuz guzel bir hamilelik gecirirsin insallah saglikla kucagina alirsin melegini
Tut bence de ben merakima engel olamiyorum ama en iyisi beklemek bence de ☺ ayy insallah senin de vardirBak simdi bende meraklandim benim bat 5 gun var yapsam cikarmiydi acabaaayok yok ben kendime soz verdim tutucam kendimi yapmamak icin zor duruyorum
Aminn canim insallah. Bu duygunun hasretini ceken kim varsa hepsine rabbim nasip etsinŞu an 83 kişiyiz kızlar hepimiz evlat istiyoruz Rabbim istediklerimizde sınamasın bizi
En güzel ve tez vakitte ağlatmadan aratmadan sağlıklı evlatlar versin
sevincini yaşamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?