• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da benim testim. Adetim 18 gün gecikti. Bu testi dün öğlen yaptım. Silik çizgiyi gördüm. Ama bu kadar gecikmeye rengi fazla açık :/ Yurtdışında yaşadığımdan hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorum. Mecbur bekliyorum. Sizce ümitlenmeli miyim? Olursa bu ikinci çocuk olucak. Allah önce anneliği tatmamış olanlara nasip etsin. 🤲🏼

Eklentiler

• 8CC1296E-703B-4912-9494-D222FBAB3BE6.jpeg
    8CC1296E-703B-4912-9494-D222FBAB3BE6.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu da benim testim. Adetim 18 gün gecikti. Bu testi dün öğlen yaptım. Silik çizgiyi gördüm. Ama bu kadar gecikmeye rengi fazla açık :/ Yurtdışında yaşadığımdan hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorum. Mecbur bekliyorum. Sizce ümitlenmeli miyim? Olursa bu ikinci çocuk olucak. Allah önce anneliği tatmamış olanlara nasip etsin. 🤲🏼
Ayyyy bu pozitif ➕😍

Pozitif hayırlısı olsun. Geç döllneme sizin büyük ihtimal 🤗

Rabbim bize de nasip eder inşallhhh pozitifi görmeyiiii ama benim karnım resmen adet olacağımın sinyalini veriyoooo adet ağrım başladı bile 🥺

Bugün dolunay kızlar bu duayı bu akşam bir bardak suya okuyun ve için. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 🤲🏼

Eklentiler

• 94B6286F-8569-4EFF-B800-5C8DDC7B5ED1.png
    94B6286F-8569-4EFF-B800-5C8DDC7B5ED1.png
    619,4 KB · Görüntüleme: 64
Bir de bu fotoğrafı telefonlarınızın ekran görüntüsü yapın. Gemi size dönük yol alıyor. Dileklerinizi size taşıyor. Pozitif bilinç altı yaratıyor baktıkça. Biliyorsunuz hamilelik için moral çok önemli 💓🤲🏼

Eklentiler

• 50904F3E-F06E-4352-8B01-951B6C6F2488.jpeg
    50904F3E-F06E-4352-8B01-951B6C6F2488.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 62
Benimle evlenen bütün arkadaşlarım ya hamile yada doğum yaptılar ne yalan söyleyeyim kafama takıyorum artık rüyalarıma giriyor takmamaya çalışıyorum ama olmuyor bu ah rahim filmi çektirdim eğer adet olursam (inşallah olmam ) tedaviye başlayacam benim daha 1 seneyi yeni geçti uzun yıllar bekleyenleri düşünemiyorum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🤲🙏🙏

Back