Önceki aydan kalmış heraldeCanım listede 28 Ağustos bat günü olan biri var ama yanında gebe işareti de var o nasıl oluyor anlamadım
Canım adet belirtileri gibi gebelik belirtisi de test yapsan keşke. Benim ha geldi ha gelecek diye beklemeye öğrendim karın ağrım ve bel ağrım vardı. Hatta adet sivilcem bile çıkmıştı :)Önceki aydan kalmış heralde
Ay evet cok guzel olmus. Insallah olurkızlar bugün çatlama günüm, eşimle iş gibi çocuk çalışmasını yaptık ve 1 saat yattım
Ve bugün doğum günümçatlamamın bugün olması güzel bi tesadüf. Eğer olursa bebeğim annesine doğum gününde sarılmış olacak inşallah yarabbim yüzümü güldür artık
jnci Benide eklemisin bat 16 ağustos.
Tatilde olduğum için mecburi test yaptım canım tabiki negatif başka vuslata kaldı
Ahhhhh yaaa keşke bendede olsa ama göğüs hassasiyetim falan da yokCanım adet belirtileri gibi gebelik belirtisi de test yapsan keşke. Benim ha geldi ha gelecek diye beklemeye öğrendim karın ağrım ve bel ağrım vardı. Hatta adet sivilcem bile çıkmıştı :)
Yaparsan çıkar heraldeKızlar merhaba Adetim 1 gün gecikti ama karnıma ağrılar giriyo dizlerim ağrıyo belim ağrıyo aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum bu ay hsg de çektirdim adet oldum diye sürekli tuvalete gidiyorum ama bişi yok yarın da olmazsam test yapsam mı
Ne bileyim bi yandan hiç ümitlenmekte istemiyorum çünkü baya adet belirtileri yaşıyorum ama normalde benim en geç bugün adet görmem gerekiyordu görmedim takvim uygulaması da 1 gün geçti diyor normalde günü gününe olurummYaparsan çıkar heralde
Yaaaa bence yapma ama çok için içini kemiriyor meraklanıyorsan yap boşver sonra tekrarlarsınNe bileyim bi yandan hiç ümitlenmekte istemiyorum çünkü baya adet belirtileri yaşıyorum ama normalde benim en geç bugün adet görmem gerekiyordu görmedim takvim uygulaması da 1 gün geçti diyor normalde günü gününe olurumm
İçimi kemirmesi ne kelime meraktan ölüyorum 1.5 yıldır deniyoruz 6 aydır doktora gidiyoruz Yarın iş çıkışına kadar bekleyeyim de o zaman olmazsa yaparım artık çıkışta çünkü 2 gün geçmiş olcak böyleceYaaaa bence yapma ama çok için içini kemiriyor meraklanıyorsan yap boşver sonra tekrarlarsın
Benim ilk hamileliğimde göğüslerimde hiç ağrı ve şişme olmamıştı. Akıntım yoktu. Hatta kuru idi. Tek farkı adet öncesi büyük tuvalete zor çıktım. Ama kabız da olmadım.Ahhhhh yaaa keşke bendede olsa ama göğüs hassasiyetim falan da yok ☹
İnşallah hayırlısıyla olurkızlar bugün çatlama günüm, eşimle iş gibi çocuk çalışmasını yaptık ve 1 saat yattım
Ve bugün doğum günümçatlamamın bugün olması güzel bi tesadüf. Eğer olursa bebeğim annesine doğum gününde sarılmış olacak inşallah yarabbim yüzümü güldür artık
jnci Benide eklemisin bat 16 ağustos.
Benimle evlenen bütün arkadaşlarım ya hamile yada doğum yaptılar ne yalan söyleyeyim kafama takıyorum artık rüyalarıma giriyor takmamaya çalışıyorum ama olmuyor bu ah rahim filmi çektirdim eğer adet olursam (inşallah olmam ) tedaviye başlayacam benim daha 1 seneyi yeni geçti uzun yıllar bekleyenleri düşünemiyorum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Nasıl dayanacaksın yarın gün geçmez diyim sanaİçimi kemirmesi ne kelime meraktan ölüyorum 1.5 yıldır deniyoruz 6 aydır doktora gidiyoruz Yarın iş çıkışına kadar bekleyeyim de o zaman olmazsa yaparım artık çıkışta çünkü 2 gün geçmiş olcak böylece
Gerçekten oldukça zor olucak bir de yarın iş yerinde beni zor bir gün bekliyor arkadaşımla baya sorunluyuz bu ara umarım sonuç pozitif olurda diğer kalan şeyleri unuturumNasıl dayanacaksın yarın gün geçmez diyim sana☺☺
Hatta şeyi bile düşündüm olmazsa öğle arasında falan test yapsam mı diye ama vazgeçtimmNasıl dayanacaksın yarın gün geçmez diyim sana☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?