Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugün çatlama günüm, eşimle iş gibi çocuk çalışmasını yaptık ve 1 saat yattım

Ve bugün doğum günüm çatlamamın bugün olması güzel bi tesadüf. Eğer olursa bebeğim annesine doğum gününde sarılmış olacak inşallah yarabbim yüzümü güldür artık

jnci Benide eklemisin bat 16 ağustos.

jnci Belirtilerimi siraladim canim.

18 temmuz adetimin son gunu, uygulamanin hesabina gore yumurtlama tarihi 24 temmuz (bence erken yumurtlamis olabilirim)
19 temmuz adet bitiminden 1 gun sonra: seffaf yogun akinti
20 temmuz: yine yogun akinti ve ara ara sol kasik agrisi
21 temmuz: orta siddette karin agrisi
22 temmuz: daha siddetli ara ara adet olacakmis gibi karin agrisi az akinti
23 temmuz: daha uzun suren adet sancisi gibi katin agrisi ve sag kasikta sizlama
24 temmuz: karinda az sislik ve gaz
25 temmuz: sol kasiktan bacaga vuran agri ve karnin alt tarafinda ara ara sizlama
26 temmuz: belirti yok
27 temmuz: sut gibi beyaz az miktar akinti
28 temmuz: sol kasikta batma, karin agrisi, baca vuran bel agrisi, hafif sari akinti 1 kere
30 temmuz: sut gibi kivamsiz akinti ve sarimsi su gibi akinti yogun
31 temmuz: su gibi beyaz yogun akinti devam. belimin altinda bacagima dogru agri
3 agustos: bir sag bir sol kasikta agri, az miktar yine akinti ama su gibi degil koyu

Canim benim gun gun girdigim belirtiler bunlar. Bunlarin haricinde ben kahveyi asiri severim ama 5-6 gundur ictikten sonra bi bulanti hissediyorum bir de sol goguste hassasiyet vardi sizliyordu 1 haftadir. benim notlarim bu. Umarim yardimi olur

Ay evet cok guzel olmus. Insallah olur

Kızlar merhaba Adetim 1 gün gecikti ama karnıma ağrılar giriyo dizlerim ağrıyo belim ağrıyo aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum bu ay hsg de çektirdim adet oldum diye sürekli tuvalete gidiyorum ama bişi yok yarın da olmazsam test yapsam mı

Canım adet belirtileri gibi gebelik belirtisi de test yapsan keşke. Benim ha geldi ha gelecek diye beklemeye öğrendim karın ağrım ve bel ağrım vardı. Hatta adet sivilcem bile çıkmıştı :)
Ahhhhh yaaa keşke bendede olsa ama göğüs hassasiyetim falan da yok

Yaparsan çıkar heralde

Yaparsan çıkar heralde
Ne bileyim bi yandan hiç ümitlenmekte istemiyorum çünkü baya adet belirtileri yaşıyorum ama normalde benim en geç bugün adet görmem gerekiyordu görmedim takvim uygulaması da 1 gün geçti diyor normalde günü gününe olurumm

Yaaaa bence yapma ama çok için içini kemiriyor meraklanıyorsan yap boşver sonra tekrarlarsın

Yaaaa bence yapma ama çok için içini kemiriyor meraklanıyorsan yap boşver sonra tekrarlarsın
İçimi kemirmesi ne kelime meraktan ölüyorum 1.5 yıldır deniyoruz 6 aydır doktora gidiyoruz Yarın iş çıkışına kadar bekleyeyim de o zaman olmazsa yaparım artık çıkışta çünkü 2 gün geçmiş olcak böylece

İnşallah hayırlısıyla olur

Ay o kadar benzer şeyler ki ben gebelik düşünmeye başladım hala bekliyorum o arada 4-5 tane arkadaşım hamile kaldı doğuranlar bile oldu

Nasıl dayanacaksın yarın gün geçmez diyim sana ☺☺

Nasıl dayanacaksın yarın gün geçmez diyim sana ☺☺
Gerçekten oldukça zor olucak bir de yarın iş yerinde beni zor bir gün bekliyor arkadaşımla baya sorunluyuz bu ara umarım sonuç pozitif olurda diğer kalan şeyleri unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…