Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin

17.08.2020

Benide ekler misniz 17.08.2020

Ekliyorum tatlım Hoşgeldiiiinnn ♥
Teşekkür ederim ilk kez katılıyorum bir şey sormak istiyorum
31.07 pik oldum
01.08 çatlamam oldu biz bu iki günü değerlendirdik ama 02.08 tarihini yanı çarpmadan sonraki günü değerlendirmedik . Değerlendirmek gerekiyormuydu birde bundan sonra değerlendirmek ye gerekiyor mu yoksa beklemeye mi başlamam lazm

Ben pikten 1 gün önceyi ve catlamanin akşamını değerlendirdim yumurtanın 24 saat ömrü varsa yeterli diye dusunuyoru

İnsallah yeterli olmustur 1 oğlum var bin şükür Ama son 1 yıldır adet sonrası lekelenmezlermiş bitmiyor doktora gittim iltihap var biraz diyip fitil verdi kullandım 1 2 ay normale döndüm dedim sonra yine başladı bu durum beni gebeliği engeller diye korkutuyor. Yoksa çok şükür rabbim olmayanların kucağını öncelikle doldursun

Yeterince su içiyor musun? Bide çayına tomurcuk karanfil koymanı tavsiye ederim.

Aaaaa benim de yleydi şükür 2 aydır düzeldi tam bitti diyorum duşa girip abdest alıyordum devamında 5 6 gün leke leke geliyordu fitil ben de kullandım şükür iyiyim darısı başına canım.

Aaaaa benim de yleydi şükür 2 aydır düzeldi tam bitti diyorum duşa girip abdest alıyordum devamında 5 6 gün leke leke geliyordu fitil ben de kullandım şükür iyiyim darısı başına canım.
Evet evet aynen öyleyim bende insallah

Merhaba aranıza yeni katılıyorum. Bat 09 ağustos. Ben bu ay femara kullandım. 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz. Bu ay ara ara kasık ağrılarım oluyor. Doktorum 09 ağustosta kanaman olmazsa test yap kanaman olursa da bana gel dedi. Heyecanla bekliyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Beni de ekleyebilir misiniz gruba

Tabi ki Tatlımmm hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…