Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miratech kullandım. Kullanışlı ama gereksiz pahalı

O zaman beni de ekleyinn. Hepimize nasip olsun inşallah bat 01.07.2020

Kizlar bu konuyu düsünmemek icin elimden geleni yapiyorum ama mümkün degil napsam ne etsem bilmiyorum herhalde girmedigim okumadigim sayfa kalmamisdir...

Kizlar bu konuyu düsünmemek icin elimden geleni yapiyorum ama mümkün degil napsam ne etsem bilmiyorum herhalde girmedigim okumadigim sayfa kalmamisdir...
O düşünmeme olayını bir ogrensemm. Kendimizi sonucta buna göre ayarlıyoruz. Ister istemez sürekli bekleyiş oluyor. Nasıl atılır ki beyindwnn

O düşünmeme olayını bir ogrensemm. Kendimizi sonucta buna göre ayarlıyoruz. Ister istemez sürekli bekleyiş oluyor. Nasıl atılır ki beyindwnn
Cok kötü cok, herseyi etkiliyor bütün günlük hayatimi etkiliyor. Ama artik kimseyle bu konulari konusmama karari aldim. Ne bilim kitap felan mi siparis versem, en azindan ikinci döngüyü biraz sakin atlatsak keske..

Merhaba beni de eklir misiniz halırlı gelsin inşallah 13/08 bat

2 gün var bat a midem kazınıyor sadece bugün hcg 368 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sevindim, sağlıkla devamı gelir inşallah
Benim bat 06.08 sıcaklık artışı,baş dönmesi halzislik ve hafiften göğüslerde sızı başladı. Bazen hissetmeyince olumsuzluğa kapılmıyor değilim

Merhaba, yeni üye oldum. Hep uzaktan takip ediyordum. Beni de ekler misiniz 10 Ağustos bat. Ovulasyon testinde 27 28 pik gördüm 29 çatlama oldu. 24 25 28 30 değerlendirdik. Ama yumurtlama geç oldu gibi belki bat daha ileriye atabilir. Heyecanla bekliyorum ovulasyonla ikinci denemem bu ay hem kardeşimin doğum günü hem evlilik yildonumumuz. Kardeşime yeğen eşime bebek hediye etmek istiyorum umarım bu ay olur isteyen kim varsa çocuklarına hemen kavuşmaları dileğimle..

Çok erken belirtiler için aslında, arıyoruz kendimizde ama ben yumurtlamanın 10. Günü yaptırdım yani adete 7 gün felan vardı 54 frlan cıktı hcg ama tabi hiç bir belirti yok hala da öyle şuan sadece midem sızıyor birde aşırı su tüketmeye başladım bunlarda pek belirti sayılmaz

Hcg değerin gayet iyi Benim 2 kimyasal geçmişim olduğu için de kaygı seviyem yüksek.. ama dediğin gibi çok belirti olmasa da hcg n çok iyi
Belirtlere çok bel bağlamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…