- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
Bir de benim iki gündür midem bu yemek borusu falan yanıyorVallahi kendinin gibi sevindim tanismasak da masaallah sizde beyaz akıntı olmuş muydu peki belirti olarak benim bu akşam beyaz akıntı olmuş da bir umut sordum
Heh bu bendede varBir de benim iki gündür midem bu yemek borusu falan yanıyor
Çok teşekkür ederim canım son 2 gün beyaz akıntım olmuştuVallahi kendinin gibi sevindim tanismasak da masaallah sizde beyaz akıntı olmuş muydu peki belirti olarak benim bu akşam beyaz akıntı olmuş da bir umut sordum
Ne demek ya ben 14 temmuz regldim 31 temmuz birkaç gün kahverengi leke sonra krmzilasti ama regl kanaması gibi değil daha açık renk ve ağrım hiç yoktu ne bel ne kasık 10/11 ağustosta temizlendm sonra kasiklarm ağrıdı iki gün temizken. İki gündür mide yanması bugün de beyaz akıntı ne dersiniz olabilir mi hanimlarÇok teşekkür ederim canım son 2 gün beyaz akıntım olmuştu
Bence testi 5 gun kala başlayın yapmaya valla sonra regli beklemek daha sıkıcı oluyor. Gerci biz insallah nisan anneleri grubunda buluşuruz bencede, hatta burdaki herkesle bulusuruz. Suana kadar regl olanlarda Mayis anneleri grubuna transfer olur. Hatta bu grubuda siler kapatır tarihe gömeriz ohhh beeee rahatladimhadi ins.:))) nisan anneleri grubunda tekrar bulusuruz diye umut ediyorum benimde daha 11 gun var batailiskiden beri 3 gundur kasik agrisi var sagimda hissediyorum surekli hic gecmiyor 5 erken gebelim testi siparisi verdim haftaya 2 gunde bir yaparim artik
Bende de oldunaya katı beyaz şekilde iki gün önce gögüslerimde yumurtlamadan beridir agrı var ama bunlar belirtimi bilmiyorumVallahi kendinin gibi sevindim tanismasak da masaallah sizde beyaz akıntı olmuş muydu peki belirti olarak benim bu akşam beyaz akıntı olmuş da bir umut sordum
Hadi hayırlısı Allah isteyen herkese hayrlsyla ve hemen nasip etsin insaallahBende de oldunaya katı beyaz şekilde iki gün önce gögüslerimde yumurtlamadan beridir agrı var ama bunlar belirtimi bilmiyorum
Evet canm belli yanı adet oldum. Nasip değilmiş demekki catlama günü dışında çocuk olması mümkün mü biz catlama günleri dışında değerlendirmemiştikCanım belki yerleşmedir cokmu kanaman oldu
Adet bence ama pembe gbi biriydi ve ilkkez bu kadar temiz bi renkte adet kanaması gördüm .adet oldugunuza eminmisiniz bende adetten 3 gun once adet oldum sanmistim.5 saat falan surdu devami gelmedi yerlesmeymis megerse
Yok hiçbirini yaptırmadık oğlumda da aynısını yaşadım beklediğim aylar negatifi gördüm aman bosverelim dedikten sonra hamile olduğumu ogrendim adet günlerimi dahi saymayı bırakmıştım adetimden 3 gün geçmiş farketmemişim sanırım yine öyle olursam tutacakRahim filmi hormon vs eşiniz test yaptırdı mı
Aynılarını yaşadım bendeBende de oldunaya katı beyaz şekilde iki gün önce gögüslerimde yumurtlamadan beridir agrı var ama bunlar belirtimi bilmiyorum
Ilk çocuğunuz değilse gerek yok zaten hayırlısıyla inşallahYok hiçbirini yaptırmadık oğlumda da aynısını yaşadım beklediğim aylar negatifi gördüm aman bosverelim dedikten sonra hamile olduğumu ogrendim adet günlerimi dahi saymayı bırakmıştım adetimden 3 gün geçmiş farketmemişim sanırım yine öyle olursam tutacak
Reglim 2 gün filan geçtiAdetinize az mi var sizinde acaba?ben 2 gun daha yapayim en iyisi.Adet olursam zaten bir onemi kalmaz olmazsam test yaparim.
TutabilirGünaydın kızlar
Size birsey sormak istiyorum..
Tek deneme yaptık tahmini yumurtlamadan 2 ve ya 3 gün sonra, tutma ihtimali olur mu? Çok mu geç olur?
İki veya üç gün sonra oldukça düşük ihtimal çünkü yumurta 24 saat canlı kalıyor. Eğer tahmininiz doğru değilse bir gün sonra bile yumurtlama olmuş olsa tutabilir. Tabi tek denemede tutan da var öncesine sonrasına tam gününe denk getirip tutmayan da..Günaydın kızlar
Tek deneme yaptık tahmini yumurtlamadan 2 ve ya 3 gün sonra, tutma ihtimali olur mu? Çok mu geç olur?
yumurtlamadan 2 gun sonra olabilirGünaydın kızlar
Benim bata 7 gün var yumurtlamadan 8 gün sonrasındayım şuan. sol kasığımda ara ara hafif ağrılar oluyor ama geçen sefer de bu tarz ağrılar olduğu için ümitlenmiycem. Evde test var bata kadar yapmıycam dedim kendi kendime. Eşim Türkiye'de test bırakmadığımı akışına bırakmamı söylüyor (haklı, erkeklerin bu rahatlığına çok özeniyorum)
Bir şey merak ediyorum vucut sperme gebelik olmasa da farklı şekillerde tepki veriyor sanki. Korunurken böyle ağrılarım olmazdı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?