Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım son 2 gün beyaz akıntım olmuştu
Ne demek ya ben 14 temmuz regldim 31 temmuz birkaç gün kahverengi leke sonra krmzilasti ama regl kanaması gibi değil daha açık renk ve ağrım hiç yoktu ne bel ne kasık 10/11 ağustosta temizlendm sonra kasiklarm ağrıdı iki gün temizken. İki gündür mide yanması bugün de beyaz akıntı ne dersiniz olabilir mi hanimlar

Bence testi 5 gun kala başlayın yapmaya valla sonra regli beklemek daha sıkıcı oluyor. Gerci biz insallah nisan anneleri grubunda buluşuruz bencede, hatta burdaki herkesle bulusuruz. Suana kadar regl olanlarda Mayis anneleri grubuna transfer olur. Hatta bu grubuda siler kapatır tarihe gömeriz ohhh beeee rahatladim

Vallahi kendinin gibi sevindim tanismasak da masaallah sizde beyaz akıntı olmuş muydu peki belirti olarak benim bu akşam beyaz akıntı olmuş da bir umut sordum
Bende de oldunaya katı beyaz şekilde iki gün önce gögüslerimde yumurtlamadan beridir agrı var ama bunlar belirtimi bilmiyorum

Rahim filmi hormon vs eşiniz test yaptırdı mı
Yok hiçbirini yaptırmadık oğlumda da aynısını yaşadım beklediğim aylar negatifi gördüm aman bosverelim dedikten sonra hamile olduğumu ogrendim adet günlerimi dahi saymayı bırakmıştım adetimden 3 gün geçmiş farketmemişim sanırım yine öyle olursam tutacak

Ilk çocuğunuz değilse gerek yok zaten hayırlısıyla inşallah

Günaydın kızlar
Size birsey sormak istiyorum..
Tek deneme yaptık tahmini yumurtlamadan 2 ve ya 3 gün sonra, tutma ihtimali olur mu? Çok mu geç olur?

Günaydın kızlar
Size birsey sormak istiyorum..
Tek deneme yaptık tahmini yumurtlamadan 2 ve ya 3 gün sonra, tutma ihtimali olur mu? Çok mu geç olur?
İki veya üç gün sonra oldukça düşük ihtimal çünkü yumurta 24 saat canlı kalıyor. Eğer tahmininiz doğru değilse bir gün sonra bile yumurtlama olmuş olsa tutabilir. Tabi tek denemede tutan da var öncesine sonrasına tam gününe denk getirip tutmayan da..

Kizlar bu sabah kirmizi bir leke geldi peceteye pembeden kirmiziya döndü. Bat son 5 ve midemde bulaniyor. Dis gebelikmi acaba ya

Benim bata 7 gün var yumurtlamadan 8 gün sonrasındayım şuan. sol kasığımda ara ara hafif ağrılar oluyor ama geçen sefer de bu tarz ağrılar olduğu için ümitlenmiycem. Evde test var bata kadar yapmıycam dedim kendi kendime. Eşim Türkiye'de test bırakmadığımı akışına bırakmamı söylüyor (haklı, erkeklerin bu rahatlığına çok özeniyorum)
Bir şey merak ediyorum vucut sperme gebelik olmasa da farklı şekillerde tepki veriyor sanki. Korunurken böyle ağrılarım olmazdı hiç.

evet hem o var, hem de psikolojik olarak daha cok dinliyorsunuz o bolgeyi. eskiden takmadiginiz agrilar goze batar hale geliyor :)

zaten oyle agrilariniz varken hamile kaldiysaniz "belirti" diyorsunuz ama aslinda buyuk ihtimalle alakasiz konular. o yuzden bazi insanlarin hic belirtisi olmuyor, bazilarinin kasigi, bazilari usuttuyse gaz oluyor falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…