Aynen öyle cereyanda kalmış dahi olabilirimevet hem o var, hem de psikolojik olarak daha cok dinliyorsunuz o bolgeyi. eskiden takmadiginiz agrilar goze batar hale geliyor :)
zaten oyle agrilariniz varken hamile kaldiysaniz "belirti" diyorsunuz ama aslinda buyuk ihtimalle alakasiz konular. o yuzden bazi insanlarin hic belirtisi olmuyor, bazilarinin kasigi, bazilari usuttuyse gaz oluyor falan filan
Aynen öyle cereyanda kalmış dahi olabilirimönceki aylarımdan yola çıkarak belirti olmadığını defalarca teyit ettim zaten
Hayırlısı artıkyazin ayaklar ciplak falan var derken daha kolay usutuyoruz, umarim hamilesinizdir ama yine de heheh
Bi bize gol olmuyoYengem geldi şimdi 43 yaşında doktor menopoz başlangıcı var demiş adetinde sekmeler olur . Geçenlerde 40 gün gecikmiş tamam demiş bu menopoz başlıyor . Tekrar gecikme yaşamış arkadaşı zorla test yaptırmış sonuç pozitifbenden müjde bekliyorduk yengem gol attı
Gercektende cok uzun süre deglmi olabliyor ben cok okudum artık arastırdıgm için iki bucuk aylık hamile oldgnu ögreneler bile var hamile oldgnda her ay adet olan hamile oldgnu anlamayanlar bile grdümMerhaba kızlar, ben hala adet olmadım ya. Bat 6 ağustostu. 12sinde test yapmıştım negatifti sonuç. Bende dedim aaa uyku halim, kasık ağrılarım hep psikolojikmiş, neyse olurum akşama en geç yarına dedim. Çünkü 6 ay öncede 4-5 günlük gecikmemde negatifi görünce sabaha gelmişti kırmızılartesti yapmadan öncede kendimi öyle hazırladım zaten. Yap kızım kurtul şu belirsizlikten hamile değilsende regl olursun en azından diye.. lakiiin olmadım. Döngü uzunluğum oldu 42 gün. Mükemmel düzenli bir adet döngüm yok açıkcası hani 34-37 günlük döngülerimde oluyor arada bazen 29-30 hiç sekmiyor. Ama 42 şov oldu biraz. Korkmaya başladım başka bir problemim mi var diye ama bir yandan hala yorgun halsiz hissediyorum, sadece kasık ve bel ağrılarım daha yoğunlaştı ve göğüslerim şişti fazlasıyla heran regl olucam gibi. Gidiyorum yok birşey. Çektiğim ağrıya üzülüyorum artık. Bugün başladım yine araştırmaya, geç döllenme gibi şeyler okudum. Yazanlar olmuş 5. Gün çıkmadı 10 gün ve sonrasında öğrendim, geç döllenmeymiş diye. Yani buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan var mı? Vallahi kalmadı mecalim test yapmaya. Ne güzel hazırlamıştım kendimi değilim hamile regl olurum en azından artık diye ama foss çıktı. Ne diyorsunuz ?
Bende öyle vallahi. Allahın bir mucizesi işte. Bize de denk gelir mi var mı kısmetimizde artık bilmiyorum..Gercektende cok uzun süre deglmi olabliyor ben cok okudum artık arastırdıgm için iki bucuk aylık hamile oldgnu ögreneler bile var hamile oldgnda her ay adet olan hamile oldgnu anlamayanlar bile grdüm
Benimde 3. Ayım bata 6 gün var evlendgimden beri korunmadım bakalım kısmet bazıları nasıl hemen ilk ayında hamile kalıyor anlamıyorumBende öyle vallahi. Allahın bir mucizesi işte. Bize de denk gelir mi var mı kısmetimizde artık bilmiyorum..
Hadi ya şimdi bende olmadım gerçi senin baya olmuş, benimde hiç bu kadar uzamamıştı arası test yapıyorum negatif olacaksa olsun diyorum olmuyor da, böyle yazınca sen acaba bir umut var mı diye düşündüm bendeMerhaba kızlar, ben hala adet olmadım ya. Bat 6 ağustostu. 12sinde test yapmıştım negatifti sonuç. Bende dedim aaa uyku halim, kasık ağrılarım hep psikolojikmiş, neyse olurum akşama en geç yarına dedim. Çünkü 6 ay öncede 4-5 günlük gecikmemde negatifi görünce sabaha gelmişti kırmızılartesti yapmadan öncede kendimi öyle hazırladım zaten. Yap kızım kurtul şu belirsizlikten hamile değilsende regl olursun en azından diye.. lakiiin olmadım. Döngü uzunluğum oldu 42 gün. Mükemmel düzenli bir adet döngüm yok açıkcası hani 34-37 günlük döngülerimde oluyor arada bazen 29-30 hiç sekmiyor. Ama 42 şov oldu biraz. Korkmaya başladım başka bir problemim mi var diye ama bir yandan hala yorgun halsiz hissediyorum, sadece kasık ve bel ağrılarım daha yoğunlaştı ve göğüslerim şişti fazlasıyla heran regl olucam gibi. Gidiyorum yok birşey. Çektiğim ağrıya üzülüyorum artık. Bugün başladım yine araştırmaya, geç döllenme gibi şeyler okudum. Yazanlar olmuş 5. Gün çıkmadı 10 gün ve sonrasında öğrendim, geç döllenmeymiş diye. Yani buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan var mı? Vallahi kalmadı mecalim test yapmaya. Ne güzel hazırlamıştım kendimi değilim hamile regl olurum en azından artık diye ama foss çıktı. Ne diyorsunuz ?
Bende okudukca acaba dedim ama bilmiyorum beynimiz bizimle dalga geçmiyordur inşallahHadi ya şimdi bende olmadım gerçi senin baya olmuş, benimde hiç bu kadar uzamamıştı arası test yapıyorum negatif olacaksa olsun diyorum olmuyor da, böyle yazınca sen acaba bir umut var mı diye düşündüm bende
Bende anlamıyorum gerçekten çok şanslılar..Benimde 3. Ayım bata 6 gün var evlendgimden beri korunmadım bakalım kısmet bazıları nasıl hemen ilk ayında hamile kalıyor anlamıyorum
Merhaba kızlar, ben hala adet olmadım ya. Bat 6 ağustostu. 12sinde test yapmıştım negatifti sonuç. Bende dedim aaa uyku halim, kasık ağrılarım hep psikolojikmiş, neyse olurum akşama en geç yarına dedim. Çünkü 6 ay öncede 4-5 günlük gecikmemde negatifi görünce sabaha gelmişti kırmızılartesti yapmadan öncede kendimi öyle hazırladım zaten. Yap kızım kurtul şu belirsizlikten hamile değilsende regl olursun en azından diye.. lakiiin olmadım. Döngü uzunluğum oldu 42 gün. Mükemmel düzenli bir adet döngüm yok açıkcası hani 34-37 günlük döngülerimde oluyor arada bazen 29-30 hiç sekmiyor. Ama 42 şov oldu biraz. Korkmaya başladım başka bir problemim mi var diye ama bir yandan hala yorgun halsiz hissediyorum, sadece kasık ve bel ağrılarım daha yoğunlaştı ve göğüslerim şişti fazlasıyla heran regl olucam gibi. Gidiyorum yok birşey. Çektiğim ağrıya üzülüyorum artık. Bugün başladım yine araştırmaya, geç döllenme gibi şeyler okudum. Yazanlar olmuş 5. Gün çıkmadı 10 gün ve sonrasında öğrendim, geç döllenmeymiş diye. Yani buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan var mı? Vallahi kalmadı mecalim test yapmaya. Ne güzel hazırlamıştım kendimi değilim hamile regl olurum en azından artık diye ama foss çıktı. Ne diyorsunuz ?
Yok kan vermedim 5 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıkınca kan vermeye gerek duymamıştımbence doktora gitmelisiniz, bir duzensizlik soz konusuysa ara da bu kadar acildiysa en dogru cozum o sanki..
kan testi vermistiniz sanirim?
Yok kan vermedim 5 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıkınca kan vermeye gerek duymamıştım
Aynen benimde kafamdaki plan ilk idrar testi almak yine, sonrasında sonuç ne olursa olsun kan verip doktora gitmek. İnşallah hayırlı nedenlerle giderim ama nasip bakalımpazartesi bi kan verin bence, bazen testte cikmiyor ya insallah oyledir. Degilse de en azindan bi doktora gorunursunuz
Merhaba kızlar, ben hala adet olmadım ya. Bat 6 ağustostu. 12sinde test yapmıştım negatifti sonuç. Bende dedim aaa uyku halim, kasık ağrılarım hep psikolojikmiş, neyse olurum akşama en geç yarına dedim. Çünkü 6 ay öncede 4-5 günlük gecikmemde negatifi görünce sabaha gelmişti kırmızılartesti yapmadan öncede kendimi öyle hazırladım zaten. Yap kızım kurtul şu belirsizlikten hamile değilsende regl olursun en azından diye.. lakiiin olmadım. Döngü uzunluğum oldu 42 gün. Mükemmel düzenli bir adet döngüm yok açıkcası hani 34-37 günlük döngülerimde oluyor arada bazen 29-30 hiç sekmiyor. Ama 42 şov oldu biraz. Korkmaya başladım başka bir problemim mi var diye ama bir yandan hala yorgun halsiz hissediyorum, sadece kasık ve bel ağrılarım daha yoğunlaştı ve göğüslerim şişti fazlasıyla heran regl olucam gibi. Gidiyorum yok birşey. Çektiğim ağrıya üzülüyorum artık. Bugün başladım yine araştırmaya, geç döllenme gibi şeyler okudum. Yazanlar olmuş 5. Gün çıkmadı 10 gün ve sonrasında öğrendim, geç döllenmeymiş diye. Yani buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan var mı? Vallahi kalmadı mecalim test yapmaya. Ne güzel hazırlamıştım kendimi değilim hamile regl olurum en azından artık diye ama foss çıktı. Ne diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?