Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle cereyanda kalmış dahi olabilirim önceki aylarımdan yola çıkarak belirti olmadığını defalarca teyit ettim zaten

Yengem geldi şimdi 43 yaşında doktor menopoz başlangıcı var demiş adetinde sekmeler olur . Geçenlerde 40 gün gecikmiş tamam demiş bu menopoz başlıyor . Tekrar gecikme yaşamış arkadaşı zorla test yaptırmış sonuç pozitif benden müjde bekliyorduk yengem gol attı

Merhaba kızlar, ben hala adet olmadım ya. Bat 6 ağustostu. 12sinde test yapmıştım negatifti sonuç. Bende dedim aaa uyku halim, kasık ağrılarım hep psikolojikmiş, neyse olurum akşama en geç yarına dedim. Çünkü 6 ay öncede 4-5 günlük gecikmemde negatifi görünce sabaha gelmişti kırmızılar testi yapmadan öncede kendimi öyle hazırladım zaten. Yap kızım kurtul şu belirsizlikten hamile değilsende regl olursun en azından diye.. lakiiin olmadım. Döngü uzunluğum oldu 42 gün. Mükemmel düzenli bir adet döngüm yok açıkcası hani 34-37 günlük döngülerimde oluyor arada bazen 29-30 hiç sekmiyor. Ama 42 şov oldu biraz. Korkmaya başladım başka bir problemim mi var diye ama bir yandan hala yorgun halsiz hissediyorum, sadece kasık ve bel ağrılarım daha yoğunlaştı ve göğüslerim şişti fazlasıyla heran regl olucam gibi. Gidiyorum yok birşey. Çektiğim ağrıya üzülüyorum artık. Bugün başladım yine araştırmaya, geç döllenme gibi şeyler okudum. Yazanlar olmuş 5. Gün çıkmadı 10 gün ve sonrasında öğrendim, geç döllenmeymiş diye. Yani buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan var mı? Vallahi kalmadı mecalim test yapmaya. Ne güzel hazırlamıştım kendimi değilim hamile regl olurum en azından artık diye ama foss çıktı. Ne diyorsunuz ?

Bi bize gol olmuyo

Gercektende cok uzun süre deglmi olabliyor ben cok okudum artık arastırdıgm için iki bucuk aylık hamile oldgnu ögreneler bile var hamile oldgnda her ay adet olan hamile oldgnu anlamayanlar bile grdüm

Gercektende cok uzun süre deglmi olabliyor ben cok okudum artık arastırdıgm için iki bucuk aylık hamile oldgnu ögreneler bile var hamile oldgnda her ay adet olan hamile oldgnu anlamayanlar bile grdüm
Bende öyle vallahi. Allahın bir mucizesi işte. Bize de denk gelir mi var mı kısmetimizde artık bilmiyorum..

Bende öyle vallahi. Allahın bir mucizesi işte. Bize de denk gelir mi var mı kısmetimizde artık bilmiyorum..
Benimde 3. Ayım bata 6 gün var evlendgimden beri korunmadım bakalım kısmet bazıları nasıl hemen ilk ayında hamile kalıyor anlamıyorum

Hadi ya şimdi bende olmadım gerçi senin baya olmuş, benimde hiç bu kadar uzamamıştı arası test yapıyorum negatif olacaksa olsun diyorum olmuyor da, böyle yazınca sen acaba bir umut var mı diye düşündüm bende

Bende okudukca acaba dedim ama bilmiyorum beynimiz bizimle dalga geçmiyordur inşallah

bence doktora gitmelisiniz, bir duzensizlik soz konusuysa ara da bu kadar acildiysa en dogru cozum o sanki..

kan testi vermistiniz sanirim?

bence doktora gitmelisiniz, bir duzensizlik soz konusuysa ara da bu kadar acildiysa en dogru cozum o sanki..

kan testi vermistiniz sanirim?
Yok kan vermedim 5 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıkınca kan vermeye gerek duymamıştım

Yok kan vermedim 5 gün önce yaptığım idrar testi negatif çıkınca kan vermeye gerek duymamıştım

pazartesi bi kan verin bence, bazen testte cikmiyor ya insallah oyledir. Degilse de en azindan bi doktora gorunursunuz

pazartesi bi kan verin bence, bazen testte cikmiyor ya insallah oyledir. Degilse de en azindan bi doktora gorunursunuz
Aynen benimde kafamdaki plan ilk idrar testi almak yine, sonrasında sonuç ne olursa olsun kan verip doktora gitmek. İnşallah hayırlı nedenlerle giderim ama nasip bakalım

Pcos hastası mısınız geneldr pcos lu bayanlarda duzensız adet goruluyor hormon degerlerınıze baktırmanızı tavsıye ederım.. Kılo sorununuz varsa şayet kılo vermenızı tavsıye ederım.. Diğer bır secenek ise klomen + çatlatma iğne sonrası yasanan gecıkme benım ılk klomen iğne de 58 gün sonra regl oldum fitil ve adet söktürücü vermıstı doktorum

Kizlar size döngümü atıyorum. Bugüne kadar belirti hissediyordum ama tık diye kesildi. Yeşil renk noktalar degerlendirdigim, kirmizi renkteki noktalar ise lekelenme yasadigim günler. Bi bakıp bilgi verebilirmisiniz? Yerlesme kanamasi yasamis olabilir miyim dün? 24 temmuz regl baslangici programa gore 6 agustos 14. Gün pik .

Eklentiler

• 20200816_091107.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…