Merhaba kızlar, ben hala adet olmadım ya. Bat 6 ağustostu. 12sinde test yapmıştım negatifti sonuç. Bende dedim aaa uyku halim, kasık ağrılarım hep psikolojikmiş, neyse olurum akşama en geç yarına dedim. Çünkü 6 ay öncede 4-5 günlük gecikmemde negatifi görünce sabaha gelmişti kırmızılar
testi yapmadan öncede kendimi öyle hazırladım zaten. Yap kızım kurtul şu belirsizlikten hamile değilsende regl olursun en azından diye.. lakiiin olmadım. Döngü uzunluğum oldu 42 gün. Mükemmel düzenli bir adet döngüm yok açıkcası hani 34-37 günlük döngülerimde oluyor arada bazen 29-30 hiç sekmiyor. Ama 42 şov oldu biraz. Korkmaya başladım başka bir problemim mi var diye ama bir yandan hala yorgun halsiz hissediyorum, sadece kasık ve bel ağrılarım daha yoğunlaştı ve göğüslerim şişti fazlasıyla heran regl olucam gibi. Gidiyorum yok birşey. Çektiğim ağrıya üzülüyorum artık. Bugün başladım yine araştırmaya, geç döllenme gibi şeyler okudum. Yazanlar olmuş 5. Gün çıkmadı 10 gün ve sonrasında öğrendim, geç döllenmeymiş diye. Yani buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan var mı? Vallahi kalmadı mecalim test yapmaya. Ne güzel hazırlamıştım kendimi değilim hamile regl olurum en azından artık diye ama foss çıktı. Ne diyorsunuz ?